חשקה נפשי להיפגש עם לפחות אחת מהן.
המבקרים הקודמים ידעו לספר על בחורות כוסיות ישראליות, בעלות תודעת שירות והוגנות.
זורמות לאקסטרות ולא מתקתקות.
היום בבוקר קמתי חרמן והרגשתי צורך לפרוק את מטעני.
הקבועה שלי לא הייתה בקטע לעזור לי, אז החלטתי לנקום בה ולהתפרק ברחוב העמל ברמת גן.
הערך בסביבות 10:30 התקשרתי לספא, ענתה לי בובה הפקידה הנחמדה של הספא.
ביקשתי פרטים ונאמר לי שהיום עובדות שי-לי ואגם. חייב לציין שעדיין לא פגשתי בהן,
אולם השילוב של שתיהן ביחד חירמן אותי במיוחד וגרם לזקפה קשה במכנסי.
יצאתי ל"פגישה + ארוחת צהריים" וביקשתי מהפקידה לא להעביר לי שיחות, במקרה הצורך לשלוח לי הודעה בווצאפ.
כשהגעתי לרחוב עמל חיכתה לי חניה גדולה וממש קרוב לכתובת היעד, העמל 20. החנתי את הרכב ויצאתי לעבר היעד.
את הדלת פתחה לי בובה הפקידה, הזמינה אותי להיכנס והציעה לי כוס מים קרים. הסבירה שבעוד מספר שניות אגם מתפנה וכך היה.
נכנסתי לחדר, אגם קיבלה אותי ערומה, עטופה במגבת גוף.
אגם בחורה צעירה צברית בשנות העשרים לחייה 24-26+-.
בעלת גוף שחום ושיער חום חלק עד הכתפיים. גובה משוער 1:65.
אגם מלאונת, אולם לא שמנה, בעלת חזה סיליקוני, מנופח יתר על המידה לטעמי.
יחד עם זאת נעים ורך למגע.
הציעה עיסוי ב-220 ותוספת 100ש"ח לטיפול 10,000 מלא.
שילמתי לאגם 350 ש"ח כשברור לי שעודף לא אקבל אם לא אדרוש.
המחשבה לטיפול ב-4 ידיים לא הניחה לי ושאלתי את אגם אם יש מצב ששי-לי תצטרף אלינו.
אגם אמרה ששי-לי תסיים טיפול ותצטרף תוך דקות ספורות.
אגם ואני התחלנו להתגופף בעמידה, אני לש לאגם את החזה הסיליקוני המפואר ואגם מעמידה לי את הזיין בליטוף מגרה מכיוון הביצים לכיוון הכיפה. יד אחת שלי מגששת את שפתי הכוס החלק והיפיפה ויד שנייה מלטפת את שיערה של אגם. סוג של ריקוד כיפי ומחרמן.
אני נשכב על מיטת העיסויים ואגם מתחילה במעיין לחיצות משונות ונעימות בגב. אני במקביל לולח יד לחריץ המגרה ובוחן אותו שוב בין אצבעותיי.
בשלב מסויים שי-לי נכנסת לחדר וכיאילו מפריעה לנו.
היא פונה אליי ושואלת "כן מה רצית", שאלה מפגרת משהו, אני חושב להגיד לה "כוס סוכר ושתי ביצים".
מוותר על ההומור הלא מוצלח שלי, ומציע לשי לי להצטרף. שי-לי מייד עוברת לעסקים, " זה תוספת של 100 ש"ח ועוד 100 לחריגים"
"מה תרצה?", סיכמנו על מציצה.
הוצאתי שטר של 200ש"ח ושילי הציעה עוד 200 לכל אחת עבור מופע לסבי למעולם לא ראיתי. סירבתי נראה לי מוגזם לכל הדעות.
שי-לי בחורה בת 32-36+- גבוהה 173, רזה בהירה עם חזה קטן נפול ומרוקן, שקיות שוקו ששתו מהן כבר כמעט את הכל.
משהו בשפת הדיבור של שי-לי היה אגרסיבי ומתקתק, היא אפילו העידה על כך בעצמה שהיא כזו, מיזמתה.
שי-לי הלבישה לי מיד קונדום ושתי פיות מצצו לי בו זמנית, שי-לי את השרביט ואגם את הביצים.
בכל יד אני אוחז בכוס מגולח ורטוב. נסיתי להחזיק מעמד אבל גמרתי תוך שניות ספורות וזה לא חוכמה.
מאחר ואין לי הרבה זרע, לא סיפרתי לבנות שגמרתי ונתתי להן לעבוד לקראת גמירה שניה.
פחדתי שאם אגיד שגמרתי החוויה תפסק לאלתר ולא רציתי.
שי-לי הפסיקה למצוץ הורידה לי את הקונדום ועברה לעבודת יד משובחת. אגם במקביל דחפה לי את הפטמות שלה לפה.
העסק לא עבד, לא הצלחתי לגמור פעם שניה.
בקשתי משי לי לשבת לי על הפנים ובמקביל שאגם תעשה לי ביד.
שי-לי התיישבה עם הכוס הטעים שלה על הפנים שלי ואגם שיפשפה לי כשהזין שלי בין השדיים שלה, לצערי לא זז הרוורס.
הן התחלפו, ירדתי לאגם והכנסתי שתי אצבעות למערה הרטובה של שי-לי.
כנראה שהייתי צריך להישאר רק עם אגם ולזיין אותה ולא להזמין את שי-לי.
לבסוף מותש ועייף עם גמירה אחת ושני כוסים אחד בכל יד בכל אחד שתי אצבעות, סיימתי את ביקורי.
נכנסתי להתקלח, מקלחת נקייה ונעימה (יש אחת בדירה עבור כל החדרים)
אז מה היה לנו פה היום:
שתי בחורות נחמדות (אגם יותר נעימה ונחמדה, שי-לי מלחיצה ומעט אגרסיבית)
550 שח (לא קיבלתי עודף בחזרה)
שני כוסים מגולחים וטעימים ושתי מחילות חמות ורטובות ממולאות באצבעות חרמניות.
חוויה מגניבה ומחרמנת אך יקרה.
מניח שבחורה אחת הייתי גם מזיין, ביחד אין מצב, או שהתשלום מעמיר.