חברים יקרים , לאחר חברות "אנונימית" החלטתי להירשם ולחלוק מניסיוני .... אפתח במילות תודה על תרומתכם לקהילה :)
אז כך - פרסום ראשון שלי , לין
אפשר למצוא אותה ביד 2 תחת השם *לין* , מציינת בפירוש שאין עיסוי ארוטי מכל סוג שהוא אך בכל אופן "שכבתי על הגדר" .
אפתח ואומר שיש לי שיטה שבה אני מספר למעסות שאני מקבל החזרי פיזיוטרפיה ועיסוי מביטוח לאומי ואני מחפש מעסה מקצועית שתחליף את המעסה הקבועה שלי שנעסה לחו"ל ולא ידוע אם תחזור ... כששואלות איזה עיסוי קיבלתי הייתי מספר על עיסוי רפואי ושתי הרפיות ( בכל אופן מעסה מקצועית ...) , לאחר הפתיח הן בדר"כ מאוד רוצות לראות אותי , לעשות "מחיר" ללקוח קבוע ובעיקר שלא אדאג לתוספות/אקסטרות וכו' - כי הרי רוצות אותי בתור לקוח :)
אז ככה - נחזור לשירן .. בלונדינית , גוף סקסי עם פנים רקסי ובעיקר מעסה אלוהית . העיסוי מקצועי ומצוין וגורם לתחושת ריחוף . בפעם הראשונה שהייתי אצלה היא הבינה ש"עיסוי עדין" הוא ליטוף ... , בפעם השנייה אמרה לי שהיא נשואה ( הייתה בהריון ) ושיחקה לי בביצים בזמן שאני מענג את עצמי , בפעם השלישית - אמרה שתמורת 50 ש"ח נוספים היא תוסיף הרפייה - שהייתה מצוינת ומענגת אך לי אישית הפריע הטויסט בסוף העלילה כאשר הייתי צריך לשלם "תוספת" . בכל אופן - לחברים שרוצים עיסוי מצוין והרפיה טובה מבחורה ישראלית שנראית לא רע - דברו איתה ....
המחיר --200 ש"ח ל 40 דקות , 300 ש"ח לשעה .
המחיר יקר אבל העיסוי מצוין .
מקווה שתהנו !