כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 65 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

641
שחר ואיב הפינוק של חיי...

לכל אחד יש לעצמו פנטזיה בראש, שהוא אומר לעצמו, שהוא בתוך העולם הנפלא של עולם הזנות.... יש כאלה לזיין בתחת פעם אחת... יש כאלה לזיין שלישיה שני גברים שהגבר הראשון מזיין את הכוס והגבר השני מזיין את התחת...

שלי הייתה מאוד ספיצפית מאוד קלה להשגה בראש.
אחרי שעברתי דירה לבד בלי ההורים שלי אמרתי לעצמי זהו עכשיו אני דואג לזה! לעשות שלישיה איב ושחר אצלי בבית שעתיים פינוק יום שישי! אלכוהול חופשי ואז נעשה את סקס... וזהו נשחרר אותם...
אבל לעשות אותה הייתה לשבת על שחר ולהסביר לאט, לאט את הרעיון הזה (להיפגש יחד אם איב לערב שלישיה) (אם זה ילך טוב יכול להיות שהן גם יעשו את זה אם אנשים אחרים...) בהתחלה גם אני התנגדתי מסיבות כאלה ואחרות אבל אז הבנתי אם אני רוצה משהו אני משיג אותו לא משנה כמה אני משלם עליו.....

לקח זמן אבל בסוף אתמול הזה היה משו מיוחד, איב הגיע כמובן ראשונה ...אחרי זה שחר כמה דקות אחרי… ישבנו על הספה הן דיברו כמובן אני שתקתי עישנו שתו ואז התחילו למה שבאמת פינקו אותי בצורה מיוחדת כל אחת והפינוק שלה איב כמובן גרון עמוק!!! זה פשוט חוויה, חוויה, חוויה!!! ושחר פשוט אי אפשר שלא לסרב לה היא החזיקה אותי בכח על הספה ולא נתנה לי לזוז בזמן שאיב מוצצת לי חזק, חלש ומעיפה אותי והזין שלי לשמיים.
אחר כך שחר מצצה לי עם הידיים שלה שיגעה לי את המח, באיזה שהוא שלב כבר לא יכלתי יותר שחר ראתה שלא עומד לי?? ואמרה כמובן בצחוק שהיא מתאכזבת ממני שהוא לא עומד, אז אני לקחתי את עצמי בידיים אמרתי לה לעמוד ליד הקיר את רוצה להרגיש את התחת שלך על הביצים שלי כמו פעם במקלחת היא הסכימה כמובן! איב כמובן אם קונדום כבר מוכן בפה לידינו!!! איב יודעת מתי לשים אני הפניתי את הזין שלי ואז היא שמה עם הפה… חחחחח אני חולה על זה (מחכה כל פעם מחדש… שאני בא אליה רק לזה…).
כשעוד שחר נמצאת עומדת על הקיר ואני בא להיכנס אליה מאחור היא מציעה את הספה, אני כמובן לוקח כל הזדמנות שיש לי ופשוט מעיף אותה על הספה ופשוט מתחיל לזיין אותה כאילו שאנחנו לבד איב שם מסתכלת עלינו… ואני ברקיע השמיני מזיין, מזיין, מזיין, מזיין, את שחר כל כך רטובה בכוס זה כל כך טוב… עובר כמה תנוחות בלה בלה בלה וגומר לה בכוס… כל כך טוב כל כך מדהים שחר מכירה אותי נשאר עוד איזה דקה שם בכוס הלוהט שלה נרגע, לאט, לאט, לאט יוצא מהכוס.
נותן לשחר נשיקה ולוחש לה תודה רבה…
אחר כך מסתובב אומר לאיב בוקר טוב ותודה רבה… אומר לאיב פעם הבאה את זוכה לגמירה בכוס עם הקונדום אל תדאגי יהיה בפעם הבאה… אחרי זה שתינו דיברנו וצחקנו… היה זה ערב מקסים…
שהוכיח לי משהו אחד… אם יש לכם כסף ורצון אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים… לא משנה מה אף אחד לא ישפוט אותכם הכל בסדר…

נ.ב
תודה רבה לך שחר על מפגש פשוט מדהים מדהים מדהים מדהים!!!
איבושקה אני מבטיח לך שאני אבוא אליך לפנק אותך מפגש הבא…
תוגה לשניהן
עכשיו תסלחו לי נעבור עכשיו לבחורה הבאה….
מי שרוצה לחפש את שחר שיכתוב בגוגל השפחה שחר... או יצור קשר איתי בהודעה פרטית...

