כ מסוג' ארוטי שווה - סקס אדיר

מסוג' ארוטי שווה

1
אז לאחר שדיווחתי על מיכל המסאג'יסטית והיו תגובות של ידי קולומבו ועוד כמה חברים נוספים שטענו שבתשלום זה לא כ"כ שווה כי זה לא בעירום חשבתי לנשות עוד כמה מקומות ..
הגעתי ל VIP ברחוב המסגר בת"א .. נכנסתי ..
הגעתי לחדר בצד .. שאליו הגיעו בחורות להתרשמות 3 בחורות ראשונות לא אהבתי .. אחרי זה ניכנסה קמילה ..
ואוו קמילה צעירה בת 25 חדשה בתחום מספר ימים עובדת שמה עם גוף אלוהי ישבן עגול ויפה גוף חלק שפתיים כמו שאבא אוהב ..
שדיים קטנים לגודל היד .. גוף רזה אך כ"כ טוב שחומה ..
רק מהמראה שלה כמעט גמרתי ..
ניכנסתי למקלחת ושכבתי על מיטת המסאג' כחצי שעה שבמהלכה עשתה לי מסאג בגוף ..
לאחר מכן עלתה עליי והתחככה בגופי החבר הוותיק שלי מיד הזדקף והרגיש את כוסה היפה ..
כמובן שנגעתי לה בשדיים היפים כ"כ וביישבנים העגולים והיפים שלה .. לאחר מיכן מרחה לי שמן על הטרומבון וכמובן שהיא יודעת את העבודה .... גמרתי כמו גדול ..
חיכתי לחבר שיצא גם הוא מהמסאג ובגג יש פרקט נחמד עם פינת עישון שגם הלקוחות מחכים שמה וגם הבנות של המסאג' שניתן לדבר איתן ודיברתי עם עוד כמה והיה ממש נחמד עם תחושה של לחזור לשמה ..
אז נכון המסאג' הוא לא הכי מקצועי בעולם אבל בשביל למצוא בחורה יפה שתיגע קצת בחבר שלנו שווה להשקיע 230 ש"ח .
בגדול סיכום החוויה הוא 8 ..
המלצות שלי ..
1. לא ללכת בשעות הלחץ שזה מ 00:00-03:00 ובגדול להשתדל להגיע באמצע שבוע כשאין לחץ ..
לעוד דיווחים אשמח לענות בפרטים ..
חזרתי מהמחלה בשיא הכוח והאון להמליץ לכם חברים יקרים ..
השבוע אני ההולך לדגום מטרה חדשה אדווח לכם מה היה :)

מסוג' ארוטי שווה

6
אני יכול לתרום לעניין שקמילה היא בחורה אסייתית צעירה, חטובה וחמודה, שבעבר עבדה בגבעון וחזרה לעניינים במסגר לאחרונה.
בגבעון היה לה שם אחר ששכחתי אותו לצערי... נזכרתי שקראו לה דיאנה

כמו כן אני יכול לדווח בצער שמאשה עזבה את המסגר נכון לעכשיו...

לכל השואלים והמאוכזבים - זה מה שהפקידה אמרה לי.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”