כ מישל מילפית פרטית בגבעתיים/בסירקין - סקס אדיר

מישל מילפית פרטית בגבעתיים/בסירקין

1
מקום פרטי וחדש בגבעתיים
דירת חדר מעוצבת יפה - נרות, פרחים, דיסקרטי מאוד בכניסה
פגשה אותי מישל מילפית רוסיה 40 פלוס, בלונדה מתולתלת
רגליים רזות, חזה סיליקון גדול
סה"כ שירותית למדי במאסג מפנק עם שילוב בודי ועבודת יד חושנית
נחמד לפורקן של ערב ולילה. יש חניה פרטית בסמוך
מחיר250 כמו בתקתוקיות אבל בלי תקתוק
ואפשר לסגור על תוספות ישירות מולה.
אין פקידה, אין דפיקות על הדלת ולא רואים אף גבר אחר וזה יתרון גדול

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19519
שאלתי אותה על התמונות והבנתי שהתמונות של בחורה אחרת במקום (לא הרוסיה)

4
הייתי שם אתמול - מיקום מרכזי בגבעתיים, הכניסה היא בשביל ליד הטיב טעם דרך חניון הבניין הצמוד. שוחחתי עם ישראלית (כבת 30 להערכתי). אני מגיע למקום, פתאום רואה חבובניק עם קטנוע חונה בזמן שאני איתה בטלפון. אומרת לי תשמע, קבעתי עם מישהו תן לי לראות אם זה הוא. יצאה מה"קליניקה" לרחוב (אני עומד שם בחוץ, כן) וצועקת להוא עם הקטנוע - "אתה באת אליי?".
ההוא נכנס (אהלן גיסנו - דווח בבקשה אם אתה קורא פה, אל תצא חרא כמו רוב החברים), אני התקפלתי משם ולא נראה לי שאחזור (דיסקרטיות???). לא שמתי לב איך הבחורה הייתה נראית פרט לזה שהיא ממוצא מזרחי, נראתה ממוצעת בגוף וכבת 30. ישראלית אסלית.

6
[QUOTE=סליק ריק] הייתי שם אתמול - מיקום מרכזי בגבעתיים, הכניסה היא בשביל ליד הטיב טעם דרך חניון הבניין הצמוד. שוחחתי עם ישראלית (כבת 30 להערכתי). אני מגיע למקום, פתאום רואה חבובניק עם קטנוע חונה בזמן שאני איתה בטלפון. אומרת לי תשמע, קבעתי עם מישהו תן לי לראות אם זה הוא. יצאה מה"קליניקה" לרחוב (אני עומד שם בחוץ, כן) וצועקת להוא עם הקטנוע - "אתה באת אליי?". 
ההוא נכנס (אהלן גיסנו - דווח בבקשה אם אתה קורא פה, אל תצא חרא כמו רוב החברים), אני התקפלתי משם ולא נראה לי שאחזור (דיסקרטיות???). לא שמתי לב איך הבחורה הייתה נראית פרט לזה שהיא ממוצא מזרחי, נראתה ממוצעת בגוף וכבת 30. ישראלית אסלית.
[/QUOTE]
נשמע לחלוטין כמו ליאן מגבעתיים...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

7
גם אני ניסיתי להגיע לפני כמה ימים, כשהיתה שם הבחורה הישראלית.
התקשרתי וקיבלתי ממנה פרטים מלאים. אמרה שקוראים לה לידור. נשמעה מאוד חמודה ותיארה את עצמה כמו כבלונדינית עם חזה גדול (עובד על כולנו לא?).

שאלתי אם אפשר להגיע תוך 20 דק' ואמרה שכן. לפני שממש יצאתי התקשרתי שוב ואמרה לי לבוא.
הגעתי אחרי 20 דק' (תכלס נסיעה של 10 דק' אבל לקח עוד 10 למצוא חניה), התקשרתי - והיא אמרה לי שכבר נכנסת עם מישהו אחר.
אמרתי לה שהתקשרתי ואמרה לי לבוא - אמרה לי לחכות או ללכת.

אם ככה מישהי מתחילה - לא ראיתי טעם להשאר.

8
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=סליק ריק] הייתי שם אתמול - מיקום מרכזי בגבעתיים, הכניסה היא בשביל ליד הטיב טעם דרך חניון הבניין הצמוד. שוחחתי עם ישראלית (כבת 30 להערכתי). אני מגיע למקום, פתאום רואה חבובניק עם קטנוע חונה בזמן שאני איתה בטלפון. אומרת לי תשמע, קבעתי עם מישהו תן לי לראות אם זה הוא. יצאה מה"קליניקה" לרחוב (אני עומד שם בחוץ, כן) וצועקת להוא עם הקטנוע - "אתה באת אליי?". 
[/QUOTE]
נשמע לחלוטין כמו ליאן מגבעתיים...[/QUOTE]
מישהו אישש שזאת אכן ליאן גבעתיים? נחדד: חזה סיליקון, שפתיים סיליקון, עכוז רחב ואכול טחורים?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

9
הייתי אתמול עם לידור.
מיקום בעייתי מבחינת פרטיות
תכלס סוג של תיקתוק, אבל כייפי, התחילה ב 250 עם גמירה ביד, התפשרנו על 400 עם מציצה
כוסית על, גוף מדהים, חזה נראה טיבעי גדול ויפה עם פיטמות מדהימות כהות
מסג' מלטף, לא הכי מושקע ומציצה מצויינת עם גמירה בפה
ראש מלוכלך ופה מוכשר. קיבלה מנה ענקית של שחיינים שהצטברה לי בביצים שבוע ימים ונחנקה כמעט
לא בטוה אחזור

10
הייתי היום שוב, לידור לא היתה, היתה אנג'לה - אזהרת מסע
עולה ותיקה מרוסיה בסביבות גיל 40, שיער צבוע לג'ינג'י
לא נראית משהו
סובבה אותי ולא נתנה לודא בטלפון לגבי התוספות
שהיגעתי הודיעה שלא מוצצת עד הסוף
הסתובבתי ויצאתי
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”