כ עיסוי אירוטי בפואבלו אספניול - מריה/מריאנה - דף 6 - סקס אדיר

עיסוי אירוטי בפואבלו אספניול - מריה/מריאנה

51

בעקבות הדיווחים הלוהטים באתר החלטתי לבקר את מארינה(לא מריה) מפואבלו אספניול.

תודה לחולה כוס על הפרטים המקדימים.

אזור דיסקרטי בראשון ( אם רק השכנים היו וידעים מה קורה שם....)

מקלחת לפני ובמשך 30 עיסוי בינוני+ בכל הגוף אם מדי פעם נגיעות קלות בביצים.

אחרי ה 30דק בעודי שוכב על הגב, עלתה על המיטה עם הישבן שלה(שבלול שעיר) לכיוון הפנים שלי והתחילה להחדיר לי את הלשון הקשיחה והמדהימה שלה לתוף הישבן שלי תוך כדי משיכת האיבר שלי לאחור ומדי פעם מוצצת גם אותו - מ ד ה י ם! אצבע למעלה

במשך ה30 הנותרות עשתה רימינג מקצועי,מציצות בלי קונדום ולהלשון שלה.... לדעתי במשך 10 דק ליקקה לי את החומיה.

לבסוף הפכה אותי על הגב וגמרתי תוך כדי שהיא מלקקת הישבן ועושה לי ביד , עד עכשיו נשארו נטיפים בתקרה.

מקלחת והחוצה.

אם רק היתה נראת יותר טוב הביקור היה מושלם...

תשלום 220+30 טיפ

פנים 4

גוף 6 (רזה מדי לדעתי)

מיקום - 8

פינוק - 10

לפרטים נוספים פנו אלי בפרטי

54

אז ככה ... קודם כל מפרגן לחולה כוס שהביא את הפון שלה זה שווה זהב... להלן הדיווח..

לאחר מספר פעמיים שניסיתי לקבוע איתה ולא הסתדר לשנינו קבענו ליום שהתאים וככה היה...
הגעתי אלייה חרמן אש ביקשה 220 ש"ח אמרה שזה כולל הכול לכן המחיר הוא כזה לא היססתי ושלפתי לה 220 ש"ח אמרה לי להתפשט וביקשה שאני אלך למקלחת ושהיא תכף מגיע... אכן נכנסתי למקלחת שהיא סבירה מים רותחים וכמובן הדבר הזה שאין לי מושג מאיפה צצהמוחא כפייה
סיבנה אותי בכל הגוף כולל החומיה כמובן (כבר באותה הרגע הגברבר הזדקר לו והרגשתי שאני עוד שנייה משפריץ...) אם שכחתי לציין אז תוך שהיא מסבנת ומנקה אותי היא שולחת אצבעות לחומייה ומשפשת את החבר,שאלתי אם אפשר לגמור פעמיים מכיוון שהרגשתי שאני לא מחזיק מעמד ולו שנייה אחתקריצה אמרה לי שאין בעייה ורק אם גומר מהא עכשיו אז היא מוכנה בגלל שהאקט השני הוא אחרי מסאז מפנק ויש זמן ועכשיו היא מוכנה רק אם אני גומר מהר... לאחר שהסברתי לה שאני עוד שנייה מתפוצץ החלה לעסות לי את הביצים תוך שהיא מעבירה את הלשון שלה (שלדעי מתנת אל) על האיבר תוך שהיא משחקת עם האצבעות בחומיה ומכניסה את האיבר לפה של (ביקשה רק שאני גומר להגיד לה) לא עברו 2 דקות לערך ואמרתי לה שאני גומר ..הוציאה את האיבר מהפה שלה ונתנה לנחל לזרום בשיא המהירותצחוק לאחר סיבון קל ושטיפה העבירה אותי למיטת המסאזים...
טוב מה אני אגיד לכם כל מה שרשמו בפורופ אחד לאחד ועדיין לא האמנתי עד שחוויתי...
הבחורה מאוד סימפטית ולא מדברת בכלל הרבה ציינה כי החזה שלה רגיש ולכן היא לא יכולה שנוגעים לה (למרות שלא עניין אותי בכלל) שאלה אותי אם אני ממהר ואמרתי לה שלא ובתגובה אמרה יופי והתחילה במסאז סביר פלוס תוך שהיא שואלת אותי מה מידת החוזק שאני אוהב ,ברגע התנגנה לה מוזיקה שקטה הספקתי להחמיא לה על התמונות בעירום שיש לה בחדר שמחה מאוד וניתקתי הצתה להנות מהמסאז... לאחר מסאז שערך לערך 30 דקות התחילה להעביר ידים לאזור החומיה ומיד כמובן החבר נדלק...
פישקה את רגליי בעודי שוכב על הבטן והעבירה את שדייה על גופי בתנועות מסאז לאחר מכן התחילה ללקק את החומיה ..טוב מה אי אגיד אין דברים כאלה ושוב אני מפרגן לחולה כוס..מוחא כפייה
תוך שהיא מוצצת את האיבר אין לי מושג איך היא עושה את זה ..מטורף.
ביקשה שאסתובב על הגב ולהרים את הרגליים במשך 10 דקות בערך היא מלקקת את החומיה ואת האח הגדול עד לטירוף חושים ..במקביל מביא לידי את השבלול שנפוח בטירוף ורטוב בטרוף עוד יותר (לדעתי שמה חומר כול שהוא או שבאמת חרמנית רצח...) ביקשה לא חזק כי זה כואב לה ,תוך שאני מלטף לה את השבלול והוא מלקקת את החומיה ומשפשפת את האח הגדול זעקתי לשמיים ושחררתי את הניצוץ... לאחר ניגוב של הגוף ומקלחת משותפת וניקוי השמן הישתחוותי בפניה וציינתי שהיא מספר אחד!!!! נפרדנו לשלום וכמובן ללא ספק אחזור שוב!!!