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

644
היום ביקרתי את איב בפעם הראשונה ונהניתי מכל רגע, בעיקר מהיחס החברי.
ללא שום לחץ זמן (הייתי אצלה שעה וחצי) בנוסף לנשיקות, לליקוקים ולכל השאר, גיליתי שהיא גם אשת שיחה נעימה.
אין ספק שאחזור.
יופיה אינו ידוע

646
מעניין איך כולם פה מדברים על ייחס מעולה!!!התקשרתי לאיב ב 15:30 ואמרתי לה אני עוד שעה מגיע מסרה את הכתובת וקבעתי עם איב היום לשעה 16:30 אך כשהגעתי לכתובת מרחוק "שעה נסיעה" איב הפסיקה לענות לטלפון ופשוט כיבתה את הטלפון אחרי 3 פעמים שלא ענתה חכיתי למטה כשעתיים אמרתי אולי יש לקוח אךונתקל רק במשיבון!!! יחס כזה מעולם לא קיבלתי תכלס שעתיים פלוס נסיעה הלכו :( ואגב הטלפון שלה עדיין סגור

649

אחרי התבוסות של מכבי שלי?????? שלחתי לאיב בוקר טוב ויום טוב:) ושבוע טוב.

אחרי כמה דקות היא מחזירה בוקר וטוב ויום טוב??

מחזיר לה: כמובן תודה גם לך אהובה שלי. ומחכה יודע מה היא מתכנת עלי כבר, כבר מכיר אותה, אחרי איזה עשרים דקות, היא כבר על ווצאפ, רואה אותה מקלידה, אני כמובן מחכה לתגובה שלה. כבר אוננתי פעמיים אם יהיה שווה נבדוק את השורות…

מחזירה לי: ווצאפ שהיא מביאה מישהי חדשה שולחת לי תמונה פצצה אש… מלחמת עולם שלישי אני לא צוחק איתכם. היא באה פעם ב… לאיב קצת לעשות כסף… חברה טובה שלה vv.

אני כמובן מתלבט בזבזתי קצת יותר מידי החודש הזה… וגם לא בא לי לזיין אבל אומר לה תני לי לראות איך מתפתח היום ואני אגיד לך, היא כמובן מבקשת ממני בבקשה לעזור לבוא, לבוא, לבוא, לבוא.

איב אני אראה איך הולך בעבודה ואני אדבר איתך.

היום כמובן לא אוכל אין לי תיאבון אין לי כלום… חושב רק על איב והחברה החדשה… היא כמובן חופרת לי בווצאפ, לא נח לרגע. מתקשרת כבר קרציה… אני מרשה לה כי אני מכיר אותה ואין לי אף אחת שיכולה לראות את האייפון שלי…

אומר לה איב אני עוד לא מיודע הסיפור בעבודה כנראה מסתבך… פתאום מקבל אומץ אחרי תמונה שניה, מודיע בעבודה שיש לי משהו ואני צריך “לצערי הרב” ללכת נוסע לרכבת מעלה את האופניים מגיע לבת ים יורד נוסע באדומים כמעט נהרג עולה מהר אליה ואז רואה את הדבר הבא…

כמובן איב פותחת את הדלת נותן לה לסגור מחבק אותה בכח לא נותן לה לזוז אחרי כמה שניות אומר לה מריח מישהי אחרת... בושם חדש ולא מוכר... רואה מישהי לא מוכרת פנים יפיפיות כמעט ללא קמטים. רואים שהיא 30+, שדיים גדולים, תחת מפנק, לא גדול ושומני כמו איבושקה אבל ורואים שאיב חושבת עלי… יודעת מה אני אוהב… יושב איתה מדבר איתה שואל מה מותר ומה אסור.. בלה בלה בלה...

אני כבר אוהב אותה בזמן שאיב הולכת להביא בירה היא כבר עלי בבגדים כבר נותנת לי להרגיש אותה... יושבת עלי (עדיין בבגדים…).

איב חוזרת שהיא עלי ושואלת אותי תגיד יא חוצפן מתחילים בלעדי אמרתי היא התחילה אני פשוט זרמתי איב יושבת vעוד עלי מחרמנת אותי כמו שצריך כמו חברה מיוחמת זזה ימין,שמאל,למטה,למעלה.

מתחיל לקבל זקפה קטנה v מבינה את זה מסמן לאיב תיהיה פה אני רוצה אותה לבד איב לא מסכימה אני אומר לה אני רוצה את הבובה הזאת לבד איב לא מסכימה אני עוד פעם מבקש ממנה אני רוצה אותה לבד להרגיש אותה תאמיני לי שאם אני צריך אותך את תבואי. היא מסכימה אבל רואה את הפנים בהלם לא מבינה מה קורה בסוף אני מתרצה, קורא לה, היא באה ברצון, אוהבת אותי,איבושקה נותנת לי גרון עמוק כמו תמיד… מסמן לה לזוז עכשיו תורי… שמה קונדום בשיטה שלה… עם הפה… v החברה של איב עולה עלי… מתחילה לזיין אותי חזק כמו שצריך אבל משהו לא מסתדר עוצר אותה חוזר הביתה לאיב מורידה את הקונדום וחוזר לאיבשוקה עוצר את איב אומר סליחה איבושקה… רוצה לגמור איתה משכיב את v על הבטן איזה תחת סקסי יש לה… מכניס מזיין וגומר גמירה טובה…
עוד כמה דקות מדבר ועף הביתה

איב אני חולה עליך ועל כל מה שמאוחר באמת את אישה מדהימה… מחכה כבר לפגישה הבאה…………

?

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”