כ להגרדיה 9 תא - דאשה - סקס אדיר

להגרדיה 9 תא - דאשה

1
מקום ותיק ומכובד, נהנתי לדגום שם בעבר (וגם בבסיס האם - ביאליק 127 ר"ג). עקב נפילות-יחסיות בכמה הדגימות האחרונות החלטתי לנסות מקומות אחרים, אבל הגיע הזמן לשוב ושבתי.
הבעלים/מנהל בחור סופר נחמד, ואחרי שמתרגלים למוזרות של היותו בכניסה ולתקשורת איתו, זה דווקא נחמד שאפשר להחליף איתו מילה או שתיים.
אמר לי שהגיעה סחורה טרייה, דאשה. דגמתי.

"דאשה" - רוסיה בת 25 עד 30.
מראה: 6.5. אמנם נאה בפנים, בלונדינית עם עיניים כחולות, אבל לא גבוהה (כ-1.63) גוף בינוני (בשום פנים ואופן לא שמנה אבל גם לא רזה) עם חזה קטן עד בינוני. בטן קטנטנה. עם בגדים חשבתי פצצה, בלי בגדים מסתבר שדי ממוצעת.
עיסוי: 7. בהחלט נתנה עבודה. השקיעה בגב וברגליים, בהחלט עיסתה אותי כהוגן והייתי מרוצה.
חלק אירוטי: 6.5. ביקשתי וקיבלתי 2 הרפיות. הראשונה הייתה מהירה כמובן בהתחלה. בשנייה, עשתה בודי בינוני מאד (חזה לא כ"כ גדול אז לא היה להיט). גם הפוזיציות בהן התמקמה הקשו על נגיעות (לא יודע אם לא ליברלית או פשוט לא מנוסה מספיק להבין מה מחרמן). ככלל לא הייתה לה בעיה עם נשיקות בגוף, לגבי השבלול הייתה יחסית מסוייגת. לא יודע, משהו שם לא התחבר לי, לא הייתה חושנית מספיק ולא הצליחה להגמיר אותי בפעם השנייה! התבאסתי, למרות שהשתדלה והייתה סופר נחמדה.

ציון משוקלל סליק במדד ורד-לי-את-על-הזין-שלי: 6.5. העלות תועלת הבסיסית לא רעה בכלל - לפי הסטנדרט של המקום, 250 שקל ל2 הרפיות, סהכ כ40(!) דקות ברוטו במקום. דאשה נחמדה, משקיענית אבל לא כוסית מספיק כמו חלק מיתר הבנות במקום ולטעמי עדיין לא מנוסה מספיק להבין איך לחרמן גבר ל-2 גמירות... לא אחזור בקרוב אליה. למקום בוודאי שכן.

להגרדיה 9 תא - דאשה

3
אחרי שכמה זמן לא הייתי בלה גווארדיה
כי התאכזבתי מזה שקיצרו לי את הזמן.
באתי שוב כי זכרתי את השירות המעולה והטיזינג המחרמן שהבנות שם כנראה לומדות לעשות.
בעל הבית מאוד נחמד, ואמר שאני אקבל את כל הזמן.
בחרתי מתוך 3 את ויקטוריה חמידה, גוף מעולה,
חזה חלק בינוני ועומד, ביקשתי ממנה טיזינג, ושתגע בעדינות.
היא ממש חושנית וחרמנה אותי ממש טוב, יודעת איך לגעת,
ונתנה לי זויות ופרצופים מגרים
שרק מזה כמעט והשפרצתי,
בנוסף היא גם מתוקה, שיחד עם הטיזינג
זה עוד יותר מחרמן.

יצאתי ממד מרוצה, ממליץ על השירות של המקום
וגם על ויקטוריה, בעיקרון בטח יש עוד
בנות מעולות שם מנסיון, תמיד אני מוצא שם כמה מגרות ושוות
זה השרות של המקום.
ויקטוריה לפעמים בדירה השניה שלהם, ובכלל זמנים שלהם משתנים,
אז עדאי לברר מראש.
טלפון 036816911