כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 9 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

81
לא מתאים לך המחיר אז אל תשלם אם יהיו מספיק כמוך אז המחירים ירדו.
אבל אחוז הביטולים צריך להיות גדול מאחוז עליית המחיר אחרת זה לא תהיה לנותנת השרות מוטיבציה.

זה שמישהו מפרגן לבחורה עובדת על זכותה לדרוש איזה סכום שבא לה ממש אינו חייב לספק להן פרנסה מאיפה בדיוק הבאת את החוק הזה?

82

לכל החברים שמבקרים את המחירים....

קחו נשימה עמוקה...ומכיון שאין לנו שבלול חשבו באיזה מחיר הייתם מוכנים להפקיד את החומיה שלכם ?

ואם אתם ממש מתעמקים בנושא אז תוסיפו לשירות שלכם...מציצת גרון עמוק כולל בליעת מיצים ורימינג משובח..

עכשיו איזה מחיר הייתם דורשים ?

83
שוב זה לא קשור אנחנו רוכשים שרות ומה שקובע הוא כמה אנחנו מוכנים לשלם עבור שרות.
סקס זה לא סמים שאתה כמכור תצרוך בכל מחיר וניתן לשים גבול עליון למחיר.

ולכן כפי שאמרנו לנותנת השרות זכות לקבוע מה המחיר שלה ולנו כלקוחות יש את הזכות לא לקנות ממנה את השרות.

לנו לדוגמא בימים שהמחיר לתקתוק בתיקתוקיה היה 200 ש"ח לא היה בעיה להיות מתוקתקים במחיר כזה ברגע שהמחיר עלה ל250 ש"ח אנחנו כבר לא מבקרים בתקתוקיות.
(אבל זו דוגמא אישית ולכל אחד יש את הקו האדום שלו)

84
היום ביקרתי אצל איב וזאת היתה חויה איב גינגית לוהטת קיבלה אותי עם בייבי דול לבן וחוטיני שחור משכה אותי אליה לסדרת נשיקות נפרדתי רק כדי להתקלח ואחר כך המשכנו בנשיקות לוהטות וליקוקי לשון באוזניים ובכל הגוף נשכבתי על הגב ואיב התחילה ברימינג קליל תוך כדי שהיא מלטפת את שמוליק בידה ביקשתי ממנה מציצה תאילנדית והיא לקחה לגימה מהקפה שלה והכניסה את שמוליק העוצמה של החום והמציצה עשו את שלהם וגמרתי הלכנו למקלחת אחר כך המשכתי למסג קליל איב שוב מנשקת ומוצצת את שמוליק אחר כך רכבה עלי עד שגמרתי שוב נפרדנו בנשיקה עם טעם של עוד

85

שלום לכולם אים סמתם לב אני לא מתארבת בדיוחים אבל אני ממש לא מסכימה אים oden40 אני לא מזלזלת באינטליגנציה שלחם!!!!!!!!ו

על הערה -(איב כן מסתכלת על השעון )

oden40 כתב:

אני הייתי אצל איב והיא בהחלט מסתכלת על השעון.

כן אחרי 90 דקות אני כן מיסתכלת!!!!!! אים קתבתי שזה לשעה מוטר או לא מוטר להסתכל אחרי 90 דקות?

תודא

ומחירים ישנים עוד יש עד 10/1/2009 אז נישיקות לכולם

איב.

אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות!

87

להגיד שאיב מסתכלת על השעון זו רשעות

ביקרתי השבוע, והדבר שלא היה שם זה שעון, ואני כל הזמן הייתי צריך לשאול שלא נגלוש מעבר למה שצריך. איב נותנת כמה זמן שצריך ומהלב.

דיברתי איתה לגביי עניין התשלום שעלה, הבחורה (בצדק) טענה שאנחנו מגיעים, נשארים שעה וחצי ואפילו שעתיים מבלי להוסיף תשלום - והבעיה היחידה שלה זה שהשירות ללקוח הבא נפגע.

