כ אינה המדהימה... - סקס אדיר

אינה המדהימה...

1
טוב אז ככה....

לפני שבוע הייתי אצל אינה חייב לציין שפינוק כזה לא חוויתי המון זמן...

מתקשר לגיברת מתאם איתה שעה ומחכה כמו ילד טוב לתורי.
מגיע השעה אני מתקשר אליה היא מכוונת אותי לנקודה ומגיע.
עכשיו מתחיל כל הכיףףף...
נכנס אליה לדירה מחכה לי בחורה סקסית אם גוף מושלם לדעתי (בשנות ה40 לחייה) החזה סיליקוני יפה ועסיסי יש כאלה יגידו גדול אני חושב שהוא קטן אבל זה שולי לעומת העבודה שהבחורה הזאת יודעת לתת...
בקיצור נכנס היא אומר לי בוא נעזור לך להתפשט איך דהיא עוזרת לי החבר שלנו מתחיל להתעורר תוך כדי נשיקות נגיעות מיזמוזים ומובילה אותי למקלחת.
אני מתקלח בסבבה ובכיף פתאום אני מרגיש שמישהי מוצצת לי תוך כדי מקלח נשבע שזה היה אלוהיייי
ותקשיבו הבחורה יודעת לתת עבודה אם הפה שלה... (יש לציין שיש לה הזרקות בשפתיים לדעתי מושלמות)
אחרי שהיא יורדת לי קצת אני מתענג.
היא מתחילה לקרצף אותי כן כן בכל נקודה בגוף ובכל חור.. ניקיון כזה אישה מרוקאית בפסח לא עושה...
יוצאין מהמקלחת ביחד היא מנגבת אותי ומובילה אותי לחדר העיסויים.
אמי על הבטן הבחורה עושה עיסויי דווקה נחמד תוך כדי נגיעות בחבר שלנו למטה ליקוקים נשיקות בכל חלקי הגוף הבחורה פשוט אלופההההה יודעת בדיוק איפה לגעת וללקק כדי לשגעת אותך.
אחרי 45 של סשן כולל מקלחת והכל אני מתהפך על הגב והיא מתחילה בעבודה יד ביחד אן הפההה... אני אומר לך כל שניה אני מרגיש שאני הולך להתפוצץ אבל הגברת שולטת במצב 5 דקות אחרונות היא אמר לי שניה אני באה.
הולכת למטבח שמה מים חמים בפה כן כן מים חמים.
שמה שמו מיוחד סמיך טיפה ומתחיל לשפשף את החבר שלנו תוך כדי שהיא יורדת לי אם המים החמים נשבע שתוך שניה השפרצתי לה ליטר זרע לתוך הגרון שאבה הכל נתנה לי זמן להירגע וחזרה למקלחת לםני יציאה. דאך אגב גם ביציאה היא קילחה אותי...
לסיום....
ציוןככללי - 9.6
מראה - 8
עבודה 9
חזה קטן
מיקום בארותיים

חשוב לציין שמתאמים באותו יום מ9 בבוקר עד 10 לכלל היום אחרת היא לא מקבלת יש לה לקוחות קבועים והלוז די צפוף והיא עובדת עד השעה 5 בצהריים.

חברים לדבר איתה יפה ונעים היא לא אוהב שמדברים מלוכך אם תכבד אותה תרוויח אם לא פשוט תשאר ככה מבלי להנות.....

Re: אינה המדהימה...

5
גבר כתב: 23 אוגוסט 2022, 07:12 טוב אז ככה....

לפני שבוע הייתי אצל אינה חייב לציין שפינוק כזה לא חוויתי המון זמן...

