קרן חדשה במכון המוכר בעמל רמת גן.
צעירה, נראה לי 25-28
כוסית - רזה, קטנה, לבנבנה, ציצי בינוני יפה
הדיל הרגיל בעמל 200 לחצי שעה
מסאג חצי מקצועי
עולה יפה לבודי ומתמזגת גוף לגוף עם הרבה סבלנות
לא דברנית גדולה וזה יתרון - חפירות יש בבית.
מוסיקת רקע נעימה
עבודת יד סובלנית ועדינה מאוד שמתגברת עד הסוף החביב
סהכ שחרור לחצים ממש טוב בערב
עובדת משמרות ערב, לא שאלתי איזה ימים
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13536
רציתי לממש את הדיל של 4 ידיים בשלוש מאות אבל השניה היתה תפוסה...
פעם הבאה
קרן מעמל - כוסית צעירה ומפנקת
2לגבי העמל,
לפחות בפעם היחידה שהייתי הבנות היו מחרידות ונראו כמו מנקות, היתה שם אחת הילה בת 28-30 בערך שלבשה פיג׳מה עם שיער קצר אדמוני שהצבע כבר התחיל לרדת ממנו וכמובן לא הסתרקה ושה׳ יעזור לנו עם איך שהראת בלי קשר למהפך שצריכה לעבור.
והשניה לא זוכר את שמה , בחורה אירופאית שטענו שהיא סקסית עם פנים בובתיות ובפועל בת 40 שממש לא מתקרבת למראה צעיר.
אז או שנפלתי על ערב של עקומות או שכל הבנות שם ככה
לפחות בפעם היחידה שהייתי הבנות היו מחרידות ונראו כמו מנקות, היתה שם אחת הילה בת 28-30 בערך שלבשה פיג׳מה עם שיער קצר אדמוני שהצבע כבר התחיל לרדת ממנו וכמובן לא הסתרקה ושה׳ יעזור לנו עם איך שהראת בלי קשר למהפך שצריכה לעבור.
והשניה לא זוכר את שמה , בחורה אירופאית שטענו שהיא סקסית עם פנים בובתיות ובפועל בת 40 שממש לא מתקרבת למראה צעיר.
אז או שנפלתי על ערב של עקומות או שכל הבנות שם ככה
3נשמע מעניין.
היא חדשה בתחום? מוכרת מדירות אחרות?
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.
4אני לא מכיר אותה מדירות אחרות
בדירה הזו יש כל מיני סגנונות ורמות
והיתרון שהמחיר זול יחסית ויש 300 בארבע ידיים שזה מגניב
ברור שכוסיות יש גם במקומות אחרים
בדירה הזו יש כל מיני סגנונות ורמות
והיתרון שהמחיר זול יחסית ויש 300 בארבע ידיים שזה מגניב
ברור שכוסיות יש גם במקומות אחרים
6התקשרתי. הפקידה מספרת שיש בחורה חדשה בשם שי-לי
ישראלית צעירה ויפה לדבריה.
מי יכול לתת פרטים?
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.
7יצא לי שהתקשרתי למקומות ושאלתי לגבי מישהי ספציפית,אמרו לי שהיא שם עכשיו. באתי ולא הייתה.
מקסימום אנסה את מזלי בערב כלשהו ולא בצהריים.
8מקום קטן ומזעזע,אני לא אהבתי את
המקום,ובנוסף יש שם נותנות שירות מכוערות
אז שלא יבלבלו לכם את השכל שיש שם
כוסיות,או פנים בובתיות.
שיהיה אחלה יום.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
9אם אפשר אז אבקש את עצתכם.
כשהלכתי בעבר הייתי קצת ביישן וזה, אז כשבאתי והיו בנות לא להיט, לא ידעתי שאני יכול ממש לבחור והלכתי עם מי שמשכה אותי לחדר.
אז השאלה שלי היא ככה: במידה ובאתי לערב הנכון והבחורה המיועדת באמצע טיפול עם לקוח, מה אני עושה ברגע הזה, שואל אם יש עוד בנות ואם אפשר להמתין, או אומר שאחזור עוד מעט ויוצא חזרה לרכב לשבת שם שעה?
כי מהמבוכה שלא לפגוע בבנות שנמצאות כרגע אני כנראה שהייתי נשאר, אבל בא לי מישהי שבטעם שלי :)
תודה מראש
10[QUOTE=superuser2008] לגבי העמל,
אז או שנפלתי על ערב של עקומות או שכל הבנות שם ככה[/QUOTE]
מדובר בהילה שבעבר קיבלה במקום פרטי בבורסה ולאחר מכן ברחוב הרקון גם כן בבורסה
אצלה אין עיסוי בכלל אלא ליקוק של כל הגוף כולל של השרביט
הכל זה בחבילת הבסיס...
מביקור בעמל היא לא זכרה אותי על אף שבעבר הייתי איתה מספר פעמים... השמינה בצורה קיצונית לפעם
עריכה למען אלו שישאלו- לא נכנסתי איתה ולא עם אף אחת אחרת משם... ברחתי כל עוד נפשי בי
אז או שנפלתי על ערב של עקומות או שכל הבנות שם ככה[/QUOTE]
מדובר בהילה שבעבר קיבלה במקום פרטי בבורסה ולאחר מכן ברחוב הרקון גם כן בבורסה
אצלה אין עיסוי בכלל אלא ליקוק של כל הגוף כולל של השרביט
הכל זה בחבילת הבסיס...
מביקור בעמל היא לא זכרה אותי על אף שבעבר הייתי איתה מספר פעמים... השמינה בצורה קיצונית לפעם
עריכה למען אלו שישאלו- לא נכנסתי איתה ולא עם אף אחת אחרת משם... ברחתי כל עוד נפשי בי