אז במקום להתלונן - שקבעתם שעה, ובא לכם להישאר יותר - תגידו מראש ותשלמו על זה.

88
אני לפעמים בא לשעה הולך אחרי 40 דקות... לפעמים.. כלומר יש
לי עודפים אצל איב...

מעניק אותם חינם לכלכ דורש.

אחר כך אעלה את המחיר...
סוג של סחר באופציות....

לא יודע
אולי זה מוגזם לסמוך על ההומור פה. ?

הומור
הומור
אני לא סוחר ולא סרסור

חיבוק גדול לך איב
its 4 in the morning the end of December

89
אח שלנו אתה אמיתי?

על סמך הביקורים שלך אצל איב אתה יכול להעיד שאצלך היא לא מסתכלת על השעון.
אנחנו זה גוף מאוד קולקטיבי ולכן אל תדבר בשמינו ואל תתן לנו הוראות
אם איב לא יודעת לשמור מסגרת הזמנים אז אנחנו מעריכים שברגע שהלוח זמנים שלה השתבש ומכיון שהיא מקבלת יוןתר מלקוח או שתיים ליום יתחיל להיצטבר לחץ ולכן אנחנו כן מאמינים למי שאמר שהוא הולחץ לסיים את הסשן כי יש לקוח בדרך.

וכן אחינו שמעון אתה לקוח מושלם וכולנו לקוחות רעים שרוצים להישאר שעות ובלי לשלם.

כל זה נאמר כמובן ככקונטרה להודעה הלא מוצלחת של אח שלנו שמעון,
אנחנו היינו פעם אחת אצל איב ואנחנו יכולים להעיד שהיא מאוד השתדלה לתת שרות טוב, לנו הייתה בעיה עם המראה שלה שלא משך אותנו מינית אבל אין לנו תלונות אליה מי שמוצא אותה מושכת יקבלת שרות מצויין אבל כאשר עובדים בשיטת לקוח בא לקוח הולך יש בעיה להקפיד על זמנים כי ברגע שנסחפים עם לקוח אחד אז זה בא על חשבון אלה שאחריו ואת זה יש לקחת בחשבון(ולא רק אצל איב)

[QUOTE=שמשון]

להגיד שאיב מסתכלת על השעון זו רשעות

ביקרתי השבוע, והדבר שלא היה שם זה שעון, ואני כל הזמן הייתי צריך לשאול שלא נגלוש מעבר למה שצריך. איב נותנת כמה זמן שצריך ומהלב.

דיברתי איתה לגביי עניין התשלום שעלה, הבחורה (בצדק) טענה שאנחנו מגיעים, נשארים שעה וחצי ואפילו שעתיים מבלי להוסיף תשלום - והבעיה היחידה שלה זה שהשירות ללקוח הבא נפגע.

אז במקום להתלונן - שקבעתם שעה, ובא לכם להישאר יותר - תגידו מראש ותשלמו על זה.

[/QUOTE]

90
[QUOTE=איב.]

שלום לכולם אים סמתם לב אני לא מתארבת בדיוחים אבל אני ממש לא מסכימה אים oden40 אני לא מזלזלת באינטליגנציה שלחם!!!!!!!!ו

על הערה -(איב כן מסתכלת על השעון )

oden40 כתב:

אני הייתי אצל איב והיא בהחלט מסתכלת על השעון.

כן אחרי 90 דקות אני כן מיסתכלת!!!!!! אים קתבתי שזה לשעה מוטר או לא מוטר להסתכל אחרי 90 דקות?

תודא

ומחירים ישנים עוד יש עד 10/1/2009 אז נישיקות לכולם

איב.

[/QUOTE]

איב אל תתרגשי מoden40.. הוא כבר הוכיח שלפרגן הוא לא יודע וכל מה שהוא עושה זה להקניט ולהוציא דברים מהקשרם.
המלצתי - אל תתייחסי.

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”