היא מעניקה מסז', אומרת כבר במייל שזה בביקיני, למרות שבפועל החלק העליון יורד בלי שצריך לבקש. העיסוי נעשה בדירה שהיא לא הכי נקייה, יש מקלחת לפני ואחרי, אם רוצים, ואני לא ממליץ אם אפשר להימנע, מאוד קטן ולחוץ ולא נראה הכי נקי.
עושה את הטיפול על מיטה זוגית, שזה לא הכי נח, אבל לפחות היא החליפה סדינים לפני שהגעתי, כי הכל הריח ונראה נקי. היא לא הכי מושכת בפנים, והיא שמנה (לא רק מלאה, אבל שמנה). יש לה חזה גדול, אבל לא משהו מוגזם (במיוחד כשיש בטן מוגזמת כזאת...).
כמו שאמרתי, לא כל כך יפה בפנים. היא כבת 33 (לטענתה, ואכן נראית דיי צעירה). שיער שחור מתולתל, עור בהיר מאוד. אחרי כחצי שעה של עיסוי נחמד, אפילו ממש נעים, אבל ממש לא מקצועי, היא שאלה אם אני רוצה להתהפך (הייתי כבר ממש חרמן) ואמרתי שכן. היא החלה ללטף את החבר, שאלתי אם היא יכולה להוריד תחתון, היא אמרה שכן, אבל לא לגעת ושאם רציתי לגעת זה יעלה עוד. שאלתי אם אפשר גם סקס, והיא אמרה שאפשר, בתוספת. כמו שאמרתי, הייתי חרמן, אז הלכתי על זה. היא מוצצת עם חליפה (שזה מתאים לי, מעדיף לא להסתכן), דיי נחמד, אבל לא הכי מורגש (היא גם משתמשת בחומר סיכה עם ריח חזק כזה), וזורמת בכיף, אבל לא מתנשקת. פה אני לא אפרט, אני רק אגיד שלא ביקשתי אנאלי או משהו בסגנון. סך הכל היה נחמד, ודיי שווה, ניתן לגמור פעמיים (ולדעתי אפילו יותר, אם רוצים, לא מלחיצה בכלל!), ועושה רושם שהיא נהנית מזה מאוד, ושזה לא רק בשביל הכסף. סך הכל, ממליץ, אבל לדעתי לא מתאים לכל אחד. אולי אחזור, עוד לא החלטתי. שימו לב, היא נמצאת בארץ רק כמה חודשים, אבל לדעתי היא לא תעזוב בקרוב.
תשלום: 200 ש"ח לעיסוי, פלוס עבודה ידנית, פלוס עירום מלא שלה. +100 בשביל לגעת למטה, +100 נוספים בשביל סקס. אומרת שעה, אבל לדעתי אפשר בכיף יותר. לי לא היה צורך, אבל למי שמתאים, שיהיה בכיף. היא אישה פרטית לחלוטין, ככה שאני לא מפרסם את הטלפון שלה או איך ליצור איתה קשר (מעבר למה שכבר נאמר), אבל מי שממש בוער לו, אני יכול לתת את המייל שלה בפרטי. אני לא נותן תנאים, אבל בבקשה תעשו טובה ותחפשו קודם...
שימו לב שאני לא אבדוק שוב את הפוסט הזה, אלא אם כן יש צורך להוסיף עוד מידע חיוני, ככה שלרשום פה בתגובות עם בקשה למספר טלפון לא יעזור כלום. תשלחו לי הודעה פרטית.
עוד דבר אחד, אני לא כזה שרושם פוסטים עם דיווחים אלא אם כן יש לי מה לחדש. אני חושב שזה אכן המצב פה, אבל במידה וזה לא נכון, תעדכנו אותי, ואני אמחק.
שלכם,
אליקו