כ רמת גן ז'בוטינסקי - סקס אדיר

רמת גן ז'בוטינסקי

1
יש מקום בזבוטינסקי קרוב למספר 97, הבנות שם מתחלפות אבל כולן נעימות נחמדות ונותנות שירות טוב, חלק רסות וחלק מלאות יותר לחובבי החזה הגדול. המחיר נע בין 200ל 300 לחצי שעה, אני אוהב את המקום בגלל הדיסקרטיות והניקיון , חלק מהבנות למי שמכיר ,שאקירה,קארין מאשה דיאנה

Re: רמת גן ז'בוטינסקי

2
מאשה מדהימה- לא הכי צעירה, אבל יש לה עיניים ירוקות מדהימות , גוף חטוב בלי גרם שומן מיותר, חזה בינוני, והיא מאוד ליבראלית, מקצועית מאוד, מוצצת מעלה.
קארין ישראלית- צעירה, עם היתרונות של בחורה ישראלית, אבל היא מפונקת ויותר חצופה, לא מסכימה לזה, לא אוהבת ככה...

6
שלומי המציץ כתב: 11 אפריל 2021, 07:46 מאשה מדהימה- לא הכי צעירה, אבל יש לה עיניים ירוקות מדהימות , גוף חטוב בלי גרם שומן מיותר, חזה בינוני, והיא מאוד ליבראלית, מקצועית מאוד, מוצצת מעלה.
קארין ישראלית- צעירה, עם היתרונות של בחורה ישראלית, אבל היא מפונקת ויותר חצופה, לא מסכימה לזה, לא אוהבת ככה...
יש מספר טלפון?
אני אשמח לקבל

7
עמית הבודקק כתב: 18 מרץ 2021, 03:51 יש מקום בזבוטינסקי קרוב למספר 97, הבנות שם מתחלפות אבל כולן נעימות נחמדות ונותנות שירות טוב, חלק רסות וחלק מלאות יותר לחובבי החזה הגדול. המחיר נע בין 200ל 300 לחצי שעה, אני אוהב את המקום בגלל הדיסקרטיות והניקיון , חלק מהבנות למי שמכיר ,שאקירה,קארין מאשה דיאנה
יש לך מספר טלפון? אני אשמח לקבל
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”