צלצלתי לפקידה הרמת גנית המאעפנה. ככלל יש להם אחלה בחורות (אליסיה, אלכס ועוד שמחלטרות גם בחשמונאים 30 רג). כשמעתי על המיקום החדש והקרוב יחסית אליי בלב רמת גן החלטתי לקפוץ.
פתחה לי אולגה, בלונדינית בת כ40 להערכתי.
"אולגה":
מראה: 4.5. אני אמביוולנטי לגבי המראה שלה, כי הגוף ממש לא משהו (גיליתי בדיעבד) - חזה קטן ונפול, קצת בטן אבל לא מלאה או משהו. פשוט... מבוגרת. הפנים לעומת זאת - זה נע בין פנים רוסיות עם תווים גסים, למשהו סקסי כזה. במיוחד הרעמה הבלונדינית והעיניים הכחולות כמו ים. שיניים יפות. לא יודע למה, איכשהו השילוב הזה משך אותי למרות ששוב, הגוף ממש ממש ממש לא משהו. בין הגרועים ביותר שדגמתי אפילו.
מסאג': 7.5. משקיענית!! עיסוי טוב של הגב והשחמות, רגליים וזרועות. נהנתי.
חלק אירוטי: 7. כנראה כפיצוי על הגוף, אולגה משקיעה בהגמרה. חושנית מאד, חיוך קינקי בזמן שהיא מסתכלת לך בעיניים וממש רואים שנהנית לטפל בשמוליק ולענג גברים. מלטפת את החור ואת השק בעדינות, מגמירה באיטיות וחושניות. אין בודי (אין גם ציצי), אבל מנגד היא אולטרא ליברלית ונותנת לגעת וכן משחקי אצבעות חופשי.
אז האם אחזור? החוויה מוזרה לי מאד. מחד, הגוף לא טוב אבל הפנים קינקיות. אני כחובב כוסיות ונמנע מזקנות, מעולם לא דגמתי גוף מאעפן כזה. מאידך, המסאג מושקע, החלק האירוטי מצוין, והתמורה יפה לכל הדיעות- 40 דקות מלאות, 250 שח לשתי הרפיות. אני צריך לחשוב על זה כי היא ממש בילבלה אותי...