כ דנדשה מהניילונים - אליסה - רג - סקס אדיר

דנדשה מהניילונים - אליסה - רג

1
איפשהו בלב העיר מס' 2 למין בתשלום במדינת ישראל, הלא היא ר"ג (המקום הראשון שמור לאחר כבוד לבת-ים, כמובן), באחת ממאות הדירות הדיסקרטיות הפזורות בעיר, מצאתי את אליסה (או אליסיה, לא סגור על זה האמת).
אליסה המתוקה נחתה בארץ הקודש, לדבריה, לפני 10 ימים ממדינת זימה בחבר העמים לשעבר (לא רצתה לספר אם רוסיה או אוקראינה).
אינה דוברת עברית אלא רק אנגלית, לתשומת לב המתקשים.
"אליסה" -
גיל על פי הפקידה - 21. להערכתי במציאות לא רחוקה מזה, 25 גג. צעירה, הכל מתוח וזקור. כ-1.67 על 55. עיניים ירוקות, שיער חום על גבול השאטני.
מראה: 7. כאמור, רזה למדי. הגוף סבבה, החזה קטן-בינוני עומד לו בשובבות, לא גדול אמנם אבל פיטמות ורודות גדולות. בטן שטוחה. תוסיק חמוד מאד - לא גדול ולא קטן ומחוטב, משהו בסיסי כזה, עומד ובולט אבל לא קיצוני לכאן או לכאן. סבבה אגוזים, מה שנקרא. הפנים שלה חמודות מאד - נראית כמו בת השכן. להערכתי עם איפור ושפצור יכולה להיות כוסית מסובבת ראשים, כרגע עדיין בסטטוס חמודה בלבד.
עיסוי: 7.5. לעצם היותה טרייה במקצוע יש קורלציה ביחס ישר לביצועי העיסוי שלה - משקיעה ורצינית. אמנם לא מקצוענית, אבל מפעילה כוח ועוברת על כל הגב, שחמות, רגליים, כפות רגליים, זרועות, כפות ידיים. משתמשת במרפקיה שצריך, ובכלל משקיעה בעיסוי. יחסית ללא מקצוענית זו הפתעה נעימה.
חלק אירוטי: 6. קצת נבוכה מהחלק הזה ובאופן כללי ביישנית יחסית. את ההגמרות עשתה בפוזיציה שהכי קשה לגעת בה - ישובה ליד הזין עם הגב אליי. עלתה גם לבודי חביב וגם לכמה שניות ל69 אבל זה עדיין לא זה. אין חושניות עדיין, יש ביישנות. אני בטוח שהחברים פה יאלפו אותה כמו שצריך, או ישחקו אותה עד דק...
אם זה לא היה ברור עד כה, בשלב הזה בקריירה שלה אין שום דבר מעבר, אקסטרות יידחו על הסף.

ציון משוקלל סליק במדד ורד-לי-את-על-הזין-שלי:7. תמורה לכסף - 300 זוזים, היא בינונית: הייתי כ40 דקות עם 2 הרפיות. צעירה בת השכן שנראית טוב, אבל עדיין אצורה ומאופקת. אני אתן פה לחברים "לשחרר" אותה ואז כנראה אחזור, תכלס חמודה מאד ובסוף נפתחה אליי והייתה הרבה יותר לבבית ממה שהתחילה. יש לה פוטנציאל לדעתי, אלא אם תשחק מהר ו/או תדעך. זמנים (וזרגים) יגידו.

הטלפון יחולק *בפרטי בלבד* לפי 3 הקבוצות הבאות:
חברים ותיקים ו/או מדווחים פעילים, עם תרומה ממשית לפורום - יקבלו המספר באהבה ולאחר כבוד.
חברים חדשים ו/או מי שאינו מדווח או בעל תרומה לפורום - רק כנגד מספר או דיווח מאומת.
חרמן123 - ביום שיושיב עצמו על קונוס *ובו זמנית* ירד לעצמו. אז אני אשקול.

3
וואי תקשיב...הייתי היום והתאהבתי. היא פשוט צעירה ומתוחה ומתוקה ובא לך לאכול אותה. הייתי מזכיר בנוסף לדיווח המצויין שלך שהיא חומר ביד היוצר ואפשר לכוון אותה למה שאתה רוצה. נכון שהיא נבוכה וגם לא נסחפת או חושנית אבל עדיין....פשוט קסומה וטהורה...קשה להסביר.

לגבי המראה השיער כהה יותר (גם הפקידה אמרה שיער בהיר ...אני תוהה אם זו מישהי אחרת :) )
סימן מזהה ממש טוב...יש לה איבר מין שמן, עסיסי ויפייפה עם דגדגן ענק. הוא צעיר וורוד פשוט מקסים. לא הפסקתי לשחק איתו.

