כ נפילה קשה ב קרליבך12 פלוס משהו הזוי ביותר - סקס אדיר

נפילה קשה ב קרליבך12 פלוס משהו הזוי ביותר

1
טוב אז התכנון היה להכנס עם סטפני, הגעתי חמום ופתחה לי את הדלת בחורה ממוצא דרום אמריקאי(יש מבטא) בשם מעיין.
למעיין חזה פשוט ענק טבעי וכבד.
קצת התלבטתי להכנס איתה או לא אבל החזה שלה פשוט חירפן אותי.
למעיין תחת לא רע בכלל ישר במה לתפוס, מציעה עיסוי ב250 או עיסקה מלאה ב350, הלכתי על העיסוי.
הבחורה ביקשה להתקלח ושהיא תכף חוזרת.
אני בתמימותי שאלתי איפה השרותים , התשובה שקיבלתי- תעשה במקלחת אם זה רק פיפי.
ואני כזה WTF???!!?!
בכל מקרה כמובן שלא השתנתי באמבטיה כי זה הזוי וגם לא התקלחתי כי לכו תדעו מי עוד השתין שם..
הגברת חזרה אחרי איזה 10 דק, עשתה עיסוי לא מקצועי אבל שהיה די נעים, אחרי 10 דק התבקשתי להסתובב, ביקשתי עוד קצת ספרה עד 3 והביקשה שוב.
כאן ידעתי שזהו תוך 5 דק אני בחוץ.
היא עלתה על המיטה עשתה לי ביד אני קצת ליטפתי וחפנתי את הפלא הזה שנקרא חזה ענק טבעי.
חשוב לציין שהייתה עם תחתונים כל העיסוי(לי זה פחות מפריע כי אם אין סקס אז זה פחות מעניין אותי.)
הגברת הסתובבה לכמו תנוחת 69 שהיא עושה חי ביד ואני מלטף להמאת התחת שזה היה נחמד.
בממוצע כל הסשן הזה לאחר העיסוי סתם הזה היה 10 דק עד שהשפרצתי לה על הפנים חחח היא קצת נבהלה.
אבל היא די היתה תקתקנית זה היה די נפילה..
ועוד רמזתי לה שלא הייתי מרוצה במסאזים כי הבנות מתקתקות...
והיא אמרה אל תדאג אתה תהנה.
בקיצור מראה-6(יש לה בטן גדולה ושמנה שלא ככ פרופורציונאלי לגוף) אבל החזה פשוט חירפן אותי ברמות קשות
שירות 4- היא היתה נחמדה אבל נתנה הרגשת תיק תור וגם העניין הסה עם השירותים בכלל חירפו אותי.

4
ואם היא לא הייתה אומרת? חסרים אנשים שמשתינים במקלחות על דעת עצמם? וכשאתה דורך יחף במקלחת מזוהמת של בית זונות אפשר להידבק בפטריות ושאר מחלות עור. ומציצה בלי גומי? והמיטה? לך תדע מי שכב עלייה למרות הסדין שגם הוא לא תמיד מוחלף בין לקוח ללקוח.

מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.

6
יש כאן אנשים שחיים בסרט, ו- Superuser הוא כנראה user די חדש, אז תסלח לו, בחור שנון במחלוקת.
אז כן, אפילו אם מחליפים מגבות וכיסוי מיטה בין לקוח ללקוח, תהיו בטוחים שהרבה משתינים במקלחת, ותתפלא... בטוח שגם חלק מהבנות משתינות שם. שימו לב שהרבה בנות מתקלחות עם קבקבים שהן מביאות מהבית מסיבה זאת.
ויש מקומות בהם אמרו לי בעבר שהבנות מנקות את המקלחת באקונומיקה אחרי כל לקוח, אני לא מאמין בזה, כנראה שבתחילת וסוף משמרת אז יש גם אקונומיקה. בכל מקרה, בהחלט תהיו ערים לעניין שהמקלחות במקומות האלה הן לא שיא ההיגיינה בדרך כלל, וזה בעדינות כמובן.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”