כ מקבץ דיווחים + מילות סיכום - סקס אדיר

מקבץ דיווחים + מילות סיכום

1
רבותיי היקרים - הצונאמי הפמינאצי הנוכחי שניחת עלינו גרם לי לעשות חושבים ולבצע הערכת מצב מחודשת. מחד, נראה כי נכנסתי להיכל התהילה של זייני ישראל - הגברת עינת יורובסקי (שהיא בעצם ורד לי 2.0, זוכת פרס פוליצר לעיתונות איכותית שעושה קריירה מלצטט אנשים בפורום) ציטטה כמה אמירות שלי ב"כתבה" שפירסמה באתר "דבר ראשון" (אגב - מה זה בכלל???) בקשר לחוק ההפללה... אשריי שצוטטתי. לכבוד הוא לי.
אבל מאידך, כל אי הודאות הכרוכה בסטאטוס המשפטי של הפורום, עצם הכתיבה/דיווח בו, ובכלל עצם צריכת השירותים הביאו אותי למסקנה שהסיכון גדול מהסיכוי ולי, אישית, יש יותר מדי מה להפסיד.
לכן החלטתי שהחל מהיום אני מנמיך פרופיל ומפסיק להיות אקטיבי בפורום, וכמו כן מפסיק להוציא ממיטב כספי על נותנות שירות בארץ. אז אם אתם תוהים שמא הפמינאציות הכניעו אותי, התשובה היא כלל וכלל לא! אני פשוט הולך לדגום מעתה בחו"ל (עוד שבועיים אני בוינה ונארגן כל 3, 4 חודשים גיחה לקפריסין או גרמניה). אז התוצאה, הלכה למעשה, היא שבעצם ג גאונות הדור ויפות הנפש בכנסת, וכן השופרים שלהם בעיתונות (יותר נכון העיתונאיות/בלוגריות דמיקולו) בסך הכל הסיטו את הכסף שלי מהארץ לחו"ל...

בכל מקרה אני אפרד מהחברים הטובים פה בכמה דיווחים שהצטברו לי, תתפנק לכם כל עוד זה אפשרי. לצערי אני לא אענה בפרטי, מחקתי את כל המספרים הכתובות וההודעות... אבל! את כל המספרים ניתן למצוא בסקסאדיר ואקספיינדר או גוגל על המקום, אז קצת מאמץ לא הרג אף אחד יקיריי:

ויקי - ספא אחוזת ים - ניסנבאום 29 בת ים. וואו, petite בהגדרה. כ1.65, רזה רזה (לא אנורקטית). נראית טינאייג'רית אבל היא לא (בדקתי). תחילת שנות ה20. פרצוף רוסי חמוד, חזה קטן מאד. חדשה בתחום, עדיין לא משופשפת ופתוחה לאקסטרות. 250 ל2 הרפיות, לחובבי ה-petite בלבד. צעירה ולא מנוסה, יש פוטנציאל.

סלין - ז'בוטינסקי 73 רמת גן. בת 35 עד 40, שיער בהיר. צרפתייה אמיתית, גוף רזה - 1.67 על 55 קילו. חזה קטן. חמודה ולבבית, אבל לא פצצה וביצועיסטית. שילמתי 300 על הרפיה ופול סרוויס, שביניהם מסאג' די מצחיק. לחובבי הצרפתיות.

קים - סוקולוב 62, הרצליה. משווקת כ"דוגמנית" ולא רחוקה מזה. כ-1.73 על 60 קילו. בת כ30, רזה עם חזה קטן. גוף מעולה, וגם נאה בפנים. שילמתי 300 ל2 הרפיות, המסאג היה בינוני מינוס מינוס. אין אקסטרות והיא לא הכי חביבה בעולם. נראית פחות טוב מלארה ודיאנה מאותו תאגיד, אבל לא בהרבה. עדיין פצצה.

