כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 5 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

42

לצערי הרב אני חייב לפתוח דיווח זה באופן שלילי לחלוטין

דון פדרו אתה לא מעודכן לחלוטין. לא איב דומה לניקול קידמן ולא ניקול קידמן דומה לאיב.

איב ניראת בדיוק כמו האחות הכוסית של מיי פיינגולד וכמו שמיי יודעת לשיר, איב יודעת להזדיין.

הערב נפגשתי עם איב בפעם הראשונה. אני לא מסוגל להגיש לבחורה רשימת דרישות. אני מעדיף להפגש עם 10 בחורות, להתאכזב 9 פעמים אבל להאמין (אף פעם אי אפשר לדעת) שהבחורה העשירית נהנית מהמפגש ובאמת שמחה שאני מגיע.

המפגש התחיל בנשיקות מהוססות על הלחי והגיע בשלב מתקדם יותר לתחרות מי יכניס את הלשון שלו עמוק יותר לתחת של השני. נראה לי שאיב ניצחה אבל אין לה סיכוי במפגש הבא, אני אגיע מאומן.

אני לא אפרט את כל התנוחות שבהן הזדיינו כי הן היו מגבלות רק במידת הגמישות (המעטה) שלי. בס"כ הכל היה מדהים.

למען הגילוי הנאות נתתי לאיב טיפ מראש ולמען הגילוי הנאות שכחתי לתת לה טיפ אחרי ואני נאלץ לחזור לאיב בקרוב כדי לסדר את החשבון.

אני מתנצל שאני לא מנצל את כל הגודל שאפשר בפונטים בפורום ולא את כל הסמיילים אבל במילה אחת, אל איב אני אחזור(לפני)

שלך,

משה

למיי פיינגולד

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

44

שלום חברים,

נפגשתי עם איב ואני מעביר לכם את רשמיי מהמפגש:

עם קול מתוק וידידותי הפנתה אותי לדירה שבה היא מארחת.

המיקום לא הכי דיסקרטי שבעולם, אך הגעתי בשעות הערב כך שיחסית היה בסדר.

היא פתחה לי את הדלת עם לבוש שהצליח להביא אותי לסף חרמנות גבוה יותר ממה שהיא הגעתי אליה... לבושה בשמלת מיני שקופה בצבע ורוד, ומתחתיה חוטיני שחור בולט וחזיה שחורה...מממממממ...מדליק בטירוף...מבחינת פנים: עיניים ירוקות..שיער ג'ינג'י מדליק..לדעתי מתוקה מאוד ומשדרת סקס כפי שגם תיווכחו בהמשך..

אומרת לי:שלום מתוקי...וואוו אתה באמת נראה מתוק...ומנשקת אותי נשיקה חושנית בשפתיים ואני כורך את זרועותיי מסביב לאגנה שמתחיל לנוע בחושניות...היא נצמדת אליי לעוד סדרה של נשיקות לוהטות ואנו מתקדמים כך מחובקים לעבר המיטה...

אני נאלץ להפסיק אותה כדי לעבור למקלחת והיא חוזרת למחשב לקריאת הודעות בפורום...

המקלחת קטנה ובהחלט בסדר...סבונים נוזליים ריחניים ואני מנקה היטב את המקומות האסטרטגיים (למרות שהתקלחתי לפני הגעתי אליה, מקלחת נוספת תמיד נותנת לי הרגשה טובה יותר ובטח לבחורה שאני איתה).

יוצא מהמקלחת והיא עומדת מול המחשב שלה ומתכתבת...אני רק רואה את החוטיני השחור המדליק שלה מתחת לשמלתה השקופה וכבר הדגל מונף לראש התורן ומאותת לכבוש אותה.

אני נצמד אליה מאחור ומתחיל לנשק אותה והיא נענית בחיוב ובכיף, מתנועעת בחושניות עם הטוסיק שלה קדימה ואחורה על הזין שהחוטיני הצמוד מפריד בינינו,..מסתובבת אליי ומנשקת בלהט..אני מפשיט אותה לאט לאט...נשכבים על המיטה..והיא יורדת דרומה לכיוון הזין שעומד כמו טיל ממנה.