220 ש"ח שווים כל שקל בפינוק האין סופי הזה, מומלץ!!!!חיוך גדולחיוך גדולמוחא כפייהחיוך גדולחיוך גדול

58
סוף סוף הצלחתי להגיעה אל מריאנה (לא מריה)

בטלפון נשמעת לא ידידותית (בהמשך תבינו למה)

קבעתי לשעה מסויימת והגעתי אל היעד. בטלפון אמרה תגיעה עשר דקות לפני כדי שלא תאחר ותקבל טיפול מלא בזמן .

כשהגעתי התקשרתי וכמובן אין מענה עבר הזמן לתחילת השעה שקבענו ואין מענה חשבתי לעצמי הנה עוד מבריזנית

אמרתי אני ממתין רבע שעה אם היא חוזרת סבבה ואם לא אני הולך ...... אחרי עשר דקות חזרה אלי והנחתה אותי איך לעלות לדירה . בדרכי לדירה קלטתי מי יצא ממנה חחחחחחח

נכנסתי וראיתי בחורה עם מראה סביר וגוף טוב

220 החליפו ידיים למרות שלא ביקשה מראש ואמרה תקבל פינוק מלא .

בקשה סליחה שבטלפון נשמעת חסרת סבלנות כי לא מקבלת הרבה חדשים.

נכנסתי למקלחת והיא עוד דיברה בטלפון עם לקוחות אני באמצע המקלחת ופתאום היא נכנסת ומתחילה לסבן שוב את גופי קורעת ומסבנת את כל האיברים בודקת את הכלי ומעוררת אותו מנגבת את גופי ממש אתה מרגיש כמו תינוק מפונק .

נכנסנו לחדר העיסוי על מיטת עיסויים נשכב על הבטן ומתחילה בעיסוי ושואלת עם נעים לי או יותר חזק .

הבחורה מדברת אבל לא חפרה יותר מידי לא פגשתי בחתול כל שהוא בזמן שהותי .

