שחר ואיב הפינוק של חיי...
לכל אחד יש לעצמו פנטזיה בראש, שהוא אומר לעצמו, שהוא בתוך העולם הנפלא של עולם הזנות.... יש כאלה לזיין בתחת פעם אחת... יש כאלה לזיין שלישיה שני גברים שהגבר הראשון מזיין את הכוס והגבר השני מזיין את התחת...
שלי הייתה מאוד ספיצפית מאוד קלה להשגה בראש.
אחרי שעברתי דירה לבד בלי ההורים שלי אמרתי לעצמי זהו עכשיו אני דואג לזה! לעשות שלישיה איב ושחר אצלי בבית שעתיים פינוק יום שישי! אלכוהול חופשי ואז נעשה את סקס... וזהו נשחרר אותם...
אבל לעשות אותה הייתה לשבת על שחר ולהסביר לאט, לאט את הרעיון הזה (להיפגש יחד אם איב לערב שלישיה) (אם זה ילך טוב יכול להיות שהן גם יעשו את זה אם אנשים אחרים...) בהתחלה גם אני התנגדתי מסיבות כאלה ואחרות אבל אז הבנתי אם אני רוצה משהו אני משיג אותו לא משנה כמה אני משלם עליו.....
לקח זמן אבל בסוף אתמול הזה היה משו מיוחד, איב הגיע כמובן ראשונה ...אחרי זה שחר כמה דקות אחרי… ישבנו על הספה הן דיברו כמובן אני שתקתי עישנו שתו ואז התחילו למה שבאמת פינקו אותי בצורה מיוחדת כל אחת והפינוק שלה איב כמובן גרון עמוק!!! זה פשוט חוויה, חוויה, חוויה!!! ושחר פשוט אי אפשר שלא לסרב לה היא החזיקה אותי בכח על הספה ולא נתנה לי לזוז בזמן שאיב מוצצת לי חזק, חלש ומעיפה אותי והזין שלי לשמיים.
אחר כך שחר מצצה לי עם הידיים שלה שיגעה לי את המח, באיזה שהוא שלב כבר לא יכלתי יותר שחר ראתה שלא עומד לי?? ואמרה כמובן בצחוק שהיא מתאכזבת ממני שהוא לא עומד, אז אני לקחתי את עצמי בידיים אמרתי לה לעמוד ליד הקיר את רוצה להרגיש את התחת שלך על הביצים שלי כמו פעם במקלחת היא הסכימה כמובן! איב כמובן אם קונדום כבר מוכן בפה לידינו!!! איב יודעת מתי לשים אני הפניתי את הזין שלי ואז היא שמה עם הפה… חחחחח אני חולה על זה (מחכה כל פעם מחדש… שאני בא אליה רק לזה…).
כשעוד שחר נמצאת עומדת על הקיר ואני בא להיכנס אליה מאחור היא מציעה את הספה, אני כמובן לוקח כל הזדמנות שיש לי ופשוט מעיף אותה על הספה ופשוט מתחיל לזיין אותה כאילו שאנחנו לבד איב שם מסתכלת עלינו… ואני ברקיע השמיני מזיין, מזיין, מזיין, מזיין, את שחר כל כך רטובה בכוס זה כל כך טוב… עובר כמה תנוחות בלה בלה בלה וגומר לה בכוס… כל כך טוב כל כך מדהים שחר מכירה אותי נשאר עוד איזה דקה שם בכוס הלוהט שלה נרגע, לאט, לאט, לאט יוצא מהכוס.
נותן לשחר נשיקה ולוחש לה תודה רבה…
אחר כך מסתובב אומר לאיב בוקר טוב ותודה רבה… אומר לאיב פעם הבאה את זוכה לגמירה בכוס עם הקונדום אל תדאגי יהיה בפעם הבאה… אחרי זה שתינו דיברנו וצחקנו… היה זה ערב מקסים…
שהוכיח לי משהו אחד… אם יש לכם כסף ורצון אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים… לא משנה מה אף אחד לא ישפוט אותכם הכל בסדר…
נ.ב
תודה רבה לך שחר על מפגש פשוט מדהים מדהים מדהים מדהים!!!
איבושקה אני מבטיח לך שאני אבוא אליך לפנק אותך מפגש הבא…
תוגה לשניהן
עכשיו תסלחו לי נעבור עכשיו לבחורה הבאה….
מי שרוצה לחפש את שחר שיכתוב בגוגל השפחה שחר... או יצור קשר איתי בהודעה פרטית...