89
על ידי Shlomi87
שלום לכולם,
אני חדש בפורום, הודעה ראשונה, עד היום רק צפיתי בכם אז תסלחו לי מראש אם לא אעמוד בסטנדרטים.
אז ככה... עד היום חוויות הסקס בתשלום שלי כללו בעיקר ביקורים במועדני חשפנות, וביקור חד פעמי בקברטו.
כך שמראש קבלו את הביקורת שלי כבלתי מנוסה בעליל.
ובכל אופן, אחרי דפדוף חוזר בפורום בניסיון למצוא מישהי מומלצת הגעתי לפורום הזה, ולשרשור על שלי,
אומר מלכתחילה, שנורא הרתיע אותי העובדה ששלי לא מתנשקת ופחדתי שמדובר במפגש מכני ומשעמם.
ובכל זאת, דחף בלתי מוסבר גרם לי להחליט שאת הפעם הראשונה בדירתה של נערה אערוך קצת שלי.
גם הנוחות בהתכתבות במייל סייעה לי מאוד.
וכך תיאמתי עם שלי לשעת צהריים מוקדמת לכבודה לקחתי חופש מהעבודה,.
המיקום נוח לרכב שלי עם חניה חופשית , פחות לרגליים שלי שנאלצו לעלות כמה קומות.
הגעתי לדירה פתחה לי את הדלת בתלבושת רשת שחורה נערה, לא רזה אך גם אי אפשר לומר שמדובר בשמנה, עם תחת עסיסי בצורה משגעת וחיוך מאוזן לאוזן שמיד הרגיע את הלחץ אצלי בצירוף כוס מים.
אציין שכשנכנסים לדירה לשלי כלים מפחידים ומלחיצים למי שלא פגש מעולם אביזרי סאדו, התחושה קצת מלחיצה אמנם שלי ידעה להרגיע שזה נמצא לתפאורה ורק למי שמבקש את השירות.
מוזר היה לי ששלי לא ביקשה את הכסף תחילה, התיישבה לה לידי בנעימות והתחושה הייתה שסתם נכנסתי לביתה של יזיזתי הקבועה.
שלי החלה במציצה רטובה ועמוקה כמו שלא חוויתי , ועברה לחרמן אותי עם הגוף הסקסי שלה.
כשראיתי את החלק התחתון שלה רטוב נעשה לי חשק עז ובלתי מוסבר לרדת לה והתחושה הייתה נפלאה ונעימה.
לאחר שבאה על סיפוקה חזרה לחרמן אותי ושוב ירדה לי ושילבה אצבעות מאחור מה שנורא חששתי ממנו בתחילה.
במשך זמן רב שלי לא איפשרה לי לגמור ולאחר שכבר כל הגוף שלי רעד גמרתי בהתפרצות אדירה ומטריפת חושים.
לאחר הפינוק קמתי להתקלח,, במקלחת כבר חשבתי שכשהתכבתי עם שלי, היא מסרה שאפשר לגמור בכיף פעמיים, אם אני מסוגל, ונורא חייכתי כי הרי אני מסוגל ליותר ולא הבנתי למה הכוונה, אולם תחושת הריקון הדהדה בי והבנתי למה התכוונה הגברת המוכשרת.
על אף שלא חדרתי אליה וויתרתי על פעם שניה זו הייתה תחושה מדהימה שאשוב להתנסות בה בהקדם.
לאחר. מקלחת אני ושלי שוחחנו קלות, אשת שיחה נעימה שנותנת אווירה רגועה ומוצאת על מה לדבר ולפרגן.
לסיכום:
לאלו שלא מנוסים הייתי בהחלט ממליץ לבקר ולמי שרוצה לקבל תחושה נעימה וארוכה וניצול זמן מקסימלי, למי שמחפש נשיקות זה לא קורה על אף שחשבתי שזה יקרה אבל בתאכלס שלי ממלאת את החסר ולא הרגשתי שפספסתי נשיקות. לגבי המראה, מי שמחפש דוגמנית רזה וחטובה זו לא הכתובת, אבל סקסית שופעת בהחלט כן.
רוצה לומר תודה לפורום הנחמד הזה שהחלטתי להצטרף אליו, בשתי שרשורים קודמים נמנעה ממני עוגמת נפש בגלל בניסיון לתאם עם מישהי שהתבררה כנפילה. ושמח מאוד שיש פה אנשים אמינים וכנים שהתיאור שלהם את שלי בהחלט תאם לחוויה.
ולסיום לשלי : ת-ו-ד-ה!