כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 6 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

54

הבוקר דוקא התחיל יפה..ומלבד עננות קלה,שמש פזורה הכל נראה מבטיח,ובהרגשה מרעננת ובעידודו של חברנו מלמטה ,החלטתי לנסות את איב לאור ההמלצות ,טלפון קצר ואנו קובעים לעוד שעה.אני עולה על איילון ועננות שחורה מקדמת את פני ותוך דקה גשם זלעפות...בדמיוני אני רואה איך הפקקים דוחים לי את הפגישה עם איב. איכשהו תוך עיכובים וטלפונים מרגיעים מצד איב שלא נורא ...אני מחכה ...מה שמגביר את ההערכה אליה וכמובן גם את החרמנות . לבסוף אני מוצא חניה אחרי ייסורים ורץ אל איב כשבדרך אני לא שוכח לקנות בורקס כאות תודה על הסבלנות וחימום האווירה.

הדלת פתוחה אני נכנס ,איב מקבלת אותי בבייבי דול ורוד מצורף לחוטיני ורוד וחזייה לבנה.היא משוחחת בפון ואני סוקר את פניה וגופה...היא יפה בעיני ,עיניה גדולות וחמות שפתיה אדומות חושניות ומזמינות..גופה נערי במקצת ואני מתלהב ,היא מסיימת עם הפון,מתקרבת אלי ,ואני קצת מתרגש ,לחוץ ומתחיל לבלבל לה שהבאתי לה בורקס,,,,במקום להצמיד לה נשיקה מחרמנת...היא שולחת אותי למקלחת...ובזמן שאני מתנגב אני מציץ בגופה החתולי....

אני מתקרב אליה והיא מצמידה לי צרפתית רטובה ,מלאה וחושנית , אני משתף בהנאה גדולה ,ומלטף את גופה,

תוך שניות ידי יורדות ללטף את ישבניה שהם רכים וחלקים,

אהה..שכחתי...לפני הכל איב הציעה לי קפה ואני הסכמתי לנס...וטוב שכך הפרטים בהמשך (ואלה שהיו ..מבינים) אז היינו בישבניה ,שבאמת לחרמן אותם זה תענוג אמיתי ,רך בטירוף ויחד עם זה מעוצב להפליא..

איב מורידה את הבייבי דול זורקת אותו הצידה,(איב לשפר את הקליעה) ונשארת עם חוטיני עוד קצת חירמונים והיא עולה על המיטה בתנוחת דוגי ,מפנה אלי את ישבנה שעטוף בחוטיני ורוד ומנקזת את הדם למקום מסוים בגופי.

אני לא יכול להוריד ממנה או יותר נכון מישבניה את הידים והיא מזמינה אותי למיטה,מתפטרת מהחזייה וחושפת זוג שדיים קטנים ונחמדים .רבות נכתב על צמד העופרים ,אני אוסיף שהם קטנים אך נעימים למגע,והייתי מעדיף אותם על סיליקון מפואר.

איב יורדת לאח הגדול ומלמדת אותי פרק נוסף בשאיבות ליקוקים מציצות ומה שבניהם,אני מתענג מכל שנייה.

ותוך דקה היא עוברת לרימינג מעלה את רגלי למעלה ומלקקת וחופרת בחומיה עם הלשון...

חברים בשלב זה מוחי מתחיל לחשוב על איב...זה אולי קצת מוזר ,,אבל כך היה ... אני שואל את עצמי אם היא נהנית ?... ואם לא קשה לה התנוחה הזו ..ועל מה היא חושבת עכשיו ??? בקיצור לא יודע מה קרה לי ,,כל המחשבות האלה... בדרך כלל זה בכלל לא עולה...איך שלא יהיה מכל המחשבות האלה כל הדם זרם למוח והאח הגדול כבר לא היה גדול...

אבל אל דאגה האתגר הזה קטן על איב....אחרי הרימינג המשובח היא חוזרת לאח הגדול ..אני מפסיק לחשוב...

אני מבקש 69 וכמובן מקבל..רק מהמראה כולי רועד, שושן..נקי רענן ומסוחלב ,סוף, ואני שוקע עמוק בפנים עם נשיקות ,וליקוקים...

איב מטפלת בי ,בו,טיפול מעלף ומאלף כל הגוף שלי מתקשט למעלה מרוב הנאה ואהה..זוכרים את הקפה.. איב לוקחת שלוק מהקפה ומכניסה את האח לתוך פיה ...חברים ...השרדות...איב שאפו,אין דברים כאלה...

אתם מבינים שאי אפשר להמשיך אני עומד להתפוצץ מתחנן לאיב לעבור לדוגי...היא נענית (גומי) ואני בתוכה. מלטף את ישבניה הרכים , ומגביר את הקצב ..אני מבקש מאיב לעבור למיסיונרית ,אבל איב מבקשת לא להפסיק.... אני לא שואל שאלות וממשיך להתענג עד הפיצוץ.....

כולי מרוגש מהחוויה ,איב הולכת למקלחת קצרה,,,חוזרת ואנו מתחילים לשוחח על כל מיני נושאים שהיו מענינים במיוחד...שיחה די ארוכה ...ותודה לאיב על הפתיחות.

לסיכום שווה ביותר את מסע הגשם והחנייה.איב מתוקה אמיתית ,שירות 10 ,gfe ברמות..מחכה להזדמנות הבאה.

סה"כ 400 + 50 טיפ +15 בורקס והטיפ לא לסיליקון.....

נ.ב

למה השרשור ננעל ?

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

56

אחרי בילוי ארוך אצל דניאל (וקצת מנוחה, אין מה לעשות אני לא לקסר)

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=10570& ;PN=1

הגעתי לאיב.

איב נראת מדהים.

חזה קטן וחצוף

קטנה

בהירה

ג'ינג'ית מתולתלת

פשוט חלומית, בדיוק כמו שאני אוהב.

כמה דקות אחרי שנכנסתי, התקלחתי ונכנסו למיטה. מאותו הרגע ובמשך שעה שלמה איב התמקדה בזין שלי. היא לא עזבה אותו לשניה. אין טעם לפרט את שלל התנוחות, אני חושב שמימשנו את כולן.

הבאתי איתי קאווה ושוקולד, לצערי איב לא שותה אבל קיבלתי מציצה תילנדית עם קאווה תוססת, פשוט מדהים

איב פשוט מדהימה

menice2009-11-4 22:33:0
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”