4
[QUOTE=סליק ריק]

איפשהו בלב העיר מס' 2 למין בתשלום במדינת ישראל, הלא היא ר"ג (המקום הראשון שמור לאחר כבוד לבת-ים, כמובן), באחת ממאות הדירות הדיסקרטיות הפזורות בעיר, מצאתי את אליסה (או אליסיה, לא סגור על זה האמת).
אליסה המתוקה נחתה בארץ הקודש לפני 10 ימים ממדינת זימה בחבר העמים לשעבר (לא רצתה לספר אם רוסיה או אוקראינה).
אינה דוברת עברית אלא רק אנגלית, לתשומת לב המתקשים.
"אליסה" -
גיל על פי הפקידה - 21. להערכתי במציאות לא רחוקה מזה, 25 גג. צעירה, הכל מתוח וזקור. כ-1.67 על 55. עיניים ירוקות, שיער חום על גבול השאטני.
מראה: 7. כאמור, רזה למדי. הגוף סבבה, החזה קטן-בינוני עומד לו בשובבות, לא גדול אמנם אבל פיטמות ורודות גדולות. בטן שטוחה. תוסיק חמוד מאד - לא גדול ולא קטן ומחוטב, משהו בסיסי כזה, עומד ובולט אבל לא קיצוני לכאן או לכאן. סבבה אגוזים, מה שנקרא. הפנים שלה חמודות מאד - נראית כמו בת השכן. להערכתי עם איפור ושפצור יכולה להיות כוסית מסובבת ראשים, כרגע עדיין בסטטוס חמודה בלבד.
עיסוי: 7.5. לעצם היותה טרייה במקצוע יש קורלציה ביחס ישר לביצועי העיסוי שלה - משקיעה ורצינית. אמנם לא מקצוענית, אבל מפעילה כוח ועוברת על כל הגב, שחמות, רגליים, כפות רגליים, זרועות, כפות ידיים. משתמשת במרפקיה שצריך, ובכלל משקיעה בעיסוי. יחסית ללא מקצוענית זו הפתעה נעימה.
חלק אירוטי: 6. קצת נבוכה מהחלק הזה ובאופן כללי ביישנית יחסית. את ההגמרות עשתה בפוזיציה שהכי קשה לגעת בה - ישובה ליד הזין עם הגב אליי. עלתה גם לבודי חביב וגם לכמה שניות ל69 אבל זה עדיין לא זה. אין חושניות עדיין, יש ביישנות. אני בטוח שהחברים פה יאלפו אותה כמו שצריך, או ישחקו אותה עד דק...
אם זה לא היה ברור עד כה, בשלב הזה בקריירה שלה אין שום דבר מעבר, אקסטרות יידחו על הסף.

ציון משוקלל סליק במדד ורד-לי-את-על-הזין-שלי:7. תמורה לכסף בינונית, הייתי כ40 דקות עם 2 הרפיות. צעירה בת השכן שנראית טוב, אבל עדיין אצורה ומאופקת. אני אתן פה לחברים "לשחרר" אותה ואז כנראה אחזור, תכלס חמודה מאד ובסוף נפתחה אליי והייתה הרבה יותר לבבית ממה שהתחילה. יש לה פוטנציאל לדעתי, אלא אם תשחק מהר ו/או תדעך. זמנים (וזרגים) יגידו.

הטלפון יחולק *בפרטי בלבד* לפי 3 הקבוצות הבאות:
חברים ותיקים ו/או מדווחים פעילים, עם תרומה ממשית לפורום - יקבלו המספר באהבה ולאחר כבוד.
חברים חדשים ו/או מי שאינו מדווח או בעל תרומה לפורום - רק כנגד מספר או דיווח מאומת.
חרמן123 - ביום שיושיב עצמו על קונוס *ובו זמנית* ירד לעצמו. אז אני אשקול.

[/QUOTE]
כל מילה בסלע.
בחורה צעירה בסיגנון של דנה מרמת גן/גבעתיים.
מאוד נקיה, אחרי המסאז' ישר הלכה למקלחת.
מה שלא אהבתי, זה תיקתוק. זמן פנגו 30 דק'.
והיא עדיין ביישנית. צריך לעבוד על זה.
לי היא אמרה שהיא כבר חודשיים בארץ.

5
תודה לותח השרשור על המספר..
התקשרתי היום לפקידה מסרה פרטים וכתובת
אחרי חצי שעה של ייבוש פותחת את הדלת בחורה בשם סופיה
מתברר שכל יום יש מישהי אחרת אז לבדוק לפני..
סופיה מדברת רוסית ואנגלית
נראית כבת 28
שיער שטני
רזה
חלקה
חזה קטן
לא מתנשקת
לא נותנת לגעת למטה
בודי מסג 20 דק ותיקתוק
אחרי 32 דק כבר באוטו אחרי מקלחת
אז לסופיה לא אחזור.. אבל חייב לנסות את אליסה.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”