כ נינל מלה גרדיה - סקס אדיר

נינל מלה גרדיה

1
יום חמישי סוף היום החרמנות גוברת אמרתי לעצמי נראה מה חדש בספא בלה גרדיה לא ביקרתי שם כמה חודשים טובים,מתקשר לפקיד ונאמר לי שיש בחורה חדשה בשם נינל ,מגיע לשם כעבור חצי שעה הדיסקרטיות כמעט ולא קיימת ,פוגשים לקוחות גם בחוץ וגם בפנים כל הזמן ,חבל זה מעט מרתיע בביקור שם.נכנסת נינל ומציגה את עצמה מדובר בבחורה רוסיה קטנה כ-1.60 גובה ,יפה בפנים עם שיער שחור,לבושה בבגדים רגילים לא סקסיים כל כך אבל סך הכל נראת נחמדה ודוברת עברית.שואל אותה על גמירה פעמיים ואומרת שזה בתשלום נוסף של 50₪ ,שואל לגבי נשיקות בגוף ואומרת שאין בעיה לנשק בגוף רק לא לגעת למטה,סגרנו על 300₪ וגמירה פעמיים.
נכנס להתקלח ,יוצא והיא נכנסת ומיד מתפשטת,מתגלה גוף נחמד עם חזה גדול אבל מעט נפול,אני אישית מעדיף חזה יותר עומד אבל בסדר,מתקרב אליה ומנשק אותה מעט בצוואר ואז יורד עם נשיקות לחזה,גומר גמירה ראשונה די מהר שאני משפשף אותו על הרגל שלה והיא דואגת לנשק אותי בצוואר ובאוזן די מחרמן.ניגוב קל ונשכב לעיסוי שהיה די נעים ,לאחר כ-10דק של עיסוי שואלת אותי בלחש עם אני רוצה להסתובב,ברור שהסתובבתי מיד ואז היא מורחת מעט שמן ועולה לעיסוי בודי מחרמן ,שאני רואה מקרוב את הפנים שלה היא מאוד יפה ועדינה,די ליברלית למגע וזה כולל שוב נשיקות הדדיות בצוואר ובאוזניים ,לבסוף גמרתי גמירה שנייה על התחת שלה שהיא שוכבת על הבטן ואני מעליה.
בסך הכל חוויה נחמדה עם בחורה יפה,עדינה ודי ליברלית
כשיצאתי ראיתי כמה בחורות כוסיות שישובות על הספא,אשמח לקבל פרטים מאנשים שביקרו לאחרונה שם.

נינל מלה גרדיה

2
אני העלתי פוסטים על אנה, יוליה (כוסיות + אחלה שירות), מישל (כוסית אבל רובוט) ובל (כוסית אבל השירות לא היה משהו).
עוד בנות שהיו שם וטרם דגמתי: ורה ושאנל (מראה לא עושה לי את זה).
2 בנות שראיתי פעם אחרונה ונראות טוב, אשמח לקבל חוות דעת עם מישהו דגם: קרולין ומיה.

נינל מלה גרדיה

6
הייתי שבוע שעבר בלה גארדיה.
באופן מתיע מצאתי חניה ברחוב מאחורה ושוב שמחתי על מזלי הטוב שמצליח לי באחוזים גבוהים למצוא חניה בקלות וקרוב כשאני מבקר עובדות.
הגעתי לפני שפתחו, מסתבר שהם פותחים את המקום רק בשעה 13:00. אמנם היה שם פקיד הקבלה אבל חוץ מקירה לא הייתה שם אף בחורה. קירה נתנה פרטים והדגישה שאינה ליברלית אז ויתרתי, עשיתי סיגריה ונכנסתי חזרה.
המקום נראה טוב וממש לא סליזי (לא שיש לי בעיה עם סליזיות). לגבי דיסקרטיות, האמת, כשאני הולך למקומות האלה אני מרגיש כאילו כל העולם צופה בי אז אני פשוט מקשיב לזין שלי ומתעלם מהתחושות האלה.
כשהגיע השעה הגיע נינל. בחורה חמודה, בת השכן, ישראלית עם מבטא רוסי אבל בהחלט לא תיירת ולא זמנית. ציצים גדולים ונפולים אבל נעימים מאוד למגע.
נינל התפשטה עד הסוף וגם הבהירה לי שלא אצטרך את המגבת לגופי.
התחילה במסאג' מעולה, מקצועי וחזק של כ 20 דקות ורק בשביל זה כבר היה שווה. אחרי זה אמרה להסתובב והתחילה בבודי ובעבודת יד נעימה וחושנית. בשלב הזה הכל הפך לחושני יותר אבל ללינל יש את הגבולות שלה.
שאלתי אם יכולה לשבת עלי? אמרה לא
שאלתי אם אפשר לנשק אותה? אמרה לא
שאלתי למציצה? אמרה לא
שאלתי אם אפשר להשתפשף על התחת שלה? אמרה כן!
כך סיימנו כשהיא על הבטן ואני פורק אחרי התחככות בין פלחי ישבנה.
לא הייתי אומר שלינל יפה אך היא גם לא מכוערת.
גוף נעים.
שירות סבלני ומסאג' מעולה.

תכבדו ותיהנו
קשה זה טוב
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”