שלום חברים יקרים
אני אומנם חדש כאן אבל אני חייב לציין שיש לכם טעם מאוד אבל מאוד גרוע או אפילו חולני אם אתם מסוגלים ללכת לשלם ולתקוע בחורה שנראית כמו איב
תסלחי לי איב אך התמונות אינם משקפות מה שאתמול ראו עיניי
אז ככה אתמול שעות הצהריים תקפה אותי חרמנות מטורפת בקנה מידה שאני מסוגל לשלם אפילו 2000 ש"ח בשביל מציצה
לאחר אינסוף קריאות בפורום על איב החלטתי שאני מוכרח לבדוק האם שווה בכלל לשלם 400-600 ש"ח בשביל זיון עם אוקראינית אדומת שיער .
הרמתי את הטלפון וחייגתי כאשר עונה לטלפון בחורה נחמדה מאוד ומסבירה לי את השירותים אשר אני עומד לקבל
את האמת הצליחה לגרות אותי מאוד וקבענו לשעה 17:00 כאשר לקרת השעה המיוחלת אני מתקשר ומודיע בצער רב שכנראה אני מאחר איב כמובן לא הכי אהבה זאת והשיבה שאם אני לא מגיע תוך עשר דקות היא תצטרך להכניס את הלקוח הבא .
דחף בלתי נשלט מתחיל לעורר אותי במחשבה שאני הולך להפסיד את גמירת השנה ,תוך כדיי נסיעה עולה אני על רעיון לזרוק את הרכב על מידרכה קרובה ולרוץ לכיוון הכתובת בדיזגוף ממש ליד השווארמה הומה האנשים כאשר ראיתי את האיזור ההומה חוורו עיניי אך התעלמתי מכך
אני מחייג לאיב היא עונה ובמהירות מכניסה אותי לתוך הדירה הקטנה -והמסירחה מסגריות וממצעים שלא החליפו אותם מקום הפורום
כאשר אני מביט בעינה הרגשתי מבוכה גדולה מה אני הולך לומר ואיך אני בורח משם אפילו אם זה יעלה לי בסכום של זיוןן ללא זיון
אמרתי בנימוס שאני לא אוהב בנות שמעשנות איב ביקשה סליחב בנימוס רב אני חייב לציין ,הצעתי לשלם לה בעניין הטירחה שאולי הפסידה לקוח והמתינה לי זמן רב רך שללה זאת ושאלה אם אני מעוניין בקפה ,כמובן עניתי בשלילה וברחתי כל עוד נפשי בי
חברים יקרים אני חושב שרובכם הגדול אינו מבין מהו זיון או מהי אישה הנראית באמת טוב
אשמח ללמד אותכם בהמשך כאשר אבדוק את הפורום בקפדנות יתרה
נירו הבוחן האמיתי