היא מפשקת את רגליי ...מעמידה אותו כלפי מעלה ומתחילה לינוק אותו..בהתחלה לאט ואח"כ בקצב הולך וגובר..מכניסה את כולו לפה..(אכן גרון עמוק כמובטח בפוסט שלה..) בזמן שכולו בפיה היא מעבירה את לשונה על הכיפה מבפנים וההרגשה...ממממ וואוו...אם לא די בכך היא מפשקת את רגליי לפישוק רחב יותר ומתחילה ללקק את הביצים ואח"כ יורדת דרומה יותר לרימינג חזק ..סיבובי לשון מסביב לחור הישבן ואח"כ מתחילה לקדוח עם לשונה לתוך ישבני ובמקביל מלטפת לי את הזין עם היד שלה...וואוו...הרגשה מעולה...

אני גונח מביצועיה ובכל פעם שהיא שומעת קול ממני, היא מרימה את ראשה ומסתכלת אליי עם עיניים חושניות וסקסיות, מחייכת ומוציאה לשון מחוץ לפיה ומעבירה את לשונה מסביב לשפתיה בחושניות...לחרמן אותי עוד יותר...

שאלתי האם ניתן לגמור לה בפה והיא: אהה, כן מאמי...ואני לא חושב פעמיים ממשיך להתחרמן ממנה עד לגמירה חזקה לתוך פיה. היא הולכת לאמבטיה ..יורקת..שוטפת את פיה וחוזרת למיטה.

נו מתוקי איך היה? ואני עונה: וואוו היה מעולה...ואת נהנית? ברור מאמי אני מאוד אוהבת למצוץ...

היא מציעה מסאג'..אני נשכב על הבטן...היא מתחילה לעסות אותי ואנחנו מדברים על הפורום וצוחקים בכיף..היא מתוקה מאוד ונותנת הרגשה כיפית...

לאחר כ-10 דק' של מסאג', שאלתי אותה האם אפשר מציצה תאילנדית כי לא ניסיתי מעולם והיא מצהירה על מומחיותה בנושא והיא ענתה: בכיף מאמי...והלכה להביא מים חמים...

היא מניחה את הכוס על השידה שלידינו ואנו חוזרים להתנשק נשיקות לוהטות ומחרמנות...היא מוציאה קולות של הנאה שמחרמנות עוד יותר..

לאחר מכן איב לוקחת לגימה ארוכה מהכוס ובעוד המים החמים בפיה היא יורדת דרומה ומכניסה את כל הזין לפיה..ואני? מתחיל לרעוד מהחום הלוהט שבפיה..חברים...ההרגשה עילאית...

ממשיכה לינוק אותו ולמצוץ עד הסוף ותוך כדי..מבטים טיזריים מחרמנים..ושוב לוקחת לגימה ארוכה ו...שוב החום המדהים הזה שבפה שלה מכסה את הזין שלי...מדהים.

לוקחת קונדום, מלבישה אותו באמצעות פיה, נשכבת על הבטן..מפסקת רגליה ואני נכנס בעוצמה אבל היא מתחילה לזיין אותי לא פחות משאני אותה...היא מפעילה ממש קונטרות חזקות כלפיי כדי שהזין שלי ייכנס אליה חזק ועמוק יותר וזה מדליק..תוך כדי כמובן נשיקות ומבטים מחרמנים שלה...המיטה ממש חורקת...

והיא גונחת...כן כן..זה טוב...ממממ...ואוו...כן..חזק..חזק ...חזק..עוד ...עוד..

עוברים לדוגי - שגם כאן קונטרות אחוריות שלה כלפיי עד לגמירה חזקה לתוך הקונדום.

לסיכום: איב בחורה כיפית, שנותנת מעצמה וחשוב לה שתהנה ושלא תרגיש מתוקתק. היא נראית סבבה מבחינתי (לא כוסית על כמו אנג'לינה, אבל היא מדליקה בדרך שלה). היא אוהבת סקס, זה מורגש ונותן הרגשה כיפית.

איב, היה לי כיף, את משקיענית ומדליקה, מקווה ומאמין שגם את נהנית.

מתוקי.

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”