כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 45 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

442
בימים הקרובים אני נטולת אינטרנט במשך היום.

אני מבקשת מכל מי שמעוניין להיפגש איתי, לתאם טלפונית בלבד.

אני נמצאת כל יום בין השעות 09:00 ועד 19:00.

איב.- פרפר של בוקרHug
אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות!

443
חבריי, דיווח טרי-טרי.
מישהו יכול להסביר איך מבטאים צעקה בפורום? כי בא לי לצעוק לכל עבר - היא מצויינת, איב מצויינת, זה באמת ובהחלט היה מדהים.

אם יש דוגמא מושלמת לתודעת שירות - זו איב. לאחר שיחה קצרה ביותר בטלפון וקבלת הדרכה להגעה למקום פגשה אותי בחורה חייכנית וקיבלה אותי בנשיקה ידידותית, מאותו רגע הבנתי שהכל יזרום. שיחה חביבה לפתיח עם סיגריה והנה אנחנו כבר בתוך העניינים. היחס מדהים, חושניות משפריצה, ידיה מלטפות , שפתיה מנשקות והגרון שלה גם בהחלט עמוק, גם מאוד מקצועי, גם נראה כי לא מתעייף וגם לא שבלוני, הייתי אומר אפילו מקורי עד מאוד...

ואחרי שכל התענוג נגמר, עוד שיחה לבבית ועוד סיגריה לדרך. בהחלט תחושת קרבה ויחס אישי עם רצון ממשי להתמסר, וכפי שכבר ציינתי - איב יודעת לעשות זאת.

אחרי שרון, הייתה זו בהחלט חוויה מתקנת.

אני אחזור, ואני אמליץ ואני מלא בתודה והחיוך לא נמחק ממני כבר שעות

יישאר כוח ורצון

446

ביקור מלא הפתעות כייפיות אצל איב

לאחרונה לאחר מספר דחיות החלטתי לפקוד את איב. התכתבתי איתה ושאלתי אותה אם יש סיכוי למשחקי כוח וסאדו, היא אמרה שלא, קיבלתי את זה בהבנה והגעתי לדריתה- דירה דיסקרטית, בבניין בן מספר קומות.

בכניסה קבילה אותי בחורה ג'ינג'ית חייכנית ומתוקה, קצת חרמונים עוד כאשר אנחנו בבגדים, כולל נשיקה עם הלשוןTongue, והיא שולחת אותי להתקלח, מקלחת טובה ונקייה, ואח"כ תפסה מקלחת של 2-3 דקות בעצמה.

התפשטתי נכנסתי לחדר ... ופה חיכתה לי הפתעה- איב תפסה אותי בצוואר, והשליכה אותי על המיטה, ואז ראיתי אותה נעמדת לידי על המיטה שמה רגל על החזה שלי, ואח"כ מצמידה את ידי עם רגליה למיטה. "אז מה רצית להתאבק איתי" שאלה איב באירוניה ארסית, כשהיא מתנשאת מלוא גובהה מעלי. ניסיתי לשחרר את ידי, אבל ההפתעה, צעקותיה הדומיננטיות של איב, והתחושה שבעצם השגתי את מבוקשי כי אני אוהב משחקי כוח, אבל מעדיף להיות נשלט על פני שולט עשו את שלהם, ולכן התנגדתי בצורה נרפית משהו. ואחרי שאיב התיישבה לי על הבטן, ותפסה בידיה את אשכי התנגדותי תמה, במיוחד לאור העובדה שתוך כמה שניות איב זזה עוד קצת אחורה והתיישבה לי על הביצים - זה היה מענגחיוך גדול, גם אם כואב קצתOuch.

אח"כ איב שוב התקדמה לכיווני, התישבה לי על החזה, ואז על הצוואר, ומשכה אותי בשיער ללקק את הכוס שלה (טעים מאוד דרך אגב), מאוד נהניתי. אח"כ עברה לשבת על הבטן, הושיטה רגליה קדימה, ותקעה את בוהן רגלה לפי ופקדה "מצוץ!!". אני חובב גדול של כפות רגליים מטופחות, כמו אלו של איב אז כמובן מיד צייתתי , תוך שאני גם עושה לאיב במקביל מסאז' כף רגל. איב הסתובבה על הצד, ותוך שאני מוצץ לה את הבוהן ברגל עברה למציצות (מדהימות באיכותןמוחא כפייה), המתחלפות לסירוגין בעבודת יד. היות שבפי הייתה אצבע של איב, הוצאתי נהמות עונג כי לדבר לא תמיד יכולתי. שאלה אותי מה הגבולות שלי ביקשתי שלא יהיה ביזאר ולא חדירות אנליות, איב המשיכה במציצות ועבודת יד, כשהיא מחליפה אצבעות שעלי למצוץ, פעם אחת הוציאה קדימה את האצבע האמצעית של ידה, ודחפה לי אותה לפה , תוך שהיא אומרת "תמצוץ את האצבע הזאת היטב, או שאחליף אותה במשהו ארוך יותרShocked".

כשפעם אחת עוררתי את חמתה של איב כי מציצות האצבעות לא היו טובות מספיק, היא קראה לי ילד רע, הנחיתה לי כמה סטירות (עדינות יחסית) ואז התיישבה על פני, והעברתי לה רימינג, שגם ממנו מאוד נהניתי והיה לי די טעים, ונראה היה שגם איב נהנתהקריצה.

לקראת סוף הפגישה איב נשכבה על הצד, עשתה לי ביד, ובקביל מצצה את הבוהן ברגלי, ואח"כ ליקקה לי את השוק מה שהוציא ממני נהמות מאוד חזקות , והאח הגדול צמח לגודל מרשים (במונחים שלי). לאחר עבודת יד נוספת גמרתי, בפיצוץ חזק.

בסוף המפגש איב אמרה בשובבות שניצחה אותי, וכשאמרתי שזה היה הניצחון מנטלי בעיקר, סיפרה לי על עצמה שהיא בד"כ רכה מאוד אבל גם חד משמעית דומיננטית, ולכן מעדיפה לשלוט מנטלית, כי אלימות כלפיה או עצם העימות עלולים להוציא אותה מהשליטה והיא עלולה להתעצבן מאודפצצה.

עוד אזכיר שניתן בד"כ לקבל אורגיה אצל איב, יש לידה שכנה שמוכנה לזרום תמורת תוספת של 500 ש"ח,ובנוסף אפשר לקבל סאדו בתוספת 200 ש"ח.

אני מאוד נהניתי, הבחורה מאוד ממולמצת, יכולה לתת מגוון רב מאוד של "סצנריויים" של סקס, פסיכולוגית טובה, תפתיע אותכם (לטובה בלבד) רק כאמור אל תעצבנו אותה חיוך.

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”