אחרי חצי שעה של מסאג טוב+ מתחילה לשלוח עצבעות לאזור החריץ ולעורר את כבודו מתחילה לעלות על המיטה ועם שדיה עושה כמין בודי אבל לא להרבה זמן משהו רפרפני יורדת מהמיטה מפסקת את רגליי ואני מרגיש משהו חם בתוך החריץ זה היה מהממם הלשון שלה

עשתה רימינג מעולה (הכי טוב שהיה לי עד היום) מוצצת ושואבת תוך כדי את הבצים והזין פשוט מעולה מחדירה אצבע לחור ושואבת את הזיין פשוט תענוג צרוף אין דברים כאלה .

מסובבת אותי לגב וממשיכה בעבודת יד וליקוקים בכל הגוף ושוב רימינג משובח

לא נותנת לגעת בציצי מרגישות אבל נותנת לגעת בכל הגוף בעדינות כולל המנוש

בשלב מסויים הסתובבה ל69 ומצצה ואני מגרה אותה במנוש הפתיעה אותי שאמרה תמשיך זה טוב היא היתה כולה רטובה מאחור

אומרת לי איזה גבר עדין כיף להיות איתך חחחחחח

אחרי הפריקה התחילה להגיד לי אצלי לא רק באים למסאג יש לי עוד פינוקים מיוחדים .

אני נהנתי ואחזור אליה שוב ונראה לי תהיה קבוע כל זמן שהשירות שלה כזה

נתתי לה עוד 20 טיפ ואמרה תודה תודה ולא הפסיקה להגיד תודה .

ממצאים על הבחורה בזמן שהותי שם .

1. לבחורה יש 90% לקוחות קבועים ללקוחות אלה יש מספר אחר

2.מעדיפה לקוח קבוע על חדש ולכן קשה לקבוע איתה רק אם תתעקש תצליח .

3.היא לומדת ולא פנויה כל הזמן.

4.אוהבת שמפרגנים לה

59
בהמלצת משתתפי הפורום יצאתי גם אני לדגום .
עזרו לי במאמץ "חולה כוס" ו-"שועל" .

אז לאחר מאמץ הצלחתי לתפוס אותה בטלפון (לא מקבלת שיחות בחסוי) ומצאתי שהלו"ז עמוס מהזמנות של לקוחות קבועים.

הגברת מתנצלת ומסבירה שלא ניתן להגיע ספונטאני אלא יש לתאם אך אם אני רוצה היא תוכל להתקשר אם יתפנה(צלצול ניתוק - לא להלחץ...) וכך היה.

כשהגעתי (מקום דיסקרטי ופרטי) פגשתי בחורה קומפקטית ונראית ספורטיבית. הסבירה במה מדובר והעלות 220 ש"ח (לא ביקשה תשלום מראש). לאחר שאישרתי הזמינה ישר למקלחת. ביקשה רשות "לסייע לי להתקלח..." נכנסנו למקלחת משותפת וראיתי גוף חטוב חזה בגודל בינוני, ישבן קטן ושרירי והבחורה נימרצת מקרצפת אותי תוך כדי מתן תשומת לב לנקודות אסטרטגיות ומחרמנות. כשסיימנו החלה מנגבת אותי ומפנה למיטת העיסויים.

החלה בעיסוי עם שמנים ומדי פעם יוצרת קשר העם נעים לך? יותר חזק או פחות? כואב וכו'. חייב לציין שהעיסוי היה אחלה לגמרי. במהלך העיסוי הגברת כמובן היתה בעירום מלא (למקרה שמשהו לא הבין). במהלך העיסוי לא קישקשה יותר מדי אך בהחלט מודעת לעצמה וליכולתה וציינה מס' פעמים שיודעת עד כמה היא טובה (חשבתי באותו הרגע שהיא ממש פלצנית אך בסוף הטיפול הבנתי שאני טעיתי!)

