כ רוזה פואבלו אספניול - דף 5 - סקס אדיר

רוזה פואבלו אספניול

41
ומכאן הודעה כללית : אם למאן דהוא יש ביקורת עלי , יותר מאשמח לשמוע זאת, אני אדם שמבין מכיל ומקבל אך ראשית ניתן לשלוח בפרטי ושנית אם זה על "גלי האתר" של הפורום אודה לכולם אם זה יהיה בנימוס . אני אדם שמקבל ביקורת באמת שאין צורך להתלהם ( בקיצור לא חובה להתנהג כמו ערס בפורום )
יוחזרו המחירים הזולים לאלתר !

רוזה פואבלו אספניול

42
כן יש לי ביקורת עלייך...

ראשית נתחיל בזה שרשמת שנבלתי את הפה... לא היה ולא נברא.
אם אתה מדבר על יהירות זחיחות והתנשאות אתה הוא זה שמתנשא עלי -ציטוט ", אומר זאת כך : רחוק בחיים הם לא הגיעו "
לא אהבתי את המילים הראשונות שלך בתגובה-ציטוט "לא שפויים אנשים פה .. בת 60 וצפונה ? "
תלמד אתה לכבד אותי ואני אכבד אותך... אני אישית אוהב ללכת למבוגרות ואתה צריך לקבל את זה כמו שאני מקבל את זה.

מטרת הפורום היא לזיין ולדווח בינתיים אתה לא כל כך בקטע אז לפחות תישב בשקט ולא תרשום "על מה מגעיל לי ומה מגדיל לי"
*הזכויות שמורות לגשש החיוור.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

רוזה פואבלו אספניול

43
כצפוי הגבת באגרסיביות
אז ככה :
א. אני קיבלתי את הביקורת שלך , כבר רשמתי זאת
ב. נסה פעם לקבל ביקורת ולא רק לתקוף- - זה לא נורא
ג. אני חדש, עוד שנה נראה מי מדווח יותר ממי
ד. עוד כשהייתי בגן, היו ילדים שנשארו עד הלום עם המנטאליות של המילה האחרונה אז אני מניח שאתה תגיב , הרגש בנח גם לקלל , אני את שלי סיימתי .
חברים בהודעה הבאה נובחים עלי , קבלו :
יוחזרו המחירים הזולים לאלתר !

רוזה פואבלו אספניול

44
חלאס אנשים, כל אחד יזיין מה שבא לו, ידווח אם בא לו, וייתן לאחרים להחליט מה לעשות עם המידע הזה...
העיקר שהפועל לא הפסידו בדרבי שוב כי שבוע שעבר הרגו אותנו
שיהיה ערב טוב
אני מזיין משמע אני קיים

רוזה פואבלו אספניול

45
מוקדם בבוקר התקשרתי לגברת, ובשמונה כבר התייצבתי.
היא בת כ-60, כשתעבור ברחוב אף אחד לא ישים לב אליה, נראית מבוגרת חביבה, שיער מתולתל קצר, נמוכה רזה, שדיים נפולים, אבל עם טיפול לפטמות הן מזדקורות ויפות.
מוצצת מצויין, ללא הפסקה, רימינג מעולה , חופרת מאחור -כמעט פרוסטטה עם הלשון, חדרה ונכנסה עמוק מאחור.
עמדתי על ארבע מסתכל דרך המראה מאחור איך מוצצת חופרת ומלקקת,מאוד רוצה לרצות, ואצלי מאוד הצליחה למרות שמבוגרת ולא מושכת.
הטיפול שלה מכסה על המראה. יש לה מנוע צר מאוד, ודגדגן ענק , ממש ענק.
גם בדלת האחורית צרה מאוד.מספר ראשון מקדימה , מסג סתמי ולאחריו שידור חוזר ומלא עם ביקור בדלת האחורית.
עושה קולות של המהומים שנראה שנהנית מאוד.
לחזור? נראה שכן, ל-2 מספרים זה די שווה, מאשה מת"א עושה אותו הדבר אבל 150 ל-חצי שעה.
חברים לכו תהנו ותעשו V גם על ממש מבוגרת משקיענית.

רוזה פואבלו אספניול

46
[QUOTE=הסוחר מראשלצ]כצפוי הגבת באגרסיביות

אז ככה :

א. אני קיבלתי את הביקורת שלך , כבר רשמתי זאת

ב. נסה פעם לקבל ביקורת ולא רק לתקוף- - זה לא נורא

ג. אני חדש, עוד שנה נראה מי מדווח יותר ממי

ד. עוד כשהייתי בגן, היו ילדים שנשארו עד הלום עם המנטאליות של המילה האחרונה אז אני מניח שאתה תגיב , הרגש בנח גם לקלל , אני את שלי סיימתי .

חברים בהודעה הבאה נובחים עלי , קבלו : [/QUOTE]

ניצחת אותי... אתה אחד הדבילים.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

רוזה פואבלו אספניול

49
שלום פעם שניה באשכול.
אהבתי את הדיווח של "מבקר קבוע". גרם לי לסקרנות . רציתי רק לשאול מי היא אותה מאשה מת"א המוכרת??? בת כמה היא? איך הוראת? מה מעלותיה? ואיפה היא מקבלת?
האם יש עליה שרשור?
לא אהבתי את ההתנצחות שמופיעה פה כמה הודעות מעל. חבל אנשים. מיותר
אבל אהבתי את ההתנצלות וגדלות הנפש לעשות זאת מעל דפים אלה. מהיכרות (בפורום בלבד) של הפרופסור המלומד, אני בטוח שהוא מעריך ונראה.
כל טוב לכולם. מקוה לקבל תשובות לכל שאלותיי לעיל.
בברכה, שלכם מר שפר ץ בברכת מציצת הדורות,Embarrassed

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”