כ שרי - פרטית חזה ענק - דף 10 - סקס אדיר

שרי - פרטית חזה ענק

94
סוף כל סוף הצלחתי היום להשיג את שרי, ולא התאכזבתי משום רגע במחציתה.
התקשרתי אליה סביב השעה 10:00 ולא ציפיתי שתענה לי לטלפון, אף למרבה ההפתעה, ענתה לי, קבעתי איתה שעה, ושמתי פעמיי לעבר משכנה.
כשהגעתי והיא פתחה לי את הדלת, ללא ספק השדיים המפוארים שלה עמדו בציפיותיי מעל ומעבר. בניגוד למה שאחרים כתבו כאן, גם מראה הפנים שלה לא רע בכלל, ולפי המראה כנראה באמת עדיין בשנות ה-20 לחייה.
נתתי לה את הכסף עבור שירות לסקס מלא, התקלחתי ועליתי למיטתה.
התחילה בבודי מסאז' מפנק ומרגיע, אך לאחר מספר דקות לא יכולתי להתאפק להתענג על אוצרותיה.
ביקשתי ממנה לשכב על הגב ובלי לבזבז יותר מדי זמן התחלתי ללוש ולשלוק את צמד השדיים הענקיים שלה, שהיו מבחינתי התגשמות חלום. אחרי כמה דקות שבהן התענגתי על הציצים ירדתי לעבר הכוס היפה והמגולח שלה ואכלתי אותו בתאווה במשך מספר דקות.
לאחר מכן ביקשתי משרי שתפנק אותי במציצה, ואחרי שהחמיאה על הגודל פינקה לי את הכלי בעזרת פיה עם הרבה מיומנות ואהבה, ונורא הדליק אותי לראות את פניה מפנקות לי את הזין.
לאחר מכן עברנו למספר דקות של זיון מלא תשוקה במיסיונרית, ואז עברנו תנוחה שבה התיישבה לרכב לי על הזין תוך כדי שאני ממשיך ללוש את עטיניה בהנאה כמו שאני אוהב.
אחר כך ביקשתי שנלך על זיון ציצים עד גמירה, כשהיא שוכבת על הגב. למרבה ההפתעה, מרוב הגודל של שדיה, התקשיתי להחזיק אותם צמודים כדי להעביר ביניהם את הבולבול בצורה האופטימלית, אבל בכל זאת, עם קצת מאמץ המשכתי לשפשף אותו כשהוא שוכן בבטחה בין צמד אבטיחיה. כשהרגשתי את ההשפרצה מתקרבת, ביקשתי ממנה לפתוח את הפה תוך כדי שאני ממשיך ללוש את הבולבול בין הציצים ושיחררתי לה מספר קילוחי זרע על הלשון ולתוך פיה הפעור. מייד הלכה להתקלח ואז נתנה לי מגבת לעוד מקלחת. התקלחתי ונפרדתי ממנה בידידות.
לסיכום, בזכות שדיה המפלצתיים שבשבילי הם התגשמות חלום, זכיתי לחוות את הזיון הכי נהדר שלי עד כה. מקווה שיצא לי שוב לפקוד את מעונה בעתיד, כי גודל טבעי מרשים כזה נדיר לראות אפילו בקרב כוכבות פורנו.

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”