אז זהו. זה בדיוק מה שהרופא ממליץ לקיץ הישראלי.
את דיאנה מצאתי ביד 2. האמת שכבר לפני כחודשיים. פשוט העומס בעבודה לא אפשר דגימה. המודעה "מסג' רפואי כללי מכף ברגל עד הראש +רפלקסולוגיה." , טעות הכתיב במקור.
בשיחה היא נשמעה נעימה, אבל מעט חסרת סבלנות מה שבתחילה גרם לי לחשוב שמדובר במשהו ש..עדיף לוותר עליו.
השבוע החלטתי לשכב על .. לא משנה, לשכב ולראות מה זה יביא.
התקשרתי היום, קבענו לשתיים. היא עובדת במשרה באחת מקופות החולים בתחום הפיזיוטרפיה ועושה עיסוי או שניים ליום עד חמשש שש.
הקיצר, קבענו לשתיים , זה ברחוב הראשי במרכז ראשון בניין בן שש קומות
מגיע כמה דקות לפני, מנחה, יבורך האיזיפארק של החברה. מרים טלפון ומודיע שהגעתי. אומרת לי לעולות לקומה. .. תאמינו לי אם אגיד שגם היא בקומה שישית ?! מה יש להן המעסות עם קומה 6 ?
לא משנה, מגיע פותחת את הדלת דיאנה. וואלה. כן. בלונדינית, ממוצא רוסי, איזור גיל 50 לעניות דעתי הלא מלומדת. מובילה אותי לחדר העיסוי. חדר קטן, שירותים/מקלחת צמודים. ראבק. לא מציעה מקלחת! כאילו קיץ!!?
אומרת לי להתפשט , אני בנאיביות שואל..הכול או .. הכול הכול!
יאללה. שוכבים. שתי דקות אחרי היא חוזרת לחדר. מכסה במגבת ומתחילה בעיסוי. תשמעו, מי שמחפש באמת מקצוענית אמיתית שמעסה ויודעת מה היא עושה. דיאנה. בענק! פשוט עיסוי לעילא ולעילא. עד כדי כך שבכלל שכחתי ששלחתם אותי גם לבדוק עוד דברים מלבד עיסוי.
העיסוי לגב/חלק אחורי נמשך כחצי שעה. אחרי חצי שעה , תסתובב בבקשה. פה חשבתי אולי אתם יודעים, יגיע החלק האמנותי. אז זהו שלא. מכסה במגבת וממשיכה בעיסוי מצויין לרגליים , כולל עיסוי פנים באמת עיסוי מקצועי לפי הספר.
כשאני כבר בטוח שפה לא יהיה כלום מעבר, היא שואלת אם אני רוצה הרפייה. אני אעלק משחק אותה מופתע. אפשר? היא עונה, כן, כמו לעשות מסאג' ליד. אוקי, אני אקח את זה כוואחד מחמאה אם את חושבת ששימשון שלי בגודל של יד. (הוא לא)
שמה שמן ונותנת עבודה. לא יוצרת שום קשר עין, די מכאני האמת. אין מה לדבר על להתפשט, אין מה לדבר על לגעת. לא שאלתי על אקסטרות ,ביננו? אין סיכוי לדעתי. הרפייה רגילה שמסתיימת בכיף כייף כיופאק ויאללה להתלבש והביתה. ראבק שוב בלי הצעה למקלחת.
אז מה היה?
דיאנה פשוט אשת מקצוע מעולה למי שמחפש באמת עיסוי מעולה וטוב. ברור שהיא תעשה גם הרפיייה רק כי כנראה אין לה ברירה ולא בגלל שהיא רוצה. פרנסה מניח ולא יותר.
לאחר סיום וכשאני כבר לבוש, עם כוס מים קרים ביד, קצת שיחה. הסבירה בדיוק מה שכתבתי. שאין לה ברירה. בלי הרפייה הרוב לא יבואו, מעדיפה לעסות עיסוי אמיתי וללא הרפייה אבל תעשה את זה כדי לרכוש לקוח חוזר.
העלות, חברים העלות, 150 שקלים לשעה שלמה! כולל הרפייה.
שיקולים שלכם אם ללכת או לא :)
יש מצב שאני אישית אחזור, היא באיזור המגורים שלי ככה שמשהו ששווה לדעתי.