כ וגאס ספא פתח תקווה - סקס אדיר

וגאס ספא פתח תקווה

2
מדובר בספא חדש שנפתח בפתח תקווה ברחוב גיסין 64 בעבר היו ברחוב איכילוב בעיר

המקום עצמו מאוד דסקרתי ומפואר מציע 40 דקות ב 230 שקלים לעיסוי ובודי אין בעית חניה .
*יש לציין שהפקידה קצת קשוחה בטלפון אבל זה על מנת לשמור על הרמה במקום* , היו 4 בנות בבוקר ולפי הבנתי מהפקידה אחר הצהריים יש בנות אחרות עד הלילה , הבנות עצמם צעירות בגיל נכנסתי עם בחורה בשם נטע ישראלית רזה נתנה לי פינוק טוב והקדישה לי את מלוא הזמן סך הכול חוויה מצויינת .

בהצלחה ,

וגאס ספא פתח תקווה

3
מדובר בספא חדש שנפתח בפתח תקווה ברחוב גיסין 64 בעבר היו ברחוב איכילוב בעיר

המקום עצמו מאוד דסקרתי ומפואר מציע 40 דקות ב 230 שקלים לעיסוי ובודי אין בעית חניה, צמודה לבניין ומאוד דיסקרטי.

*יש לציין שהפקידה קצת קשוחה בטלפון אבל זה על מנת לשמור על הרמה במקום* , היו 4 בנות בבוקר ולפי הבנתי מהפקידה אחר הצהריים יש בנות אחרות עד הלילה , הבנות עצמם צעירות בגיל נכנסתי עם בחורה בשם יסמין ישראלית רזה שחומה מהממת להערכתי צעירה מאוד נתנה לי פינוק טוב והקדישה לי את מלוא הזמן סך הכול חוויה מצויינת .

מפרסמים גם פה לא יודע אם מותר לשים טלפון.

בהצלחה ,

וגאס ספא פתח תקווה

4
אכן, מדובר במקום משוחזר (היה באיכילוב בעיר מאחורי שורה של חנויות) .

ביקרתי את המקום ברח' גיסין בחרמנות שיא... יש חניה בשטח עפר ועולים מדרגות. והייתה רק את לירון - ישראלית אשכנזית ממש שמנה עם חלוק לבן כמו של רופאים. אולי בת 30 - לא סקסית ולא כלום. --- אחורה פנה מבולבל

מכיר גם את נטע מהמקום הקודם (רזה שדופה - לא הטעם שלי ולא נכנסתי איתה) הצעתי לה שאני אעשה לה עיסוי והיא סירבה.... אז לא.

היה גם שם (במקום הקודם) את סנדי - אירופאית בת 78 בערך (סתם.. אולי 55.. אבל מבחינתי 55 זה כמו 78).

לא תודה.

אנג'לה - נרקומנית רזה בת 35, רוסיה, מפחידה קצת... לא בטוח שיש אצלה את כל השיניים כבר.

יסמין - נרקומנית רזה ישראלית בת 26 אולי. תימניה או משהו בסגנון. אמנם צעירה ורזה... אבל נראית נרקומנית... קיצור תראו אותה ותבינו.

קרן - רוסיה גבוהה, בת 35, קצת בטן, סגורה ולא זורמת.

מבולבלמבולבלמבולבל

ספרות אחרונות של הטלפון לחיפוש: 32328 וגם 65919.

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

וגאס ספא פתח תקווה

10
[QUOTE=אוהב סקס] לא הצלחתי ,כנראה אני לא יכול להיות בלש
למה אי אפשר פשוט לרשום את הטל' וזהומבולבל

[/QUOTE]

הסיבה היא כי הנהלת האתר לא מאפשרת זאת מאחר והאתר הזה (חוץ מהפורום) מרוויח כסף מהודעות פרסומיות של דירות דיסקרטיות.

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”