כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 19 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

181

בפורום קיים בלבול מסויים בין GFE ל DFK. אומנם חווית ה GFE אצל איב כוללת כמובן DFK משובח ביותר אבל עבורי לפחות החוויה ה GFE מתחילה לפני המפגש. קריאות השימחה של איב כשהיא מזהה את המספר שלי מזכירים לי נערה צעירה שקיבלה כרטיס חינם ללונה פארק. המחאות שאיב משמיעה כשאני עוזב אותה מזכירים לי את אותה נערה צעירה כשסתבר לה שהלונה פארק נסגר.

בין קריאות השימחה לקולות המחאה היו לנו שעה וחצי של ירידות ומציצות, נישוקים וליקוקים, חיבוקים וליטופים, שיגולים וזיונים ואפילו גמירה אחת.

הזדיינו במקלחת, על המיטה, על הריצפה בעמידה ועל השיש במטבחון. אני חייב להודות שהרגשתי קצת כמו נער צעיר בלונה פארק, קופץ להנאתו ממתקן למתקן.

לצערי אני חייב להתקלח אחרי המפגש עם איב ואני לא יכול להשאר עם הריח הנפלא שלה אבל לפחות את הטעם המתוק שלה אני מרגיש למשך כמה שעות נוספות

תודה גדולה לאיב שאצלה באמת השמיים הם הגבול

שבוע נפלא לכולם

ובמיוחד לך חמודה

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

183
עושה רושם, משה, ששיפרת ת'כושר מאז MILFליה

ציטוט
"למען הגילוי הנאות אני מודה שאני במצב גופני ירוד, כמו אצל
כל בני גילי, הרופא שלי מפנה אותי לפסיכולוג, הפסיכולוג מפנה
אותי לרופא ועורך הדין שלי הולך לתבוע את שניהם, ולכן
הביצועים שלי לא תאמו את היכולות של ליה."

ההנהלה מרוצה.

its 4 in the morning the end of December

185
תעשיר לי את הידע. מה ההבדל ביון DFE ל GFK. אני חשבתי ש GFE זה יחס אישי כמו חברה אז מה זה DFK ?

[QUOTE=menice]

בפורום קיים בלבול מסויים בין GFE ל DFK. אומנם חווית ה GFE אצל איב כוללת כמובן DFK משובח ביותר אבל עבורי לפחות החוויה ה GFE מתחילה לפני המפגש. קריאות השימחה של איב כשהיא מזהה את המספר שלי מזכירים לי נערה צעירה שקיבלה כרטיס חינם ללונה פארק. המחאות שאיב משמיעה כשאני עוזב אותה מזכירים לי את אותה נערה צעירה כשסתבר לה שהלונה פארק נסגר.

בין קריאות השימחה לקולות המחאה היו לנו שעה וחצי של ירידות ומציצות, נישוקים וליקוקים, חיבוקים וליטופים, שיגולים וזיונים ואפילו גמירה אחת.

הזדיינו במקלחת, על המיטה, על הריצפה בעמידה ועל השיש במטבחון. אני חייב להודות שהרגשתי קצת כמו נער צעיר בלונה פארק, קופץ להנאתו ממתקן למתקן.

לצערי אני חייב להתקלח אחרי המפגש עם איב ואני לא יכול להשאר עם הריח הנפלא שלה אבל לפחות את הטעם המתוק שלה אני מרגיש למשך כמה שעות נוספות

תודה גדולה לאיב שאצלה באמת השמיים הם הגבול

שבוע נפלא לכולם

ובמיוחד לך חמודה

[/QUOTE] gidi402010-3-22 12:51:17

186

DFK = deep french kissing, open mouth with tongue

GFE = girlfriend experience. Typically BBBJ, CFS, DFK, DATY, and MSOG

אגב, השרות של איב כולל לפעמים גם BBBJTCIM אבל לא BBBJTCNQNS וגם לא BBBJTCWS

מקווה שהתעשרת Gidi40

menice2010-3-22 13:10:14
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

187
תודה
לקח לי קצת זמן להבין את כל הקיצורים אבל הצלחתי לתרגם את זה וכעת הכול ברור.
זה באמת מרשים אבל השאלה אם לכל אחד יש את היחס הזה. אולי איתך היתה כימיה וזרמה איתך ומישהו אחר לא יקבל אותו יחס.
אין לדעת ...

190
לגידי 40 רציתי להסביר שכול אורח שמגיע מקבל יחס אישי חם ולא קשור לכימיה ביננו ואם לא הצלחתי לספק את הפנטזיות שלך אז כנראה הדרישות שלך גבוהות .מפני שאני לא תיקתקתי אותך ולא אף לקוח אחר וכול מה שאני מבטיחה אני מקימת.סליחה שהתערבתי בדיוחים .נשיקות לכולם וחג שמח
אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות!

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”