בשלב מסויים החלה מחרמנת קלות את פי הטבעת ומחליקה לכיוון הביצים. התחושה מדהימה. לאחר שימון נוסף מגביהה האגן ולפתע חשתי את לשונה מבצעת רימינג עמוק ואחד הטובים שחוויתי. בהמשך הכניסה האשכים לפיה והתחושה של החום מחרמנת. מדי פעם היא מחילקה את הזין לאחור ומוצצת אותו. תחושה מהממת לחלוטין.

בשלב מסויים שימנה את גבי ועלתה עליו תוך כדי שהיא מחליקה עלי. בשלב מסויים התהפכה כך שהכוס שלה נמצא מעל ראשי, ברכיה משני צידי ראשי ולאחר שפיסקה את ישבני חדרה אליו עם לשונה תוך כדי קיצופים וליקוקים של כל האיזור. המשחקים המשיכו דקות ארוכות מה שחירמן אותי לגמרי ן. הבחורה גמישה לחלוטין, שרירית וקופצנית.

לאחר זמן מה ביקשה שאסתובב ואשכב על הגב. החלה מעסה את גופי עם שדיה החטובים (לא מרשה לגעת יתכן וסיליקון...עומדים מידי) ועם האגן שלה. החלה מלקקת כל איזור בגופי מתנוכי האזניים החזה, הביצים, הזין ובהמשך עד לאצבעות הרגלים. עשתה זאת בחושניות שכזו שחשתי את הזין זקוף וחזק. בשלב כלשהו קיפלה לי את הרגלים שלי לכיוון החזה והחלה מלקקת, מבצעת רימינג, ליקוק ביצים וזין משהו מטורף. כשחשה שאני עומד לגמור הרפתה והחלה מחליקה גוף אל גוף ומתחבקת ואמרה "זה כדי שלא תגמור עדיין, יש עוד.." חיבקתי אותה וליטפתי את גופה. אחזתי בישבנה המוצק (אבל ממש מוצק) וליטפתי את שפתי הכוס שלה. כוס צר שהיה רטוב בצורה מחרמנת. כשחשה ש"נרגעתי" קיפלה שוב את רגלי והחלה מלקקת הביצים וחודרת עם הלשון לרימינג מדהים תוך כדי שהיא מעבירה לי באיטיות ביד. בשלב מסויים שאני מחורמן ועומד לעוף חדרה אלי עם אצבע משומנת בשמן חם, ליקקה את הביצים וכל האיזור ומדי פעם מוצצת הזין ומגבירה את קצב התנועה על הזין עד שהתפוצצתי.

לאחר שלב ההתאוששות, לוקחת אותי למקלחת, שוב מקלחת אותי ומנגבת. הסבירה לי שהיא עובדת בעבודה זו משום שנהנת לפנק אחרים יותר מאשר אוהבת שמפנקים אותה. (...מוזר אבל לא נתווכח).

ביציאה הודתה לי שבאתי ושהשארתי טיפ וניפרדנו בנשיקה על הלחי.

סיכום:

גוף: 10

פנים: 8

שירות: 10

ניקיון ואסטטיות: 10

עיסוי: 10 מהטובים מסוגו.

משך טיפול: 60 דק כולל מקלחות.

סקס: שווה אך אין מצב וטורחת להסביר

ללא ספק שאחזור פעם נוספת

60
אוהב לנסות ...

תודה על הדיווח , ואני שמח שנהנת ...

אבל, לפי הציונים שנתת לגבי המראה החיצוני שלה - היא מינמום סנדי בר לטעמך... מה שרחוק בעליל מהמציאות !!

אני הייתי נותן ציונים קצת שונים

פנים : 3

גוף : 6.5

שירות : 10

דיסקרטיות : 9

מאסז : 8

בודי : 8

רימינג : 10

מציצה : 8.5

נ.ב : למרות שלא מדובר באטרקציה ויזואלית (והמבין יבין ) עדיין שווה להגיע אליה והיא בהחלט מומלצת !!

חולה כוס2010-12-30 21:41:41
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”