תרשו לי לשתף אתכם בחוויה שחוויתי אתמול אצל הגברת ,תודות לחולה כוס שזרק אותי ישר למטרה -->מריה !
אני לא אחד שיודע כל כך להעביר חוויות דרך כתיבה זוהי פעם ראשונה .. ואנסה לשחזר לכם מה היה שם ..
כמו שכבר פורסם פה .. הבחורה באמתמ שרוטה , נדמה היה לי שאני הולך לאבד את הסבלנות מכל הטלפונים המקדימים כדי לקבוע איתה פגישה , לטענתה אני לא לקוח קבוע שלה והייתי חייב לעבור את "השרשרת חיול " הזו ..
אחרי הסחבת עם הטלפונים הגעתי ליעד תוך כדי שהיא מלווה אותי טלפונית לדירה , היא אומרת לי שהדלת פתוחה וכשאני מנסה לפתוח אני נתקל בסוגר בטחון של הדלת שמאפשר לפתוח את הדלת רק כמה סנטימטרים .. היא רצה לפתוח את הדלת דיי חשופה כשאת פניה היא התאמצה להסתיר ..
כשניכנסנו לחדר .. הבנתי למה !!! הבחורה לא יפה אפילו רחוקה , אבל גופה קצת מחפה אף על פי שהיא רזונת .
אם לומר את האמת אחרי שקראתי את הדיווחים פה עליה הבנתי מראש שאני הולך לקבל "כאפה" מהמראה שלה ובכל זאת כדי יהיה לי להשאר , וכך היה .
עיסוי בינוני עם הרבה שמן אבל הפינוק עצמו זו חוויה שלא חוויתי אצל אף בחורה !
כמו גלידה היא ליקקה לי כל חלק בגוף , הזכירה לי שקיימים אצלי חלקים בגוף שלא ידעתי עליהם .. הרגשתי את הלשון שלה ברימין מטורף כאילו ההתמחות שלה זה ללקק את החור של התחת .
מציצה די בינונית הרגשתי קצת שיניים , אבל הלשון שלה ידעה לגלוש לביצים בדיוק בזמן תוך כדי שהיא עושה לי ביד ..
אני יכול לספר לכם עוד .. שאין לי מושג אם אני אחזור אליה .. זה תלוי בזמינות ובחרמנות שלי באותו יום ..
המראה שלה מרתיע והפינוק שהיא נותנת זה עילוי .. ואני אמיתי לגמריי ..
הבחורה טורפת אותך חיי !!!
מומלץ בחום ... תרתי משמע (למבינים)..
נ.ב
תרשו לי להודות למר חולה כוס שעזר לי להגיע אליה , אני עוקב פה אחרי הדיווחים של הבחור .. והוא נכס לכל פורום .. תודה לך מלך