כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 34 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

332
שלום חברים יקרים
אני אומנם חדש כאן אבל אני חייב לציין שיש לכם טעם מאוד אבל מאוד גרוע או אפילו חולני אם אתם מסוגלים ללכת לשלם ולתקוע בחורה שנראית כמו איב

תסלחי לי איב אך התמונות אינם משקפות מה שאתמול ראו עיניי

אז ככה אתמול שעות הצהריים תקפה אותי חרמנות מטורפת בקנה מידה שאני מסוגל לשלם אפילו 2000 ש"ח בשביל מציצה

לאחר אינסוף קריאות בפורום על איב החלטתי שאני מוכרח לבדוק האם שווה בכלל לשלם 400-600 ש"ח בשביל זיון עם אוקראינית אדומת שיער .

הרמתי את הטלפון וחייגתי כאשר עונה לטלפון בחורה נחמדה מאוד ומסבירה לי את השירותים אשר אני עומד לקבל

את האמת הצליחה לגרות אותי מאוד וקבענו לשעה 17:00 כאשר לקרת השעה המיוחלת אני מתקשר ומודיע בצער רב שכנראה אני מאחר איב כמובן לא הכי אהבה זאת והשיבה שאם אני לא מגיע תוך עשר דקות היא תצטרך להכניס את הלקוח הבא .

דחף בלתי נשלט מתחיל לעורר אותי במחשבה שאני הולך להפסיד את גמירת השנה ,תוך כדיי נסיעה עולה אני על רעיון לזרוק את הרכב על מידרכה קרובה ולרוץ לכיוון הכתובת בדיזגוף ממש ליד השווארמה הומה האנשים כאשר ראיתי את האיזור ההומה חוורו עיניי אך התעלמתי מכך

אני מחייג לאיב היא עונה ובמהירות מכניסה אותי לתוך הדירה הקטנה -והמסירחה מסגריות וממצעים שלא החליפו אותם מקום הפורום

כאשר אני מביט בעינה הרגשתי מבוכה גדולה מה אני הולך לומר ואיך אני בורח משם אפילו אם זה יעלה לי בסכום של זיוןן ללא זיון

אמרתי בנימוס שאני לא אוהב בנות שמעשנות איב ביקשה סליחב בנימוס רב אני חייב לציין ,הצעתי לשלם לה בעניין הטירחה שאולי הפסידה לקוח והמתינה לי זמן רב רך שללה זאת ושאלה אם אני מעוניין בקפה ,כמובן עניתי בשלילה וברחתי כל עוד נפשי בי

חברים יקרים אני חושב שרובכם הגדול אינו מבין מהו זיון או מהי אישה הנראית באמת טוב

אשמח ללמד אותכם בהמשך כאשר אבדוק את הפורום בקפדנות יתרה

נירו הבוחן האמיתי
התותח במסיכה

334
[QUOTE=niro333]
חברים יקרים אני חושב שרובכם הגדול אינו מבין מהו זיון או מהי אישה הנראית באמת טוב

נירו הבוחן האמיתי
[/QUOTE]

נירו יקר,

כבוד הביקורת שלך וטעמך על איב במקומו מונח. זכותך.

בצנעה אני רק רוצה להודיע לך שעד היום הזדיינו הרבה מהחברים בפרום מכובד זה . באופן מוקפד ביותר יש גם כמה המנסים למצא את האיזון הקדוש לאידאל האישי שלהם בנוגע ליופי ואופי תוך שמירה על איזון תקצבי. הפלא ופלא, חלק מצאו את האור בקצה המנהרה גם לפני שמצאת לנכון להקרין עלינו מההארה האלוהית שלך.

יש לך טעם אישי, העדפות, תקציב משלך. נפלא. ספר , דווח, ותן לנו להבין לבד.

ללמד אותנו!!!!!!!!!!!!!!!!!Shocked , בוחן אמיתי!!!!!!!! תותח במסכה!!!! אם כבר התחלת תוסיף לניק שלך גם" כלב נובח לא נושך" , לפחות בשביל האיזון.

שלך רימינג

שמשום מה חש צורך עמוק לדחוף סיכה נוספת לבובת הוודו של המורה לאנגלית מהיסודי

רימינג מעשי2010-11-19 11:41:57

336
[QUOTE=שמוליקיפוד] [QUOTE=רימינג מעשי]

שמשום מה חש צורך עמוק לדחוף סיכה נוספת לבובת הוודו של המורה לאנגלית מהיסודי

[/QUOTE]

איך היא נראית? כמה לוקחת? טלפון?
[/QUOTE]

המורה שלי לאנגלית לשעבר,

שמנה, מתנשאת, משפילה. טיפוס מגעיל ונבזי ביותר שאם עבר יום ותלמיד לא יצא בוכה משעור שלה הרגישה שמשהו לא בסדר איתה. בסוף הצליחו לזרוק אותה מהמערכת החינוך אפילו בסטנדרטים של אז.

אמיתי. יום אחד היא התנגשה עם המכונית בתמרור בדרכה לבית הספר ולרגע התחלתי להאמין שיש אלוהים בשמיים שנענה לתפילותי.

לא יודע אם תצליח לאתר אותה היום , אבל אם כן ראוי שתחשוב כמה אתה רוצה לגבות ממנה עבור המצווה ולא להפך.

לא מוכן לקחת אחריות על הטראומות שיגרמו לך.קריצה

338
[QUOTE=niro333]שלום חברים יקרים
אני אומנם חדש כאן אבל אני חייב לציין שיש לכם טעם מאוד אבל מאוד גרוע או אפילו חולני אם אתם מסוגלים ללכת לשלם ולתקוע בחורה שנראית כמו איב
[/QUOTE]

קבעת עם מישהי. היא קיבלה אותך במאור פנים, לא קיללה אותך, לא השליכה עליך את התסכולים שלה ולאחר שסירבת להיות איתה היא אפילו הציעה לך - בנועם כמובן - כוס קפה לפני צאתך לדרך ולא רצתה אגורה מכספך.
ואחרי כל זה לא מצאת בליבך ולוּ טיפונת של אנושיות כדי לומר בשפה יותר יפה ויותר נעימה שהבחורה לא מצאה חן בעיניך?
פשוט גועל נפש. רק תת-אדם מסוגל להתבטא בצורה כזו, ואני מאוד שמחה בשביל איב שהיא לא מצאה חן בעיניך וניצלה מהצורך ללקק ולמצוץ את מבושיך ו"להיתקע" על-ידי אדם ניאנדרטלי כמוך.

[QUOTE=niro333]

נירו הבוחן האמיתי
[/QUOTE]

אני בטוחה שהחברים היקרים בפורום מאוד מאושרים לראות שהמורה הדגול הגיע סוף סוף כדי ללמד אותם והם בטח מחכים בכליון עיניים לפסיקותיך הנאורות בעניינים הסובייקטיביים הנ"ל.
שלא לדבר על הבנות בפורום שבוודאי ובוודאי מחכות ברגעים אלו כשלשונן בחוץ - לבוחן האמיתי!!!

רותי

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”