ערב אחד שיעמום מטורף,מרפרף פה בעמודים טלפון זריז לרוזה היא פנוייה ואני טס לבקר את שרה אימנו שנמצאת בשכונת פואבלו אספניול...
מדובר בחלק הטוב של השכונה (כמו החלק הטוב שבבננה) האיזור של הוילות.
רוזה מקבלת בוילה דו מישפחתית הכניסה מצד ימין עולים כמה מדרגות וקולטים שהסבו את הוילה לבניין דירות,מלא דלתות
מפוזרות בין הקומות.
נכנסתי לחדר של רוזה נקי חדש מריח טוב... אבל קלסטרופובי,כמו ללכת לזיין בצוללת עם חלונות ענקיים-כי יש לה כאלה בחדר.
כנראה בוילה המקורית זה היה חדר שמש,עכשיו זה חדר סקס!
שילמתי 200 וסרבתי לקבל עודף... גם ככה זה זול,אז אולי 30 שקל יתנו לה מוטיבציה... על שולה זקן זה עבד!!!
רוזה רזה צנומה כחושה עם תלתלים אפורים כמו של הזמרת סוזן בוייל (לפני המהפך).חזה בינוני נפול... טוב היא כבר בת 60.
אני מתפשט וגם היא, גוף נחמד לגיל שלה היא יכולה להיות MODEL לגיל השלישי.
יש לה שיער ערווה לא ארוך אבל יש למי שאוהב.
היא התחילה בעיסוי חלש והמשיכה בעיסוי חלש... עיסוי חלש זה הצד החזק שבה.
אחרי 10 דקות נמאס לי מהליטופידה הזאת הסתובבתי אליה תפסתי אותה במותנים הצרות והן היו צרות כמו של רקדנית בלרינה.
השכבתי אותה על המיטה הרמתי לה את הרגליים ובחנתי את הכוס שלה מכל הכיוונים עם הלשון.
יש לה אחלה כוס עם דגדגן בולט ובעזרת האצבע גם ראיתי שהוא צר.
הלכתי למכנסים הלבשתי חליפה,רוזה נשארה שוכבת על המיטה עם רגלים פסוקות שבין שערות הערווה עומד לו דגדגן ורוד.
תפסתי אותה במותניה והיא ממש קלה ופשוט שיפדתי אותה הזין,הכוס שלה צר באופן מדהים ואין פה קשר לגיל ולמראה.
השיפודים החזקים גרמו לי לרוקן די מהר את כל הזרעונים לתוך הכובע.
זה הזוי אבל זה אחד הזיונים המהירים והטובים שהיו לי בחיים.
עשיתי מקלחת טובה קיבלתי מגבת נקייה התלבשתי נתתי נשיקה על הלחי ואמרתי יפה שלום!!!
לסיכום-
בת 60 לפחות
נראת בסדר גמור בהתאם לגיל
כוס מאוד צר, שעיר נורמל עם דגדגן בולט.
דירה חדשה אבל מאוד קטנה.
יש חנייה ברחוב.
האם אחזור? יש בה הרבה דברים שטרם בדקתי אז כנראה שכן.
שב"ש
וכמובן מי שרוצה להזכר בתלתלים של סוזן בוייל... אז בבקשה!