כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 59 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

582
[QUOTE=איב.]היי,שבוע טוב!אם הדירה שלי לא דיסקרטית אז אני לא יודת מה כן דיסקרתי.....Embarrassed[/QUOTE]
את גרה בבניין דירות די גדול, וגם שעליתי וגם שירדתי במעלית היו אנשים שמשום מה כנראה הרגישו משהו.
הדירה עצמה היא דירת המגורים שלך וזה קצת נתן תחושה של קצת חוסר שקט ביחוד שהכלבתול שלך הסתובב באזור.
כפי שציינתי השתדלת מאד לתת שרות לצערי המראה קצת פחות ולכן הלכתי אחרי שגמרתי למרות שהצעת שאשאר.
זכרתי אותך בצורה אחרת מאורח קודם שהיה לפני שלוש שנים וקצת התאכזבתי, לא נורא אני ילד גדול קריצה

583
היי לכולם. היום אני מקבלת מהשעה 17:000 עד 20:00 ומחר מ10:00 עד 15:00 ואז יוצאת לחופש לתקופה ארוכה. מבטיחה לחזור בגדול עם תמונות חדשות ומחרמנות מאוד. נשיקות, איב
אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות!

586

נ.ב הפרסום היה אמור להיות בתאריך 26.9.16.

אושר כזה אתה רק חווה לעיתים מאוד ,מאוד, מאוד רחוקות!!! אושר כזה בא רק אחרי 46 שנה!!!!

לפני כשבועיים התקשרתי אלי איב (עכשיו היא התרחקה לי אז אי אפשר ללכת אליה בכל יום!) אז קובעים פעם בחודש ככה פינוק!

איב: ״רוצה אורגיה?״
אני שאלתי: אמרתי עם מי?״
איב: ״נטלי״.

חשבתי כמה שניות אמרתי יאללה מלחמה הדרבי הזה חשוב חשוב חשוב!!!!

קבעתי איתה מתארגן יוצא אבל שוכח להתגלח למטה רק ברכבת נזכר בזה.
מגיע אליה לבית שלה!

נכנס חיבוק של 2 דקות התגעגעתי אליה מאוד! נותן נשיקה לנטלי אומר לה תודה.

היא אומרת בכיף איתך תמיד כיף!

אני אומר לאיב אני חייב פינוק היום שווה!!! היו לי שבועיים רצחניים בעבודה איבושקה חייב פינוק רציני! איב מתסכלת עליכאילו אני נפלתי מהירח, תגיד מתי לא נתתי לך פינוק מסרטים! אני אומר לה כל פגישה זה פינוק מסרטים אבל היום אני מבקש פינוק כפול 2.

הולך להתקלח חם בחוץ.... מזיע איכס איב מביאה לי מגבת וחושפת ״בטעות״ את התחת שלה... אני כמעט נפלתי באמבטיה שלה, אומר לה לא יפה להרוג אותי לפני! אין כסף לפני רק אחרי היא צוחקת אומרת יאללה בוא כבר צא! אני אומר עוד שניה...

גומר להתקלח מתנגב מהר, הולך אליה אומר לה יאללה בואי כבר אני חרמן אש... רוצה אותכם....

מתחיל רגיל כמובן ואז עוצר איב יאללה להתחיל בבקשה היא אומרת סבבה מתחילה לאט, לאט, לאט כניסה את כולו פנימה, את הזין שלי, נטלי, לוקחת פיקוד מעיפה את איב, מתחילה למצוץ את הזין כל כך טוב! כל כך חזק, כל כך שונה מאיב וזה מרגיש טוב!!!
פתאום איב מחליטה זהו יאללה בוא כבר להזדיין אומר לה עוד מעט היא אומרת ודורשת עכשיו!!! מי אני שלא יסכים לזה בתנאי אחד שאת שמה קןנדום! היא אומרת בשמחה, שמה לי אותו בכיף אם הפה שלה מרטיבה אותו והופס הוא בפנים עומד יפה חזקה ואיתן!

מתחילה לאט לאט לנענע את התחת הגדול שלה אני כבר לא יכול אז אני יוצא לא רומה לגמור כל כך מהר! היא אומרת תכניס!!! היא אומרת!!!
אני אומר: ״הוא צריך להתקרר!״
היא אומרת: ״עכשיו תכניס״
אני: ״אוקי!!!״. לא לוקח לי הרבה זמן ואני פשוט גומר אצלה בכוס...

תודה איב אין עלייך!

אה איך זה לקבל 5!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

587
עוד יאשימו אותי שאני יחצן....
הבנתי שללכת כל פעם למישהי אחרת טומן בחובו סיכון של בזבוז כסף וזמן.
את שניהם אין לי, ויוצא לי להיות עם אישה פעם ב-3,4 חודשים
אז אני הולך על הדבר הבטוח ביותר. אני הולך לאיב.
שותים משהו ומתמזמזים קצת לפני, הולכים למיטה ועושים תחרות מי גומר יותר פעמים.
לפעמים אני מפנק אותה במסאז' לפעמים היא אותי.
ותמיד זו שעה קסומה ומיוחדת.

589
[QUOTE=דוכס] מה יהיה איב  זה כבר לא איב של פעם איך כל פעם אתה מחזיר אותה לכותרתועוד כמה אנשים טובים נפרדים מכסף טוב לא למשהו טוב בכלל

[/QUOTE]

[QUOTE=קופיקו 100] להערכתי בת 40+++
המראה לא צעיר.
מלאה,הרגליים מלאים צלוליטיס,בקיצור מראה לא מלבב.
אני הלכתי בגלל שקראתי שהשירות הוא משובח
גם בזה התאכזבתי ובגדול........
[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”