כ שלי מתא - הסודות של שלי ... - דף 19 - סקס אדיר

שלי מתא - הסודות של שלי ...

184
חוויה שחייבים לעבור לפחות פעם אחת בחיים,ניתוק מוחלט מהמציאות לשעה מטורפת,אף פעם ,אבל אף פעם לא שלטו בי,אני אלפא בכל רמח אברי,אבל זרמתי לחוויה מדהימה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

186
הייתי חייב לנסות....
הפוסט, הזה נכתב בצורה אסוציאטיבית, אז הוא כנראה לא הולך להיות מסודר מדי.
הטוב הרע והלא נורא:
נכון, הגוף לא של אתלטית.
חוויה מרתקת, אם הייתי יודע שיש לה ויברטור שמחשמל את התחת (מסתבר שיש גברים שנהנים מזה), הביקור היה אולי מתעכב קצת, או שלא.
הקול שלה מזכיר את קרין גורן.

קודם כל, מדובר בבחורה מקסימה. לדעתי גם מאוד מצחיקה.
נותנת show עד הסוף, שירותית וזורמת, חוץ מנשיקות שקצת קשה להפיק.
מרטיבה וגומרת בכיף.
ביתקה לי את בתולי התחת עם האצבע, בעדינות אך בנחישות.
כוס לקיק מאוד.

אני נזכר בסדרה שראיתי לפני כמה שנים, דר' הו.
היתה לו מן תעודה כזו בארנק שכאשר היה שולף אותה, כל מי שהתעודה הוצגה בפניו, ראה בדיוק מה שדר' הו היה צריך. פעם תעודת שוטר, פעם אישור כניסה, פעם תעודת רופא וכו'.

שלי היא בדיוק התעודה הזו.
כל אחד שמבקר אצלה, מקבל בדיוק את מה שהוא צריך לקבל. לא ברור איך זה עובד, אבל עובדה.

שעה שלמה הייתי, לא חדרתי אליה ויצאתי שמח. קסם.

אני סולח לה שקראה לי זקן ונקשה לי בשיניים כדי לבדוק אם הן אמיתיות...

ממליץ?
לכול אחד, לפחות פעם אחת.

190
היה פעם איזה שהיא פנטזיה שמישהי לא מוכרת תראי אותי מזייין את חברה שלה... לא ידעתי שזה אפשרי לעשות את זה עד שראיתי את המודעה של שלי. ראיתי וחטפתי את זה.

פגישה הייתה ביום שישי למרות שאינני נוהג לבקר את ביום השישי זה חוסר כבוד לאנשים שלא עובדים וכו׳ אבל לא הייתה ברירה.

מגיע אליה בשעה יעודה היא כמובן בשלה מתלבשת סקסי עבורי חולה על זה.. והיא חולה על זה... יודעת איך זה מדליק אותי.. מדליק אותי עד כדי כך שאני לא יכול ללכת לשירותים חייב קודם כל לזיין אותה ואז ללכת...

נכנסים לחדר החברה שלה כבר במקום אומר לה שלום ולא מתיחס אליה רק רוצה על שלי רואה אותה בבגדי רשת! ככה אני קורא לזה (סורי שלי שאני חלש). מטריף את החושים אפשרי לראות הכל! פשוט מדהים!!!

אומר לה (לשלי) את כבר מכירה אותי את מה שאני אוהב וגם מה לא. תעשי מה שאת רוצה אבל אני גומר לך בתוך הקונדום בתוך הכוס שלך!!! סליחה תותה שלך!!!!

שלי דוחפת אותי למיטה, אני רואה בזוית העין עדיין את החברה שלה ממש לא פוחדת וממשיכה להישאר! אמרתי לעצמי כמו בפנטזיה שלי! שלי ממשיכה בסקסיות אלי היא מתחילה לאט לאט להתקדם לצפון מתחילה לאט לאט עם נשיקות קטנות על הרגליים אחר כך עולה לירחיים אחר כך באלגנטיות פוסחת על הזין על כמובן מנסה לזוז שהיא תזכור למה באנו היום אבל היא בשלה עולה ולבטן וגן לחזה אחר כך לצוואר אחר כך נותנת נשיקה בפה קטנה בפה ואז אחר כך מתחילה לרדת מהר לכיוון אני כמובן ברקיע ה9 שמח שמח ורואה בזוית העין שלי את החברה שלה מתעסקת בטלפון ולא אכפת לה ממני שאני. כמו בפנטזיה שלי (מקווה שהיא לא צילמה אותי...)