יאנה - ז'בוטינסקי 93. פצצה בת כ37. פנים נאות (הייתה כוסית על בצעירותה), גוף מעולה - רזה עם חזה בינוני. בטן שטוחה, פירסינג בפופיק. חזה יפה עומד וטבעי. מסוג הבחורות שלפני 10 שנים דרשה וקיבלה 800 עד 1000. היום? 250 ל2 מספרים פול סרוויס מלאים, עם ליטופים באמצע. 30 דקות. חבילה שלדעתי שווה יותר ממאיה מרחוב ברנדה בפתח תקווה, תתאמצו למצוא המספר שלה כי מדובר על אחלה דיל מבחינת עלות תועלת...

שאקירה וסנדרה ז'בוטינסקי 73 רמת גן - הראשונה צעירה שמנה, השנייה מבוגרת עם פנים לא משהו אבל גוף שנחזה להיות סבבה. לא דגמתי.

זבוטינסקי 87 - רוסיה צעירה שמנה (לא מלאה!). חמודה בפנים אבל אני לא חובב שמנות.

אנג'ליקה מרחוב המעגל חולון (ליד כיכר קוגל). מילפית בת 37 עד 40. מקועקעת שרוול כל הזרוע. מלאה למדי, אבל פנים יפות. הגוף רופס יחסית, אני לא התלהבתי אבל הייתי חרמן אז דגמתי. 300 לשתי הרפיות , לא ממליץ.

זהו רבותיי, שיחררתי את כל מה שהיה לי במחסנית. תמשיכו להנות, אני אחכה עד שיעבור זעם (אם בכלל...).

2
סליק ריק יקירי,

צר לי חברי היקר על החלטתך.

כמי שזכה להכיר אותך ממש על קצה המזלג אני יכול לומר שהיית אדם עם לב זהב, בעל חוכמת חיים ועם המון רצון כן לסייע ולעזור לכל הפונים אליך הן באופן כללי והן באופן אישי.

תמיד שביקשתי, היית שם. גם אם היו לי שאלות קיטבג-כיבדת וענית בסובלנות ובחינניות כדרכך.

"רצונו של אדם כבודו", ואני בטוח שעשית ובחנת את כל השיקולים שלך בטרם החלטת את החלטתך.

בהצלחה רבה איש יקר.

שלך, האח

6
הצטערתי לשמוע שאתה עוזב. אני יכול להבין את מה שאתה אומר אבל לדעתי זה מוקדם מידי למהלך כזה. אפשר להכין תכנית מגירה אבל עכשיו אין שינוי ויש מצב שגם לא יהיה.
כטקס פרידה אישי הקשבתי לכמה שירים של הזמר שלך. לא בדיוק כוס התה שלי אבל מצאתי שיר אחד נחמד.
אשמח להשאר איתך בקשר אולי באמצעי תקשורת אחר.

הייה שלום ותודה על הדיווחים.

7
אני מסכים עם התלתן... אני לא משפטן, אבל יש פה מספיק מלומדים ובכללם סליק, שיודעים שאין כל צורך להילחץ ולהיעלם:
לא מענישים בדיעבד!
אם אם ייקבע בחוק באופן חד משמעי שזה אסור, אז רק הדיווחים שייכתבו מאז שכך ייקבע והלאה יהוו עבירה על החוק!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

8
גם זה לא בטוח, חפוז.
החוק (שעדיין לא נחקק ולא בטוח שבכלל יהיה) לא אמור לאסור על דיבורים וסיפורים. זה שקישקשת דברים בחזות בדויה באינטרנט לא אומר שזה קרה במציאות. גם ככה יש כאן יחצנים ומספרי סיפורים וטווי בדיות ואנחנו יודעים להטיל ספק באמיתות של חלק מהדיווחים.

9
אלה בדיוק היו מילותיי הבאות! רבים הואשמו פה ביחצנות (ואני ביניהם. בהתחלה בנות יוליה, אחכ התאגיד התל אביבי...), כך שמי בכלל יודע מה אכן קרה? מי נפגש עם מי, ומה קרה... אולי הכותב הוא בכלל פמינאצית??? זה ברמה של צפון קוריאה, ונוגד עקרונות בסיסיים בדמוקרטיה.
אבל האיסור שנבחן הוא על פרסום זנות, כך שאם זה אכן יקרה... זה יהיה סופו של הפורום. לא של זנות, של הפורום.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”