רוצה להתחיל בכך שאומר שאני עוקב אחרי הפורום הזה זמן מה, ואני כותב עכשיו בכדי להודות לכם.
נתחיל ב אנה (/אינה):
מפרסמת ביד 2 "למביני עניין..."
מקבלת במרכז העיר על קינג ג'ורג'. שיער קצר קצת שמנמנה אבל גוף יצוק וחזה מכובד מעט נפול.
הרגשה של מסז'סטית מקצועית עם ידיים חזקות וטיפול יסודי בגוף.
נגיעות באיזורים הנכונים, מתהפכים, ומטפלת בחבריקו בחוזקה. קצת מרגיש שלא עושה זאת עם חשק אך כאשר
שאלתי לאוראלי להפתעתי הסכימה. לא היה מדהים אך גמירה בפה ובליעה אכן השאירו חותם.
אלו שצריכים מסאז' טוב אני ממליץ, בנוסף תלוי בחיבור יש מצב שתזרום על דברים אבל בטוח לא בטלפון לשאול.
נעבור לנפילה מצערת ושמה ויקי:
מפרסמת פה באתר.. אגן רחב.. השם ירחם.
לא אכביר במילים אך הבנתם והוזהרתם.
נמשיך לחוויה מתמשכת ומפנקת בתלפיות:
מפרסמים ביד 2 ונכתב פה הרבה על המקום החדש.
גבר עונה לטלפון, מקום יחסית דיסקרטי בבניין משרדים (לאנשים אין מושג למה באת)..
לנה בחורה עם שיער קצר וקצוץ בצדדים, מראה רוסי צבאי אך שלא תטעו היא חמה ומענגת.
פעמיים הייתי אצלה ולא התחרטתי. המסאז' עצמו יותר נגיעות ומשיכות על הגוף מאשר חזק ורפואי,
אך דווקא כך היא מחרמנת לי כל פינה בגוף. מלטפת מידי פעם גם בין הרגליים ואז עוברת לפינוק
בפרוסטטה. מיומנות אמיתית ונגיעות בצורה שונה שפשוט קשה להסביר. כל פעם אני נאבק עם עצמי להתהפך על הגב
כשהיא אומרת להסתובב כי כלכך טוב לי. על בודי אישית אני מוותר אך היא שמחה לעשות זאת כשאתם על הבטן ועל הגב.
לבסוף מסתובב, מחייכת בשובבות ושופכת עלי המון שמן חם ונעים בדיוק היכן שצריך.
לא נותנת תחושה של תקתוק אך לצערי בכל פעם אני יוצא משם רק לאחר גג 30 דקות.
בפעם הבאה ללא ספק אסכם עימה קודם על 2 הרפיות והראשונה מהירה שאנצל את הזמן במלואו.
לסיכום, מומלץ.
ולבסוף, ביקורי הטרי אצל אנג'ליקה:
מפרסמת באתר וביד 2, נמצאת בארמון הנציב.
300 שקלים נפרדו היישר בכניסה, אך החזה שלה לא נתן לי אפשרות אחרת.
יחסית צעירה, רזה לבנה ג'ינג'ית עם בטן קטנה אך ממש לא רופסת ותחת קטן יצוק ועגול.
שוב, חזה משגע. קצת ביאס שכאב לה כשתפסתי קצת חזק ובפטמות אך עדיין מדהים.
טוב, נעבור לטיפול. לאחר שהכסף נפרד מארנקי עולה על המיטה והיא מתחילה לעסות עם השמן.
מודה, לא ציפיתי לכח מהלוק של הבחורה אך יש לה ואם תבקשו חזק היא יודעת תעבודה.
לאחר מכן ממש נגיעות בקטנה למטה מה שקצת הוריד, לא הרגיש כאילו מתמסרת לטיפול ומנסה לגרום לי להידלק כלל.
לאחר זמן מה ביקשה שאתהפך ואז החלה לגעת בקטנה למטה תוך נגיעות ברגליים.
חשבתי בטעות שהנה הגיעה ההשקעה המיוחלת אך טעיתי והחלה במונוטוניות משעממת ללא חשק כלל.
לזכותה יאמר שאכן עשתה פרוסטטה (עם מגבון במקום כפפה, אהבתי) אך לאחר שגמרתי ושטפתי את עצמי עברו 20 דקות,
וההרגשה המבאסת לא איחרה לבוא שעקצו אותי.
*בונוס* ליאת מהרצליה:
את הדובדבן שבקצפת שמרתי לסוף. הלוואי והיה לי יותר זמן במרכז כי אם כן, לא הייתי הולך לאף אחת אחרת.
הרימינג הזה עולה לי בחלום ושומר על הגחלת הרבה זמן, חייב לחזור אליה בהקדם.
הזוי שאני משלם פה 250/300 על עיסוי והרפיה שלעיתים נפילה, ועם ליאת אני מקבל גן עדן באותו הסכום.
לא אפרט כי עבר זמן מה ואת הפרטים הקטנים קשה לשחזר,
אך הליקוקים העמוקים והמעבר של הלשון בין אצבעות הרגליים לא אשכח גם עוד שנתיים. (חרוז)
לסיום,
בתפילה כמוסה שרימינג וטיפול מתמסר ומפנק יעלה לבירה,
שלכם, חרמניקו :)