כ אלימלך רמת גן - סקס אדיר

אלימלך רמת גן

1
השבוע הייתי ברחוב אלימלך ברמת גן , יש קצת קושי מבחינת חנייה באיזור, סוג של דירת קרקע בבניין, תאגיד עם בנות משתנות, צריך לצלצל לפני כדי לראות מי נמצאת. אני הייתי עם מישהי כבת 50 ,חזה גדול,קצת בטן , מקוקעת וסקסית ,הלכתי על מסלול של עיסוי והרפייה ב 200, היה נחמד סה''כ לא יותר,העיסוי היה סתמי אז מי שרוצה עיסוי אמיתי יכול לוותר מעכשיו, את הטלפון ירשום בהמשך כי אני לא זוכר כרגע..
אז הטלפון הוא 0552609022

Re: אלימלך רמת גן

2
עמית הבודקק כתב: 19 מאי 2023, 09:35 השבוע הייתי ברחוב אלימלך ברמת גן , יש קצת קושי מבחינת חנייה באיזור, סוג של דירת קרקע בבניין, תאגיד עם בנות משתנות, צריך לצלצל לפני כדי לראות מי נמצאת. אני הייתי עם מישהי כבת 50 ,חזה גדול,קצת בטן , מקוקעת וסקסית ,הלכתי על מסלול של עיסוי והרפייה ב 200, היה נחמד סה''כ לא יותר,העיסוי היה סתמי אז מי שרוצה עיסוי אמיתי יכול לוותר מעכשיו, את הטלפון ירשום בהמשך כי אני לא זוכר כרגע..
אז הטלפון הוא 0552609022
האם זה באותו המקום של נינה? (מין דירת חדר שנמצאת מאחורי הבניין כשיורדים לחניה, עם דלת כניסה נמוכה מאוד)

3
אהלן אהלן, הייתי השבוע שוב באלימלך רמת גן ,הפעם בשעות הבוקר, שלחתי וואטסאפ למספר וקיבלתי הודעת פירוט, ההודעה לא היתה קרובה כל כך למציאות, במציאות אישה כבת 45+ מלאה , חזה dd הרגיש טבעי אבל הוא עמד יותר מידי טוב . בתפריט עיסוי חצי שעה ב 200 פינוק מלא ב 300 , היה נחמד סה''כ , כנראה שלא אחזור, לא התרגשתי כל כך מהאווירה.
יש קושי החנייה באזור אז תהיו מוכנים לזה

5
צוער 1 כתב: האם זה באותו המקום של נינה? (מין דירת חדר שנמצאת מאחורי הבניין כשיורדים לחניה, עם דלת כניסה נמוכה מאוד)
האם נינה עוד עובדת בתחום ?
[/quote]
צוער 1 כתב: 07 ספטמבר 2023, 04:17 האם זה באותו המקום של נינה? (מין דירת חדר שנמצאת מאחורי הבניין כשיורדים לחניה, עם דלת כניסה נמוכה מאוד)
אני לע יודע מי זאת נינה , והתיאור של הבית שונה , זה באלימלך 12

[/quote]

6
עמית הבודקק כתב: 07 ספטמבר 2023, 10:33
צוער 1 כתב: האם זה באותו המקום של נינה? (מין דירת חדר שנמצאת מאחורי הבניין כשיורדים לחניה, עם דלת כניסה נמוכה מאוד)
צוער 1 כתב: 07 ספטמבר 2023, 04:17 האם זה באותו המקום של נינה? (מין דירת חדר שנמצאת מאחורי הבניין כשיורדים לחניה, עם דלת כניסה נמוכה מאוד)
אני לע יודע מי זאת נינה , והתיאור של הבית שונה , זה באלימלך 12

[/quote]
[/quote]

כפי הנראה נינה כבר לא עובדת יותר (מאז הקורונה)
היא הייתה במספר 3
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”