כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 28 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

271
סיפור שהיה כך היה.
חברים פעם ראשונה שאני כותב בפורום מכובד זה. עד היום הסתפקתי בלקבל טיפים והיום בגלל המיוחדות של היום אני יכתוב.

אז ככה...

היום בשעה 5 בבוקר התעוררתי אחרי חלום שהיה לי.

ומי כיכבה בחלום ??? נכון. איב המתוקה.

את איב ביקרתי לראשונה לפני כחודש וחצי לערך והיום התעוררתי ופשוט לא יכולתי להירדם. הזין עמד כמו משוגע שרק מבקש להיכנס...

משעה 8 בבוקר אני מנסה להתקשר ואיב לא זמינה. בשעה 9 וחצי סוף סוף הטלפון מצלצל ול עובר למזכירה , איב עונה ואחרי הגינונים הרגילים של מה נשמע חמודה , איך המרגש ושאר מיני ירקות יאללה לתכלס. קבעתי עם איב הכי מוקדם שאפשר , רצתי לאוטובוס ויאללה לת"א.

לגבי השירות עצמו אני לא ירחיב רבים וטובים עשו זאת לפני , מה שכן...

פשוט אוצר אמיתי.

היה פנטסטי איבוש , מקווה לראותך שוב בהקדם.

ביי.Hug

272
ביקרתי אצל איב בשבוע שעבר.

היא חזרה מחופשה עם כוחות מחודשים, שזופה, יפה מתמיד וחרמנית! לא נפגשנו קרוב לחודש ודי התגעגענו אחד לשני. כאשר יצאתי ממקלחת התחבקנו וכך עמדנו מחובקים ומתנשקים במשך כמה דקות עד שהיא משכה אותי למיטה. שם המשכנו בחיבוקים, נשיקות וליטופים - חווית GFE אולטימטיבית. הירידה שלה היתה מהנה במיוחד אבל נאלצתי לעצור אותה כי הרגשתי שאני הולך לגמור ולא רציתי שהתהנוג ייגמר מהר. עברנו לסקס שבמהלכו איב עודדה וביקשה לעשות את זה יותר ויותר חזק. כאשר שמעתי ממנה - "תגמור בתוכי!" - כמובן שלא יכולתי להתנגד.

בסוף היא שאלה: "היה לך טוב, נהנתה?"

איב, כמובן שנהנתי! תודה רבה לך. נפגש...

273
ביקרתי היום לראשונה אצל איב, והתגלתה בפניי בחורה יפה(ידוע שהאוקראיניות מדהימות) שמעניקה נשיקות צרפתייות מדהימות. בנוסף לכך יש לה גוף מדהים שכיף ללטף ולנשק אותו... למרות שהדירה פחות אטרקטיבית מבחינת הדיסקרטיות שלה כמו שנאמר פה לעיל, אין ספק שאחזור שוב...
jj

276
שלום לכולםTongue

אני רוצה להסביר משהו בקשר לכניסה הלא-דיסקרטית אלי - ואני מדברת על הכניסה לדירה ולא על הכניסה אלי תרתי-משמע קריצה

יש
כניסה נוספת שדרכה אפשר להגיע לדירה שלי והיא יותר דיסקרטית. כל שעליכם
לעשות הוא לומר לי בשיחת הטלפון שאתם רוצים להיכנס מהכניסה השנייה ואני
אסביר לכם מהיכן להיכנס.

ולא לשכוח שאחרי הכול אני לא נמצאת בהרים בצפת וגם לא באמצע מדבר יהודה חיוךנשיקות .איב.
אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות!

280

איבוש המתוקה זה ארי הייתי אצלך שבוע שעבר ואין עליך את יפהפהיה סקסית מושכת בקיצור פצצת מין אני לא ישכח את המציצות שלך ואת הגמירה בפה המטריף שלך ומעל לכל את כפות רגלייך היפות והטעימות אני יקפוץ אליך בקרוב. אוהב eri

19LOLx82010-08-18 13:50:24

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”