כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 49 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

481
ערב טוב לכולם
רציתי לשתף אתכם בביקור שהיה לי אצלה כמה ימים (סליחה אם יש שגיאות כתיב אני כותב באייפון).
אז לעניין, קבעתי עם טיב ב11 ולזכותה יאמר שהיא חיכתה מוכנה. אז לתיאור: ללא ספק התמונה במודעה ישנות, לבחורה יש כרב קטנה וקמטים, חזה בינוני ועומד. הייתי מאמר על גיל 34-35.
אני התקלחתי ואז היא התקלחה והתחלנו המזמוזים למשך דקה ואחר כך למציצה שהיתה דיי טובה למי שאוהב וואקום. אחרי איזה 2 דקות שמה קונדום והתחלנו במיסיונרים ואז דוגי תוך כדי שהיא ״גונחת״ ואומרת תגמור מאמי.
אחרי כמה דקות גמרתי בפנים ומשם עברנו למסג׳.שהיה סביר מינוס אבל לפחות ניסתה.
בנוסף היא עישנה לכול אורך הפגישה, היא שאלה אם זה מפריעה אבל לא רציתי להתחיל ברגל שמאל אז אמרתי לא למרות שזה הפריעה.

ציון:

מראה: 6 התמונות לא משקפות אבל היא מטופחת
מציצה: 8
סקס:5 שום דבר מעניין
GFE: 7

בסך הכל היה בסדר היו לי חוויות הרבה יותר גרועות ואיב היתה דיי חברותית אבל המראה פשוט איכזב, כניראה שלא אחזור

482

ישראל,

אני מבינה לליבך אך למטבע יש גם צד נוסף:

1. אם המראה שלי איכזב אותך , אז אפשר היה לבטל הפגישה בלי דמי ביטול , אני עוד לא החזקתי אף אחד בכוח.

2. לגבי הסקס, מצטערת אבל גם לי היה קצת לא מעניין, קצת משעמם

3. לא זייפתי גמירה , אבל אולי ניסיתי לעודד אותך כי ראיתי שקצת לא מעניין לך, אז אולי גנחתי ועודדתי אותך ב-"תיגמור"

4. אני מעשנת, ידוע ולא מסתירה, ושאלתי האם מפריע - אז אמרת שלא, ומה זה עוזר שעכשיו אתה כותב שהפריע לך ?

איב.
אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות!

483
בשעה טובה, ביקרתי את איב..(פינקתי את עצמי ליום ההולדת :))
איב אירחה אותי למופת..פעם ראשונה שבאמת יצא לי להיות שעה שלמה אצל מישהי עובדת.

התמונות אכן ישנות אבל עדיין מדובר בבחורה סקסית שדואגת לפנק.

אז מה היה לנו ? נשיקות, רימינג, ירידות, מגוון תנוחות, חיוכים ושיחות כיפיות..

אחלה יום הולדת מוחא כפייה

תודה איב.

485

הייתי אצל איב ואני חייב לציין שהיא היתה מצויינת מכול הבחינות מציצה דוגי מסיונרית גרון עמוק ליקוקים איך כמעט שכחתי את הליקוקים היא פשוט אכלה אותי בלי מלח סליחה על הביטוי אבל היא מזדיינת בטירוף זה נכון שהיא לא בת 20 אבל הניסיון שהיא צברה מפצה על כך

486
אהלן חבריוס!