הבחורה השניה יותר מלאה משלי טיפה יותר גבוהה... אבל שלי כפרה עליך מכפה על זה בפינוק האין סופי שהיא עושה אין דברים כאלה... לא יעזור לאף אחד...

שלי יודעת בדיוק מה החולשה שלי איפה צריך לגעת שאני יעצור אותה ולא אגמור... איפה בדיוק למצוץ לעצור כמעט שאני גומר... כוס אמק הפעם זה היה ממש קרוב...

אני עוצר אותה דורש קונדום היא כמובן מזנקת על השידה הקטנה שלה.. לוקחת קונדום בשיניים שלה כבר פותחת את הקונדום שמה עלי את הקונדום אם אני לא טועה הקונדום הוא בצבע צהוב או זה סתם היה נדמה לי אמרתי לה סוף סוף הבאת משהו טוב... היא צחקקה והמשיכה בשלה... שמה עלי הקונדום היא כבר מכירה אותי שאני משוגע על כל הראש אמרתי לה את רוכבת עלי... היא הסכלה עלי מוזר.. ואז בצד חריג היא אמרה תבוא כבר לדוגי וזהו מאמי... לבעיות אגו היום לא ציפיתי... אמרתי תעלה בקול שהיא תבין או שאת למלעלה או שאני הולך היא הבינה את המסר עלתה עלי כמו גדולה! (שלי אני יודע שקשה לך שאת רוכבת עלי. אבל שאני מתחיל משהו אני מסיים אותה!).
היא עלתה וניסתה ניסתה ניסתה אבל הבן זונה לא רוצה להעמוד איך שהוא קלטתי בזוית את את החברה שלה משתעממת שם אז אני החלטתי לתת שואו שהיא בחיים לא תזכה לראות אותי נותן שואו כזה! אז לא אמרתי כלום לשלי הפסקתי להתנגד תפסתי אותי חזק פעם ראשונה שהיא מבינה שגם לי יש כח!!! העפתי אותה מהזין שלי העברתי אותה לדוגי הזין עוד רדום חצי רדום לאט לאט משחיל לה בתוך. כוס הכי חם במזרח התיכון... אומרת יאללה כבר תכניס אותו מכניס לי סתירה על התחת ואומר לה עכשיו אני שולט על הרחב מאמי! לא את... היא מסכימה איתי אני כרגע השולט אחר כך תשלטי בי כמה שאת רוצה....
רואה את התעניינות של החברה שלה... מתסכלת עלי... אני נותן חיוך וממשיך בשלי נותן בזיון חזק לשלי היא אוהבת את זה...אבל משהו בתוכי אומר לעצמי היום יאללה הגיע הזמן לתת בראש לא להפסיק לשגע אותה היא כמובן זורמת חמודה אבל זורמת בטוב מזיין מזיין מזיין פתאום עוצר אומר לה להישכב על הבטן רק עכשיו אני נזכר בזה עומד הזין! נכנס לאט לאט היא כבר מבינה מה היא צריכה לעשות… והיא עושה את זה בסקסיות שרק שלי יכולה לעשות את זה. לחשתי לה עוד כמה שניות של זה אני גומר היא מגבירה את הקצב ואני מנסה להאט אותה אבל שהיא נכנסת לקצב אי אפשר זה פשוט חלומי ואז פתאום מתחיל להרגיש טוב מתחיל טיפה לגימור ואז היא אומר מאמי יאללה בוא תזיין שאני על הגב אמרתי לה אני עוד שניה גומר ופשוט גומר לה ככה בכוס בקונודום……………

היא לא מבינה מה היא עושה… פשוט מושלמת…

תודה רבה יא שלי שלי!!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”