כ רחוב שילה ברמת גן - סקס אדיר

רחוב שילה ברמת גן

2
הייתי לפני כמה חודשים. בחורה בת 35-38, נחמדה, אני לא שאלתי שום דבר לגבי הרפייה או עיסוי עדין וכו'. אז לפני שנשכבתי היא אומרת: "חם לי, אני יהיה רק עם חזייה" והתפשתה עד היזייה ותחתונים. גף שלה יפה, לא שמנה וציצי גם סבבה -לא גדולים אבל לא קטנים.
בהמשך הורידה גם חזייה וגמרתי לה בין הציצים.
אחלה אופציה בצור בחורה פרטית.
גם כן קיבלתי את כל הזמן ששילמתי.

רחוב שילה ברמת גן

3
הייתי אצלה לפני כמה שבועות, היא מפרסמת גם ביד 2.
בחורה רוסיה בשנות הארבעים לחייה, פנים בסדר, מבנה גוף בינוני וחזה ממוצע בגודלו.
נכנס לדירה, מתיישב על הספה ומקבל עדכון מה הולך להתבצע כמו בצבא הסובייטי: עיסוי מקצועי כאשר בסופו יש בודי קצר והרפייה.
כמו חייל טוב הסכמתי, הורדתי את הבגדים ונשכבתי על מיטת הטיפולים.
העיסוי עצמו היה טוב מאוד אני חייב לציין, עיסוי לאורך כל הגוף עם אבנים חמות. אין שום רמז מיני במהלך העיסוי והיא נשארה עם בגדים במהלכו. נהניתי ממנו מאוד.
לאחר כ-35 דקות להערכתי ביקשה ממני להסתובב, התפשטה ועלתה עלי לבודי של שתי דקות בערך.. חיככה קצת את השדיים שלה עם פנקס הקטן ועברה לסיומת. ההרפייה היתה טובה יחסית, עם שמן חם שגרם לפנקס הקטן להתפוצץ אחרי שתי דקות נראה לי..
במהלך הבודי וגם במהלך ההרפייה נמנעת מיצירת קשר עין כלשהו וגם במהלך העיסוי רמזה שהיא לא אוהבת את החלק הזה.
לסיכום, מי שמחפש בעיקר עיסוי טוב עם תוספת הרפייה כאקסטרא, אני ממליץ. מי שבא רק לשם ההרפייה יכול לוותר.
טיל

רחוב שילה ברמת גן

8
הייתי אצל הגברת המדוברת.

קיבלתי עיסוי ל-40 דקות ב-200.

רוב הפרטים פה נכונים, מדובר פה בעיסוי עם בודי והרפייה, השירות והיחס די טובים, יש מקלחת.
מבחינת זמן אין תקתוק ומקבלים את מה שצריך.

מבחינת העיסוי, לא התרשמתי.
אמנם יש אבנים חמות שזה יפה, אבל העיסוי הוא די מוזר וכולל שפשופים על העור (כנראה עם האבן) והתמקדויות בכל מיני אזורים שלא קשורים לעיסוי ורק גורמים לחוסר נוחות או לדגדוג, לפחות זאת היתה החוויה שלי.

אחרי שמתהפכים, מקבלים בודי קצר (אולי חצי דקה) וקצת מסורבל.

התיאור החיצוני די קרוב, אבל יש בטן, החזה בינוני, מעט נפול ובאופן כללי לא הלהיב אותי.

עבודת היד היתה סבירה. אפשר לגעת בחזה תוך כדי. נשארת עם תחתונים.

גם אני התרשמתי שהיא לא מתלהבת מהעניין. ההרגשה היא שהיא די מאלצת את עצמה לעשות את זה.

לא אחזור. במיוחד שהמקום מאתגר להגעה עבורי.

ייתכן שיהיו אחרים שייהנו, לא שולל.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”