כ מאיה סקסית מחולון - סקס אדיר

מאיה סקסית מחולון

1
הייתי אצלה, ענתה מייד פעמיים שהתקשרתי לתיאום באותו היום.

מצד שני לא ענתה לטלפונים שהייתי אצלה תוך כדי.

תיאום קל שמגיעים אליה מתקשרים, חולון ליד סוקולוב מקום מרכזי אך דיסקרטי, לא גרה בדירה. כנראה לעסק בלבד, לא מנדבת אינפורמצייה בנושא אבל נראה לי שרק היא שם קבוע.

פתחה עם תחתונים חזייה ונעלי עקב כתומות-אכן סקסית אם כי מלאה קצת. לדעתי סביב ה40, נקייה ומטופחת. מי שעוקב פרסמה עד לא מזמן במפגשים אצלי כאן באתר עם אותם הנעליים- לאחרונה החליפה תמונות אך הכל אמיתי.

ישר הקריאה תפריט:"פינוק מלא" 250 כולל קנדום, שאלתי לגבי נגיעות מסרה שאין בעייה רק לא לדחוף אצבעות..

לא הייתי בקטע לזיין אבל מציצה ובודי באו לי טוב. ביקשתי שתשאר עם הנעליים וזה הפליא אותה כאילו אני הראשון שביקש... לי זה עושה את זה ומאוד סקסי בעיניי- הסכימה. עשתה לי עיסויי ובודי כולל עיסויי הכלי

מצצתי ומזמזתי לה את השדיים שהם בינוניים אך יפים ועומדים טבעי.זה הטריף אותה. ביקשתי שתתהפך ל69 תוך כדי שהיא מוצצת לי מקונדם.

לציין מיטה רגילה ולאחר 10 דק של מיזמוזים עצרה ותקעה בי מבט ואמרה לי "בוא אליי כבר" לא יודע אבל לא התאים לי אותו יום אולי חבל. החלטתי שמציצה עם ניקוז ידני מאישה נחמדה וסקסית יספק אותי.

די טכנית ואוטומטית וזה קצת הוריד לי ונראה שמטרתה לנקז אותך מהר ובכל צורה ולנפנף אותך מהר. מכניסה עד יציאה 30 דק'.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”