כ ביקורת מכוני עיסוי ראשון לציון - סקס אדיר

ביקורת מכוני עיסוי ראשון לציון

1
שלום,
אני אעשה סיכום לאחר שעשיתי אתמול בדיקה על שלושה מכוני עיסוי בראשון לציון.
1. נתחיל במכון SPA סחרוב 22 ראשון לציון. היו במקום 3 בנות. בנות צעירות. אבל כולן שמנות. פחות הקטע שלי. אומנם הייתה שם אחת מהמממת, בלונדינית עיני חתולה כחולות, ישראלית אשכנזיה. היא הייתה שמנמונת. אני אישית לא אוהב בכלל שומן. אבל למרות הכל התלבטתי מאוד, כי היה לה פרצוף של דוגמנית. אז מי שבקטע של שמנות, מומלץ מאוד. גם המקום נראה איכותי, דיסקרטי, מעוצב יפה מאוד סך הכל. בכל אופן, אני החלטתי לומר להן, סליחה ולהתראות. המחיר שם כמו בסחרוב 17 ראשון לציון, 400 שקל לחצי שעה כולל חדירה.
2. לאחר סחרוב 22 בראשון, המשכתי לבנימין שמוטקין 19 בראשון לציון. זה עולם אחר. מה שהולך שם, אפשר לראות רק במקומות כמו באוקראינה ורוסיה. מקום רוסי עם 6 בנות רוסיות יפות. איך שאתה נכנס, אתה רואה את הבנות יושבות על הספה לבושות בשמלות ערב, אתה יכול גם לשבת על הספא לחכות, לשתות קפה, ולדבר עם הבנות. הייתי בעבר באודסה, באוקראינה. הרגשה ממש דומה למודל שם עם החשפניות, שיושבות איתך בספה עם שמלות ערב ומדברות איתך. בעל הבית שם גם מאוד נחמד, לא מתרגש משום סיטואציה, בחור רוסי על קלאס אבל. אומנם עם הכבוד לצוות האלגנטי ולבחורות הרוסיות שגורמות לך להרגיש רגע במזרח אירופה, יש אבל גדול. אין מין, אין מציצה אין כלום. רק הרפיה עם היד, והבחורה מורידה רק חלק עליון ונשארת עם תחתונים. היה עיסוי מדהים והרפיה מעוררת חושים, אבל הייתי רוצה יותר מזה, במיוחד עם הבחורה שהייתי איתה. המחיר, 250 שקל עיסוי חצי שעה. אין הרגשה של תקתוקייה. אולי שעוברים לעבודה ביד היא לא חסה עליך, אבל היא לפני כן עושה עיסוי ארוך, ומענגת מאוד ומגרה מאוד. לגבי דיסקרטיות של המקום, המקום הכי דיסקרטי שקיים בעולם. נמצא באיזה חור, אין מגורים אין כלום לידו, ועוד אתה נכנס לאיזה סמטה שגם באור יום לא הייתי נכנס אליה סתם ככה.
3. המכון שנראה לי הכי ידוע בראשון לציון, SPA סחרוב 17. הייתי שם כבר פעם אחת. המקום עצמו די יפה. בהתחלה אתה ממתין בחדר קטן, ומציגים בפניך את הבנות, בד"כ יש 5 עד עשר בנות. לאחר שאתה בוחר בחורה, אתה נכנס לחדר, מדהיםם. מיטה, צמודה לקיר, עם מראה גדולה על הקיר, מקלחון, אסתטי צמוד למיטה. חדר מרווח. החוויה של הנראות של החדר בעצמה די מעוררת חושים חייב לומר. מקום אסתטי יפה ונראה נקי מאוד. אז הציגו לנו 5 בנות. כולם צעירות יש שמנמנות יש קצת יותר רזות. אני אישית פחות התחברתי. הייתה אחת שהייתי שם לפני שבועיים, קראו לה ג'ניפר. בחורה בלונדינית יפה, דרום אמריקאית. אתמול לצערי אמרו לי שהיא כבר לא עובדת שם יותר. התבאסתי מאוד, רציתי לקחת אותה לעוד סיבוב..
המקום לדעתי לא כל כך דיסקרטי, הוא נמצא מאחורי בר ופיצוציה, אי אפשר להתבלבל, גם באים לשם המון אנשים, כולם יודעים שאם אתה נכנס לשם, זה למטרה אחת בלבד.
מי שיודע איפה ג'ניפר היום נמצאת ואיך אפשר להשיג אותה, אני ארצה ואשמח מאוד שתתנו לי פרטים!
בנוסף, אם יש לכם עוד המלצות למכונים באיזור המרכז/ השרון, תגידו לי ואשתדל לתת ביקורת אמיתית ומלאת פרטים.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”