כ יוליה - לה גווארדיה - סקס אדיר

יוליה - לה גווארדיה

1
ראיתי שהיא הוזכרה כבדרך אגב בשרשור אחר, לדעתי מגיע לה נושא משלה.

נכנסתי מוקדם יותר השבוע לספא המדובר. אמרו לי שיש חמש בנות פנויות והמצעד התחיל. בכוונתי היתה לראות את כולן לפני שאחליט, אבל ברגע שיוליה נכנסה (ראשונה) החיפוש הופסק עקב ניצחון בנוק-אאוט. יוליה היא בלונדינית עוצרת נשימה ביופיה, עם שיער חלק וארוך. היא לבשה שמלה אדומה שהחמיאה לה. זה לא רק שברחוב הייתי מסובב את הראש אחריה - זה שכולם היו מסובבים את הראש והיו מתחילות תאונות חזית-אחור כשאנשים היו שוכחים לבלום.

שילמתי, יוליה יצאה ונכנסתי למקלחת. היא חזרה עם שיער אסוף (טיפה פחות עוצר נשימה מקודם) וכוס מים בשבילי, נשכבתי על השולחן והתחלנו במסאג'. הייתי ביום פסיבי משהו (מבחינתי), לא שאלתי על שום אקסטרות ואפילו לא ניסיתי לבדוק את הגבולות מעבר למה שהיא נידבה. היא סיפרה לי שהיא מגיע אלינו מאוקראינה. היא יודע שלוש מילים ורבע בעברית, השאר באנגלית (שהיא יודעת לא רע). אני משער שמי מכם שדוברים רוסית יוכלו לדבר איתה אפילו יותר בקלות.
היא התפשטה וגלתה גוף יפה, למרות שלא עוצר נשימה כפי שהפנים שלה נראות. היא החלה בלמרוח עלי את השמן, אמרתי לעצמי שאם המסאג' ימשיך ככה יהיה עצוב. אבל זו היתה רק הפתיחה, מה שבא כ-30 שניות אח"כ היה מסאג' מעולה, ברמה גבוהה מאוד בהינתן הז'אנר וההקשר. ברדיו שמנגנים שם (רדיו מוסקבה?) התחיל השיר What if God was one of us, ותהיתי לעצמי האם במקרה הגרלתי לעצמי אלה יוונית, אולי אפרודיטה, שירדה שוב מהאולימפוס לתחרות נוספת נגד הרה ואתנה, אלא שהפעם אני בתפקיד פאריס השופט ביניהן. היא פשוט אישה יפה.
לאחר מסאג' יסודי היא המשיכה לנגיעות בחבריקו ששאל מתי תורו (עכשיו תורך), כשהיא מתבלת את זה במילה וחצי שהיא יודעת בעברית, מה שלא עשה לי שום דבר, מאחר וזה נשמע מאוד מלאכותי.

היא הציעה שאסתובב, מי אני שאגיד לא. היא ממש יפה, חזה בטח בגודל B, בטן שטוחה אבל לא *ממש* רזה כמו דוגמנית (אבל לי היא נראית יפה בכל מקרה). ה"שחרור" היה כשהיא מפשקת את רגליה מעלי, אבל היא אוסרת נגיעה באזור האיסטרטגי, ומכוונת את היד לידו, כאילו אתה נוגע בה אבל בעצם לא. לא שהקונסטלציה היתה רעה - לראייה, חבריקו עשה את שלו - אבל זה לא היה באותה רמה כמו השאר.

לאחר סיום חלק זה, היא הציעה להמשיך מעט במסאג' עד לסיום הזמן, הצעה שהסכמתי לה ברצון. בסיום היא התקלחה וגם אני אחריה (שמן כבר אמרנו?).

אז זהו.
פנים: 10
גוף: 8.5
איכות מסאג': 9
איכות ארוטית: 7.5
מקדם תיקתוק: ללא תיקתוק משמעותי.

אישית אני ממליץ.

יוליה - לה גווארדיה

6
איזה קומה?
היה שם מכון סאדו בקומה שנייה כמדומני
היה מקום משופץ ומאובזר ברמה בן זונה
אם נשמר משהו מהשיפוץ זה גדול
הפעילה את המקום אלכס אם מישהו מכיר
היה ברמה בינלאומית עד ,כמובן הגברת פשטה את הרגל
המקום היה פשוט ברמה גבוהה מדיי למדינה

יוליה - לה גווארדיה

8
[QUOTE=צמצם]איזה קומה?
היה שם מכון סאדו בקומה שנייה כמדומני
היה מקום משופץ ומאובזר ברמה בן זונה
אם נשמר משהו מהשיפוץ זה גדול
הפעילה את המקום אלכס אם מישהו מכיר
היה ברמה בינלאומית עד ,כמובן הגברת פשטה את הרגל
המקום היה פשוט ברמה גבוהה מדיי למדינה
[/QUOTE]
כמובן זוכר את אלכס, לא ידעתי שהיא פשטה רגל. זוכר את המקום ברמה ההוא הייתי שם עם כריסטינה לדעתי.

זה לא המקום שמדווח פה, כי זה היה בקומה שנייה או שלישית.
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”