כל אחר הצהריים השתעשעתי באופציות שלפני. מהאתר, מיד 2 מחברים... ועד שלא בחרתי: כולן היו שלי. היה נעים!
הפור נפל על חדשה מיד 2 (כך היא פרסמה בזמנו).
שאלון קצר בטלפון, ואז במבוכה שאלתי: זורמת (וקברתי את עצמי באדמה), והיא ענתה: על זה נדבר כשתגיע! מה מבטיח יותר מזה?!
ביקשה שאגיע לרואה 21 ברמת גן ואתקשר. הגעתי, כיוונה אותי ל"סטודיו" שלה, שהיה קרוב מאד.
נכנסתי:
פנים סבירות
הפור נפל על חדשה מיד 2 (כך היא פרסמה בזמנו).
שאלון קצר בטלפון, ואז במבוכה שאלתי: זורמת (וקברתי את עצמי באדמה), והיא ענתה: על זה נדבר כשתגיע! מה מבטיח יותר מזה?!
ביקשה שאגיע לרואה 21 ברמת גן ואתקשר. הגעתי, כיוונה אותי ל"סטודיו" שלה, שהיה קרוב מאד.
נכנסתי:
פנים סבירות
גובה כ 162
שיער שחור
פנים סבירות
עם הבגדים בלט חזה די גדול, בטן קטנה וירכיים לא מוגדרות.
הציעה מקלחת. נשכבתי על הבטן אחרי ש 250 ש"ח החליפו ידיים.
בקושי 10 דקות שהיו בין ליטוף לעיסוי, התבקשתי להסתובב - היה מוזר מאד, אבל הנחתי לזה לקרות
התפשטה לגמרי, פיסקה את הרגליים שלי ועלתה ביניהם, ואז אמרה: מה שאלת בטלפון? עניתי: זורמת?
ענתה שאין סקס אבל מציצה, בכייף בתוספת 100. הסכמתי, אבל ביקשתי: בואי נלך איזי איזי, לא ממהרים.
כן כן... והתחילה בבודי. החזה שלה, גדול, יפה ורך. מלא. יפה ונראה לא שייך לגוף שהוא לא יפה. בטן קטנה, ירכיים עם עודפי צלוליט (לא גדולים). קצת נשיקות וליקוק קל בחזה ו.. הופה - מתחילה למצוץ. מציצה חלשה, לא עמוקה (חשופה). ביקשתי שלא תמהר ותלקק "בסביבה". כן כן.. דקה ושוב לכיוון הג'וי סטיק.
גמירה בפה - הלכה לירוק והציעה מקלחת.
כן כן... והתחילה בבודי. החזה שלה, גדול, יפה ורך. מלא. יפה ונראה לא שייך לגוף שהוא לא יפה. בטן קטנה, ירכיים עם עודפי צלוליט (לא גדולים). קצת נשיקות וליקוק קל בחזה ו.. הופה - מתחילה למצוץ. מציצה חלשה, לא עמוקה (חשופה). ביקשתי שלא תמהר ותלקק "בסביבה". כן כן.. דקה ושוב לכיוון הג'וי סטיק.
גמירה בפה - הלכה לירוק והציעה מקלחת.
מכניסה ליציאה: 20 דקות בקושי...
תקתוק מארץ התקתוקים וכמעט שום נקודת אור.
לא אחזור ומציע לא להגיע!
מספרי טלפון מסתיים ב: 6555 (יד 2)
מספרי טלפון מסתיים ב: 6555 (יד 2)