כ כוהנת אהבה - טנטרה - בוואני אור לב - סקס אדיר

כוהנת אהבה - טנטרה - בוואני אור לב

1
דיווח נוסף , יצר חרמנות וסקרנות תקפה אותי ... ורציתי לנסות טנטרה אמיתית ומה אגיד לכם ... 700 ש"ח הכי מבוזבזים שהוצאתי בחיים .
מקבלת בפרדס חנה ( אך ידוע שעברה דירה לצפון ) , גרושה טרייה ,נראית לא רע באיזור גיל 40 .
קיבלה אותי לסטודיו שלה , שיחה של 10 דקות , תיאום ציפיות והורדת בגדים . יש לה גוף יפה ונשי והקשר היחיד שלה לכוהנת הוא הקשר בין שערות הערווה שלה לבית המקדש החבוי מתחת ,לאחר סקירת הגוף החלה בעיסוי מחרמן שכלל משיכות ארוכות עם שמן על כל חלקי הגוף ובעיקר תרגולי נשימה .

כאשר הסתובבתי החלה תוך העיסוי במלאכת יד שנמשכה מעל 20 דקות , נשימות , יד ,נשימות ,יד עד שתפסתי לה את היד ואמרתי לה שלא תעצור כי אני רוצה לגמור . בכל הזמן אין אפשרות לגעת בה ( יושבת בפיסוק כאשר הרגלים שלי מוצלבות בשלה ) - בקיצור , שתי השפרצות , ליטופים , פרוסטטה וכוס מים ב 700 ש"ח . עוד ביקשה ממני תוספת 100 על הפרוסטטה ( אמרתי לה שאין לי פה עוד כסף - אני תמיד מגיע עם הסכום המדויק ומשתדל להשאיר את הארנק ברכב ..) .
בקיצור -

עיסוי 3/10
הרפיה 7/10
אקסטרות ותוספות - לא יודע , הייתי פעם אחת יותר מדיי ולא אסתכן שוב בלהשכיב 700 ( רגע ..אני חייב לה עוד מאה ) על ניסיון להשיג יותר עם הגברת .

** אפשר למצוא אותה באתר המרכז כוהנות טנטרה **
תמתינו לדיווח נוסף בקשר למישהי חדשה שם שקבעתי איתה ונראה לי שהולך להיות טוב ביחס לעלות/תועלת :)

אין תרנגול בלי כרבולת ואין גרוזיני בלי מכולת

כוהנת אהבה - טנטרה - בוואני אור לב

5
תודה על הדיווח, חסכת לי

דיברתי איתה לפני שבועיים, אחרי דין ודברים הצלחתי להוריד אותה ל500 אבל עדיין משהו לא הרגיש לי נכון לשלם לה על עיסוי 500 (שהורידה מ800)

היא נשמעת מעולה ויש סרטון שלה ביוטיוב שהיא נראית פגז ומדברת ברוחניות כזו שבא לי עליה. אבל כנראה שמזל שלא הלכתי

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”