מתקשר לגיברת מתאם איתה שעה ומחכה כמו ילד טוב לתורי.
מגיע השעה אני מתקשר אליה היא מכוונת אותי לנקודה ומגיע.
עכשיו מתחיל כל הכיףףף...
נכנס אליה לדירה מחכה לי בחורה סקסית אם גוף מושלם לדעתי (בשנות ה40 לחייה) החזה סיליקוני יפה ועסיסי יש כאלה יגידו גדול אני חושב שהוא קטן אבל זה שולי לעומת העבודה שהבחורה הזאת יודעת לתת...
בקיצור נכנס היא אומר לי בוא נעזור לך להתפשט איך דהיא עוזרת לי החבר שלנו מתחיל להתעורר תוך כדי נשיקות נגיעות מיזמוזים ומובילה אותי למקלחת.
אני מתקלח בסבבה ובכיף פתאום אני מרגיש שמישהי מוצצת לי תוך כדי מקלח נשבע שזה היה אלוהיייי
ותקשיבו הבחורה יודעת לתת עבודה אם הפה שלה... (יש לציין שיש לה הזרקות בשפתיים לדעתי מושלמות)
אחרי שהיא יורדת לי קצת אני מתענג.
היא מתחילה לקרצף אותי כן כן בכל נקודה בגוף ובכל חור.. ניקיון כזה אישה מרוקאית בפסח לא עושה...
יוצאין מהמקלחת ביחד היא מנגבת אותי ומובילה אותי לחדר העיסויים.
אמי על הבטן הבחורה עושה עיסויי דווקה נחמד תוך כדי נגיעות בחבר שלנו למטה ליקוקים נשיקות בכל חלקי הגוף הבחורה פשוט אלופההההה יודעת בדיוק איפה לגעת וללקק כדי לשגעת אותך.
אחרי 45 של סשן כולל מקלחת והכל אני מתהפך על הגב והיא מתחילה בעבודה יד ביחד אן הפההה... אני אומר לך כל שניה אני מרגיש שאני הולך להתפוצץ אבל הגברת שולטת במצב 5 דקות אחרונות היא אמר לי שניה אני באה.
הולכת למטבח שמה מים חמים בפה כן כן מים חמים.
שמה שמו מיוחד סמיך טיפה ומתחיל לשפשף את החבר שלנו תוך כדי שהיא יורדת לי אם המים החמים נשבע שתוך שניה השפרצתי לה ליטר זרע לתוך הגרון שאבה הכל נתנה לי זמן להירגע וחזרה למקלחת לםני יציאה. דאך אגב גם ביציאה היא קילחה אותי...
לסיום....
ציוןככללי - 9.6
מראה - 8
עבודה 9
חזה קטן
מיקום בארותיים

חשוב לציין שמתאמים באותו יום מ9 בבוקר עד 10 לכלל היום אחרת היא לא מקבלת יש לה לקוחות קבועים והלוז די צפוף והיא עובדת עד השעה 5 בצהריים.

חברים לדבר איתה יפה ונעים היא לא אוהב שמדברים מלוכך אם תכבד אותה תרוויח אם לא פשוט תשאר ככה מבלי להנות.....
כמה לוקחת/מחיר?

Re: אינה המדהימה...

7
ערב טוב חברים. דיווח חם חם על אינה מבארותיים. קבעתי איתה בסוף השבוע שעבר לאתמול בשעה ארבע. הקדמתי בחצי שעה. חיכיתי לשעה ארבע והיא מכווינה אותי לביתה שהתברר היה ממש לשמאל הרכב. נגלתה לעיני אישה סקסית ומהממת. נכנסנו יחדיו לביתה והורתה לי להתפשט ולהתקלח. בניגוד לדיווחים האחרים כאן התקלחתי לבד והיא משום מה לא נכנסה איתי למקלחת. מיד אחר כך מתגנב ונכנס לחדר העיסויים ונשכב על המיטה. שמעו, הבחורה פשוט אלופה. מעסה אותי בהתחלה ולא חלפו מספר דקות ומיד ירדה לכיוון החור ומתחילה ללקק בצורה מענגת. אחר כך מצצה לי ואני כולי באקסטזה. לאורך כל הזמן הזה היא מנשקת ומלקקת אותי בכל פינה בגוף. מחמיאה למראה שלי ושל חבריקו. אני מסתובב על הגב ופה מתחיל האקשן. התחילה למצוץ בהתלהבות והיה נראה שהיא משתגעת מהכלי ומתענגת בטירוף. הכניסה את כל הזין עד לגרון וחלפו פחות מ-10 דקות עד שהשפרצתי לה מטען בן 4 ימים לגרונה. ביקשתי גמירה שנייה והסכימה בכיף רק שלקח לי חצי שעה לגמור שוב והפעם בעבודת יד שלה. השפתיים שלה זה משהו מטורף. הן ממש נדבקות לזין ושואבות לך הכל. הכנסתי לה אצבעות לכוס הרטוב. היא הייתה חמה אש. שאלה אותי בהתחלה איך הגעתי אליה. השבתי לה שמצאתי בגוגל את המספר שלה. לא אמרתי לה שמצאתי אותה דרך הפורום. שאלה לחברים פה שהיו אצלה: היא מסכימה לסקס מלא עם חדירה? ציון: 10. מראה: 10. שירות: 10. אין מה לומר. הבחורה מספר 1 שהייתי אצלה עד היום. משהו נוסף לידיעתכם: אמרה לי שכנראה עוברת למרכז בקרוב ותעלה את המחירים בהתאם.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”