היום הייתי אצל איב נהנתי מאוד בחורה נחמדה זורמת...כמובן שמי שמחפש סמל סקס אז אולי זאת לא הכתובת אבל בהחלט
יכולה להחשב "בת השכן" :)
במקרה שלי זה היה חברה של אחותי חח ממש דומה לה..
קיצור אני לא אלאה בדברים רק מה שנראה לי באמת לעניין אז אחד הדברים שאני יכול לחזק פה שאיב היא בחורה על הכיפאק
וגם שאני איחרתי לשעה שקבעתי איתה היא קיבלה את זה בהבנה וקיבלתי ממנה שעה של פינוק כמו שצריך
זה בניגוד גמור לכל הפעמים האחרות שיצאתי בתחושות מעורבות לגבי הפעם הזו אין בי התחרטות זה מה שחיפשתי וקיבלתי תמורה
הולמת מבחינתי
אז מבחינת הסקס והמראה אני מסכים עם כל המדווחים החרוצים לעיל היא ניקול קידמן הגרסה האוקראינית :)
החזה בינוני עד קטן אבל סבבה
הכוס שלה נעים רצח... שומרת על אסטטיקה ובקיצקצ גם לדבר איתה אחרי הפעם הראשונה יש על מה...זה רק משפר את האווירה לדעתי למרות שאין טעם להסחף יותר מידי כמובן..
קיצור תקציר של מה שהיה נכנסתי למקלחת אחרי זה עמדנו קצת נשיקות פה ושם נגיעות עברנו למיטה הרבה נשיקות צרפתייות עם הלשון מנשקת טוב מאודדד..אחרי זה לקקה את כל הגוף.. עד שהגיע לזין שלי שכבר גדל לו התחילה לענג אותו..
אחרי שפנקתי אותה ירדתי לכוס שלה ... ממש טעים :) הפרי האסור..
ואז הכנסתי לה את הזין שאני מעליה והיא נותנת קונטה טובה עם הרגלים לא כמו הבנות האחרות ששוכבות כמו בובות!!
פשוט השתוקקה לזין שלי ואז התחלתי לפמפם אותה ואחרי איזה שלוש ארבעה דקות אולי גם חמש גמרתי לה בתוך הכוסון היפיפה שלה
אחררכך התחילה לעשות מסאז' היא ממש טובה בזה..
אחרכך אני עשיתי לה.. היא מאוד נהנתה ות'כלס גם אני...
עברנו לפעם שניה... מצצה
עמד כמו חיל במסדר
התחלתי לזיין אותה כמו בפעם הראשונה והרגשתי עוד יותר טוב אבל לא יודע כמה זמן עבר אפילו יש מצב 10 דקות או 15 או אפילו יותר לא גומר... חח ת'כלס היה ממש טוב וכבר הגיע הזמן וחשוב לציין שאפילו שהיה אמור להיות ממישהו אחרי בערך חצי שעה אחרי איב נתנה את הזמן שקבענו ולזה אני אסיר תודה מעריך אותך מאוד!
נ.ב-
איב - שליקלוקים ופימפומים :)
אני בדרך כלל לא הולך הרבה לנערות עובדות את יודעת אמרתי לך..אבל אני מאוד מקווה שיהיה עוד :)
ושנהנת...
ציון כללי - 8.5 ואפשר לומר שאת מספר 2
שלי המקום ה1 שמור לאקסית הראשונה מה לעשות אני עדיין חושב עליה למרות שזה נגמר ממש לא טוב... :( חח לפחות הסקס היה מעולה
אז קבלו את ההצעה שלי ונסו את איב הדיוויחים פה די קולעים למטרה!

488
מכיוון שהנהלת הפורום לא מתפקדת בזמן האחרון וכנראה - כפי שנכתב על-ידי יד מסייעת - לא תתפקד לפחות לחודש הקרוב, אני מציעה לכל מי שמעוניין לכתוב עלי דיווח, שיפנה לאחד מהחברים הוותיקים בפורום, ישלח אליו את הדיווח עם בקשה להדביק אותו אצלי בפוסט.
אני בטוחה שהחברים הוותיקים ישמחו להתנדב לעניין.

אני פשוט חושבת שאם אני אעשה זאת, זה לא יהיה הוגן. ואני זמינה מ9בבוקר עד 20.לתאם מראש .נשיקות.Heart
Tongue
אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות!

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”