כ דיווח על פרטית - מיד 2 - סקס אדיר

דיווח על פרטית - מיד 2

1
דיווח על פעולה מלפני שבועיים לערך.
מדובר במישהי פרטית שמפרסמת בעיסוי באיזור תל אביב.
התקשרתי אליה בערב, מציגה עצמה כדרום אמריקאית (ואכן מבטא תומך), קול לא הכי נשי.
מסרה פרטים באופן לא מקצועי ורהוט (לא בגלל קשיי שפה), מה שגרם לי לחוש שמדובר במישהי לא עם הרבה ניסיון.
מתי שבחורה מוסרת פרטים ומשלבת את המילים בודי, אירוטי וכו׳, אני נוהג להשתמש בזה כמנוף ולבקש תיאור חיצוני מפורט.
זה לגיטימי לבקש את זה במקרים כאלה (ולעיתים כשהבחורה מתחכמת ושואלת למה אני רוצה לדעת או אומרת שזה לא כל כך רלוונטי כי זה עיסוי אז אני עונה בחזרה שהמראה החיצוני הוא רלוונטי כאשר משולבים אלמנטים אירוטיים במפגש).
בנוסף, זה פותח את השיחה ודי שם את הדברים על השולחן מבחינת הבנת הציפיות של הלקוח.
חזרה למקרה דנן, ביקשתי תיאור של מראה חיצוני והיא הציעה לשלוח לי תמונות שלה בווטסאפ. הסכמתי והיא שלחה לי כמה. לא נפלתי. בחורה עם מבנה גוף גדול - פשוט מבנה גוף כזה, אם כי יש מס׳ עודפים. נראית מטופחת, חזה יחסית גדול ומאוד נשית. פנים לא משהו.
אמרתי לה בטלפון שהתמונות מאוד לרוחי וכשהשייחה נפתחה יותר אמרתי לה שאני גם בקטע של סקס ושאני חם.
התחילה להגיד לי שאנחנו לא מכירים ושזו הדירה הפרטית למגורים שלה ושאני אבוא קודם, נתרשם ונחליט.
דאגה להדגיש שזה יעלה לי יותר.
מסרה לי כתובת באזור הטייסים תל אביב וסיכמנו שאגיע תוך חצי שעה.
בינתיים כהרגלי 2 בירות קרות באזור בית גיל הזהב, 2-3 סיגריות והתבוננות בתמונות ששלחה לי שוב ושוב כדי להגביר רחמנות וכדי לשכנע עצמי שאני לא נופל פה מבחינת מראה..
הגעתי לכתובת, צלצלתי אליה ועליתי.
פתחה לי. גבוהה, גדולה כזו, לא הייתי אומר שמנה, טיפה מלאה. פן בלונד כזה, פנים די חלשות, אבל מאופרת, מבושמת. זיהיתי מייד שזו היא מהתמונות. זה היה כמראה מן דייט כזה עבורה. מזגה לנו קווה קרה, וכבר הבנתי שזה אירוע של סקס.
אמרה לי שאני מאוד חמוד ושהיא מסכימה למפגש ״מלא״.
ביקשה 400, נתתי.
ביקשה שאתקלח וכשליוותה אותי לחדר אמבטיה הסתכלתי על הישבן הבולט שלה מבעד לטיץ השחור שלבשה.
יצאתי מהמקלחת לחדר שינה שלה. מיטה זוגית. התחלנו להתנשק וביקשתי עיסוי קודם. בינוני בהחלט מן ליטוף כזה. הבנתי שהיא רוצה סקס.
בחורה חרמנית (אגב נראית 40 כזה). המשכנו בצרפתיות שלחתי לה ידיים בעדינות, נתתי לה להרגיש שאני זורם איתה בדייט. מהר מאוד התחלתי ליקוקים בשדיים - זה חזה די גדול אפשר לומר ולא בינוני כמו שחשבתי בהתחלה. אמרה לי לשכב על הגב ולא לעשות כלום. התחילה למצוץ בחוזקה וביקשתי לאט וחלש יותר.
הסכימה לשבת עליי לבקשתי - התחלתי להתלהב מהגודל שלה. והיא כזה רוכבת עליי בלי חדירה ושואלת אותי אם כיף לי שהיא מזיינת אותי.
הבנתי שזה מה שהיא רוצה לשמוע אז אמרתי לה כן. עוד יותר נדלקה.
הגעתי לרחמנות די כבדה וביקשתי שתלביש אותו. עוד קצת צרפתיות ואז סובבתי אותה לדוגי כשהיא מחזיקה בקרש של המיטה בשביל לתת קונטרה. הרגשתי שהגוף שלי ושהזין שלי קטנים על הקיבולת שלה והחלטתי לתת לה הכי חזק שאני יכול.
דפקתי ודפקתי ודפקתי עם כל הרעשי דוגי ברקע של הדפיקה של האגן שלי בתחת שלה.
היא התחילה לגנוח כמו באפלו שמקבל בתחת והייתה מאוד רטובה.
גמרתי אחרי 5 דקות עם פעימות לב בקצב מוגבר ביותר ושכבנו שנינו על הגב כשהכפות רגליים הענקיות שלה מלטפות את הרגליים שלי.
הציעה לי עוד שתייה. נשבע לכם שיכולתי מבחינתה גם להישאר כל הלילה.
החלטתי להתחפף מהר אבל בקלאס. אמרתי לה שאהיה בקשר ונפרדתי בנימוס.
נתנה לי נשיקה על הלחי וסגרה הדלת אחריי.

לפני הסיכום מנהלים, אני רוצה לומר לכם שהאפיק של העיסוי טומן בחובו פוטנציאל סקס רב ביותר ואם יש סבלנות אז אפשר למצוא דברים נחמדים מבחורות פרטיות.

להלן הסיכום:
דיסקרטיות: 8 - בניין מגורים אבל דירה פרטית לחלוטין
ניקיון: 8 - דירה נקייה ומסודרת ובחורה מטופחת ונקייה
מראה: 6 - אוהבי הגדולות היו נותנים 8 כי היא מאוד מטופחת וזה מכפר על הפנים.
עיסוי: 0 - אין לה מושג בזה ואין לה גם רצון
סקס: 8 - בהחלט לא אחד הטובים שהיו לי אבל:
1) היא חרמנית אש וזה מגביר חשק ועושה את זה לא מכני
2) מי שבא חרמן אמיתי ומלא, יכול לתת לה שעות.
אגב, אוהבת שיורדים לה ונראה לי שגם טיפה בקטע של שליטה קלה בלבד.

דיווח על פרטית - מיד 2

4
[QUOTE=avnerh811]

היא התחילה לגנוח כמו באפלו שמקבל בתחת והייתה מאוד רטובה.

[/QUOTE]

איך אתה יודע מהו הקול שמשמיע באפולו שמקבל בתחת ? מניסיון ? קריצה

חוץ מזה תאור מעולה ומחרמן ... רק אין סיכוי לאתר את הבחורה בלי כמה רמזים .
( יש מצב שתשלח לי בפרטי?)

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”