כ שלי מתא - הסודות של שלי ... - דף 16 - סקס אדיר

שלי מתא - הסודות של שלי ...

151
[QUOTE=shellyssecret]

אני בזמן האחרון מקבלת הרבה הודעות בוואטסאפ אז לכל אלה שלא מכירים אותי... אני לא מסננת..! אך אם לא תרשמו שאפשר לחזור אליכם ועד איזו שעה... אני לא אסמס חזרה!!

[/QUOTE]

זה רק אני לא הבנתי או ש....

בכל מקרה שלחתי לך הודעה במרץ 2017 (כן כן) עד היום לא השבת עליה, וראיתי שקראת אותה
אז אם לקוח שולח לך הודעה הוא מצפה שתחזרי אליו
ככה אני הייתי נוהג בכל אופן

בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

152
היי עקרב שחור יקירי.. אבהיר שוב את הסוגיה
א. לא תמיד אני זמינה מידית לראות הודעה שנשלחת..
לכן ששולחים הודעה צריך לצרף זמן ועד מתי אפשר לחזור אליך אם בכלל!
אני איני יודעת את הלו"ז שלך ומתי אתה פנוי או ליד אנשים.. משפחה.. אישה.. וכד!
מן הסתם לא ראוי שפתאום יצוץ לך על המסך הודעה כזו או אחרת מ" שלי" נכון???!!??
ב. הודעות בדכ נועדו ללקוחות שכבר מכירים ולנוחות שלנו
הודעה כגון פרטים וכד.. תמיד תענה בנא לחייג.
מכבד אותך ואותי שיח הכרות קל לפני: )
[email protected]

153
[QUOTE=shellyssecret]א. לא תמיד אני זמינה מידית לראות הודעה שנשלחת..
לכן ששולחים הודעה צריך לצרף זמן ועד מתי אפשר לחזור אליך אם בכלל![/QUOTE]רק לידיעתך, תיירות המין הרבות ופקידותיהן שמשיבות בווטסאפ - נוהגות כעניין שגרתי להשיב שעות אחרי שפונים אליהן, ולעיתים אפילו בוקר אחרי. כך שאם את נזהרת שלא להשיב שעות אחרי לפונה שאינך מכירה - את צדיקה בדורך, וצדיקותך מבוזבזת שכן את היחידה שנזהרת כל כך.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

154
פעם מישהו חכם אמר.. . אני לא משלם לבוא לבחורה.. אני משלם בשביל ללכת!! בויז אני לא צדיקה אבל כן קודם כל בנאדם ומצפה תמיד לאותו היחס!! המקום הזה נועד לעשות לנו טוב!! ניתוק ושחרור מהעולם האמיתי.. דיי לחפש פה מה שכ"כ מעיק ומציק שם!! שעה קסומה בה אתה עולמי.. שעה בה לא שופטים אחד את השניה! שעה של הגשמת פנטזיות ועשיית אהבה( לא מילה גסה חחח)
אז פליז דיי לחפש את כל הרע פה.. כי אין!!! על טעם וריח אין מה להתווכח.. אז למי שכן מתאים וטעים.. שבוע טוב מלאאא בנשיקות וחיבוקים!
[email protected]

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”