כ ענת ירושלים - סקס אדיר

ענת ירושלים

1
היי, החלטתי לתרום את חלקי הצנוע בפורום והנה הדווח הראשון שלי.
ניסיתי להוסיף תגובה בשרשור אנט מירושלים, אבל זה נתקע שם.
מקווה שהדווח שלי יתפרסם הפעם לטובת עניין זכות הציבור לדעת ולגעת.

דווח ראשון שלי, הייתי אצל ענת.
סיכום היה מדהים.
לפרטים, קודם נמנה את החסרונות.
רחוק למי שגר במרכז שלא לדבר על צפון.
לא צעירה
לא חטובה
אותי לא מעניין אבל מי שכן, היא לא מתפשטת היא מעסה.
היתר רק שבחים.

כבר בשיחה, למרות קשיי השפה, מרגישים מיד שענת היא אשת שירות.
300 שעה, 400 שעה וחצי, 500 שעתיים. בחרתי שעתיים.
קבענו יום ושעה והכל נסגר יפה בצורה מנומסת ונעימה.
בכניסה מקום פרטי ושקט.
נכנסים לבית והיא שמה מחיצות שיהיה פרטיות ביחס לבני הבית.
מגיעים לחדר, זה חדר! השקיעה בו.
ביקשתי מקלחת, גם היא מושקעת.
התחיל עיסוי, היא יודעת את העבודה ויש לה ידיים חזקות.
לאט לאט התחילה להתקרב לאיזורים החמים.
בהתחלה נגיעה פה ושם
בהמשך יותר ויותר.
עד שבסוף העיסוי הפך לתענוג אחד גדול.

חוזר אליה ובגדול.
מדגיש, שמי שמפריע לו החסרונות שמניתי, שיקח זאת בחשבון.
בהקשר שלי, הרווח כולו שלי, שהכרתי אותה.
תודה על המדווחים הקודמים.
אדווח בפעם הבאה שאהיה אצלה או אצל אחרות.
תודה למפרסמים שעזרו לי להחליט לאן ללכת.

ענת ירושלים

2
ראשית תודה על התגובה.
תמיד טוב ללמוד ובוודאי כשהתגובה נרשמת כמו שרשמת.
דבר שני 500 לשעתיים מלאות זה 250 לשעה מלאה, הכוונה הכל היה כשעתיים וחצי, שעתיים עיסוי, מקלחת לפני מ.לחת רחרי, שיחהקצרה אחרי. היא הייתה נינוחה איתי.
אני התרשמתי, שזה לא מאוד יקר.
אם עדיין יקר, מבקש אתך עזרתך או של אחרים למקום יותר קרוב, זה בטח עדיף עם מסאג׳ טוב ועם שעה נטו ובעלות של 200 שח.
זה אחלה פורום ואשמח לשמוע על עסקאות טובות בתחום.

ענת ירושלים

3
המחיר מתאים למי שמתפנק פעם בחודש על עיסוי אבל עיסוי בה"א הידיעה.
טוב עיסוי אחד משמעותי, ארוך, ולא נשכח על פני שלושה עיסויי תקתוק בני עשרים דקות כל אחד.
כמו שלימד אותנו ידידנו המלומד שקולו לא נשמע מזמן בפורום הזה הלא הוא עיסוי_קצף.

בהצלחה לכולם בהשגת האושר המושלם :-)

טוב שם משמן טוב

ענת ירושלים

7
סופר לה טיב.
החשבון הפשוט הוא 250 לשעה מלאה! 60 דקות! עיסוי מקצועי.
לפי ההתרשמות הכללית שלי, זה מחיר לא רע.
תקן אותי אם אני טועה.
מדגיש, השעתיים זה היה נטו. הברוטו שעתיים וחצי עם מקלחת לפני ואחרי.
מדגיש שהכל היה בסדר חוץ מכך שרחוקה מתל אביב ומי שחשוב לו צעירה וחטובה, אז היא לא זה ולא זה.

ענת ירושלים

10
אהלן
דיווח ראשון שלי.. מקווה שאעשה זאת כראוי ??
אז לפני חודש הייתי אצל ענת מירושלים.. הגעתי אליה דרך המלצות פה בפורום..
אז כמו שנאמר ענת כבת 50+ לא יפה ולא סקסית בעליל! אבל כחובב טנטרה זה לא ממש עניין אותי.. ענת מפצה על זה בעיסוי מקצועי ברמה גבוה מאוד עם לא קצת נגיעות באזורים אסטרטגיים.
ענת גרה בבית פרטי וכשנכנסים אליה לבית יש מן הפרדה כזו כך שמי שנמצא בסלון לא רואה מי נכנס.. למי שחשובה הדיסקרטיות זה אחלה.. אז איך שנכנסתי נשלחתי ישר למקלחת.. מקלחון די קטן אבל נראה די נקי.. לאחר מכן נשכבתי על הבטן ענת נכנסה כעבור 2 דקות.. העיסוי התבצע כשהיא לבושה (וטוב שכך).. היא התחילה לעשות את הגב והרגליים, יש לה ידיים די חזקות והעיסוי היה נעים.. מדי פעם היא שולחת ידיים לחריץ האחורי וכמובן לא שוכחת את השרביט.. היא יודעת מה היא עושה היא גורמת לך להרגיש חרמן לאט לאט וכל זה נעשה במסווה של עיסוי מקצועי. היא השתמשה גם באבנים חמות שזה עונג אדיר! בכל שלב היא מציינת איזה סגנון מסאג היא עושה..
לאחר כשעה בערך ביקשה ממני להסתובב והיא התחילה בעיסוי של כל החלק הקדמי.. מתחילה ברגליים.. כל זה כמובן מלווה בשליחת ידיים כל הזמן לאזורים רגישים כדי לשמור על זיקפה.. כשתשמעו את המשפט: "עכשיו אני עושה מסאג אינדונזי" תדעו שהגיע זמן לרגע שבו התכנסנו.. היא מתחילה בעיסוי לינגם מחרמן ביותר ותוך כדי משחקת בחריץ.. תשמעו היא יודעת איפה לנגוע ואיך.. תוך מס' שניות כיפת ברזל התחילה בשיגורים לכל עבר.. ענת הלכה והביאה מגבונים וניקתה הכל. הגמירה הייתה על הבטן.. לא שאלתי אם יש אופציה אחרת ולדעתי היא גם לא תסכים.. ישר אחרי שניקתה הכל המשיכה בעיסוי הרגעה משחרר עם התמקדות באזור הראש.. וסיימנו.. שעתיים עפו להם כאילו הייתי שם חצי שעה.
בקשר למחירים, יש 2 אופציות, עיסוי של שעתיים ב-500 שקל, שזה גם מה שהיא ממליצה לקחת כשמדברים איתה בטלפון, יש גם אופציה של שעה אבל אני לא זוכר את המחיר.. אם אני לא טועה 400.
לסיכום, שווה כל שקל! היא יודעת את העבודה, מומחית בלענג גבר.. מתאימה יותר לחובבי טנטרה.. פחות לאלה שמעוניינים במציצות ונגיעות..
מקווה שהדיווח הראשון שלי פה היה די מפורט.. מי שרוצה את המספר אשלח לו בכיף בפרטי.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”