כ מתקפת הצעירות - סופיה ומילנה מביאליק רג - סקס אדיר

מתקפת הצעירות - סופיה ומילנה מביאליק רג

1
החלטתי להפריד את השרשור הזה מהשרשור הגדול שפתחתי על ביאליק 127. את דעתי החיובית על המקום כתבתי כבר בעבר. מאז שאני לא פוקד יותר את המסגר 66 ובעלת הבית תעבת הבצע וחסרת התחשבות בלקוח (כן כן בעלת בית יקרה...הפסדת עלי ועל עוד כמה פה כמה עשרות אלפי שקלים בחודש) אני מגיע אפילו יותר מבעבר לביאליק 127 - ממש מרענן לראות מקום שאיכפת לו שלקוחות יחזרו ואתה מקבל שירות כמו שצריך וזמן מלא.

והיום על הפרק שתי בנות יחסית חדשות שם ששתיהן מוגדרות בז'אנר הצעירות מאד.

סופייה:

מדובר בבחורה רוסיה להערכתי בת 22, גוון עור לבן עם קארה ופנים נאות מעט אוקראיניות (הופתעתי שהיא רוסייה) בחורה חייכנית ויפה מעט מזכירה את דניאל שעבדה שם בעבר - זו עם החזה הגדול (לא בשירות - סופייה נותנת שירות מעולה). הגוף של סופייה רזה אבל לא מידי כלומר בהחלט יש קימורים ותחת עם נוכחות. החזה של סופייה יפה ולא ניתן להבין זאת עד שלא רואים אותה ערומה - הוא בינוני עם פטמות בהירות יחסית ומעוצב להפליא.

מאד אהבתי את המראה שלה ויותר מזה מדובר בבחורה רגועה ושירותית. לא ניהלנו שיחות עומק אלא יותר התרכזתי במגע שלה- יש לה מגע טוב מאד לאוהבי העדינות. אני מגיע לשתי הרפיות ואכן קיבלתי שתי הרפיות מוצלחות כאשר בין הרפייה להרפייה מגע עדין ומלטף על הגוף כמו שאני אוהב.

סופייה לא ליברלית וניתן לגעת רק מגע עדין מאד באיזור איבר המין...זה הספיק לי כדי להרגיש שהבחורה רטובה בטירוף ורק מזה הייתי יכול לגמור עוד 4 פעמים. בכל מקרה לפחות אני שמגיע לעיסוי פחות מחפש את הבנות שאפשר למתוח איתן את הגבול. יותר חשוב לי לגמור פעמיים עם בחורה שווה שיודעת לדעת ואת זה קיבלתי ובגדול.

מילנה:

מדובר בילדונת בת 20 (בדוק ומאומת) אשר מדברת עברית רהוטה והיא חלק מכור ההיתוך הישראלי כבר זמן רב. היא עובדת ימי חמישי בלבד אז כדי לתפוס את פרח הבר הנדיר הזה הייתי צריך להזמין תור מראש. האמת שקיבלתי את ההמלצה לגביה מהפקידה ולא התאכזבתי. הילדונת מאד יפה לטעמי, פנים של בובה קטנה עם גוף שזוף וחטוב (מעוטר קעקועים קטנים). לא רזה מקל אבל אפילו לא מלאה - פשוט כמו שצריך. יש לה קימורים בדומה לסופייה ופה האמת התחרות מאד קשה כי החזה של מילנה בעיניי נדיר...חזה של בת 20 עם פטמות חומות ובולטות במרכז החזה...פשוט תענוג. יש למילנה חתת עסיסי ואיבר מין מגולח ויפה אך איננה ליברלית בכלל ולא ניתן להתקרב אליו.

שוב שתי הרפיות מצויינות מילדונת בת 20 כאשר גולת הכותרת אצל מילנה מעבר לחזה הנדיר הוא המבטים שהיא נותנת תוך כדי טיפול - היא מסתכלת עליך עמוק בתוך העיניים וקשה להחזיק מבט כי אתה פשוט מרגיש חשוף.

אציין שבהרפייה השניה מילנה עלתה על המיטה וישבה מולי כאשר רגלייה (נשארה עם נעליים כל הטיפול) על רגליי ויחד עם המבטים שלה גמרתי גמירה חזקה וטובה.

קשקשנו הרבה תוך כדי הטיפול ובמקרה שלה מדובר בבחורה עם ראש על הכתפיים ובהחלט אפשר להחזיק שיחה בהפסקה בין הרפייה להרפייה. גם למילנה יש מגע מצויין ועדין לאוהבי הליטופים.

לסיכום: שתי הבנות צעירות יפות ומומלצות וכמובן המקום הוא בעיניי השפשופייה הטובה ביותר היום באיזור המרכז.

טלפון: בפרטי

תהנו

5
כל הכבוד על הדיווח.

הייתי עם סופיה... באמת בחורה יפה עם גוף צעיר וכיף לגעת בה אבל כפי שציינת, הבחורה מאופקת ולא זורמת.

כנ"ל לכאורה לגבי השנייה שם, מילנה.

אני מאוד אוהב את סגנון הבנות שם בביאליק 127... יפות, רוסיות, רזות וצעירות... אבל הבעיה שהייתי עם אולי 6 מהן, ואף אחת לא ממש זורמת... ממש חבל.

אשמח להצעות למעסות זורמות (דחיפת אצבעות לפחות).

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

7
הייתי עם סופיה (לאחר שההמתנה ללנה הייתה ארוכה).

קודם כל, הבחורה לא כזאת יפה. לא הייתה מסובב אחריה את הראש ברחוב ובכנות- ספק אם הייתי יוצא איתה.
היא מזכירה לי בפנים מישהי אחרת שאני מכיר שהיא כוסית אש, אולי בגלל זה האכזבה.

למעט זה שלא נתנה לי לגעת לה באיבר המין- היא די זרמה איתי כמעט לכל מה שרציתי, כולל לנשק חופשי את החזה שלה.
והחזה שלה ממש ממש יפה- ולא רואים את זה עם בגדים.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”