כ רוזה פואבלו אספניול - דף 6 - סקס אדיר

רוזה פואבלו אספניול

52
לגבי הסכום ששילמתי- 170 שח, מעבר למה שכתבתי , גולת הכותרת היתה כשעליתי על מיטת המסג - ממש עמדתי עליה, ורוזה עומדת על הרצפה, הפנים שלה בדיוק בגובה הביצים, מוצצת מלקקת שולקת ואני ממש בשמיים ,תרתי משמע.

לגבי מאשה -יש עליה שרשור גם כתבתי פעמיים אבל משום מה לא פורסם, היא מאוד מומלצת , עושה ממש כמו רוזה , רק שהיא מלאה , עם חזה ממש רך ופיטמות ורודות וגדולות שבא לך לינוק שעות. איתה יש לי כימיה גדולה, ואם אין לקוחות לשבת ולדבר. לטעמי מאוד מומלצת .

רוזה פואבלו אספניול

53
ביקרתי את הגברת אתמול. אני נחשב לחובב מבוגרות ולכן הסקרנות משכה אותי לכיוון. הנפילה הייתה גדולה ביותר. ראשית המחיר 170 והיא אפילו הסכימה לוותר עליי אם לא אוסיף על ה 150 שהבאתי איתי. הסבתא בסביבות גיל 60 שדיים נפולות וקטנות. מנסה באמת לרצות אבל תקתקנית ברמות וכל הזמן מסתכלת על השעון התלוי למעלה. טיפול שטחי ועלוב ביותר. אני מתנצל בפני נינה שהלכתי אליה הרבה לאחרונה ופתאום קפצה בי רוח שטות לנסות את הדבר העלוב הזה בפואבלו. עמו שנאמר לפניי "שומר נפשו ירחק" כשנסעתי מהמקום פשוט הרגשתי בושה על מעשיי ועל הכסף שיצא לחינם. כמובן שאחזור לנינה מר"ג בחודש הבא .....
BRONSON FOR ALL

רוזה פואבלו אספניול

55
אזהרה אזהרה!!!

קבעתי עם רוזה היום בשעה 13:00.
הגעתי למקום כחצי שעה לפני הפגישה שקבענו, התקשרתי אליה והיא אמרה לי שתקבל אותי רק ב13:30!!!
תכנון זמן גרוע ביותר במיוחד שבאתי מרחוק!

לא להתקרב, ראו הוזהרתם!!

רוזה פואבלו אספניול

56
טוב בתור חובב מבוגרות -רציתי לראות דבר חדש בנוף,אך מה שראיתי היה מוזר מאד.
כל התיאורים למעלה נכונים,אוסיף רק שהדירה משופצת יחסית וחדשה,אך קטנה מאדד,מן דירת סטודיו שבאמצע שאתה דופק את המבוגרת,שומעים הליכות בחדר מדרגות,כך שאין ככ אפשרות להתרכז.
מה בתפריט?אישה אומרת שהיא בת 50 ,לא הייתי ממליץ לבדוק לה ת.ז ,לדעתי עברה 65,מנסה לרצות ונינוחה ללא לחץ ,זיינתי אותה רק בדוגי ,כדי לחסוך מעצמי סיוטי לילה ,אני אישית לא אוהב אותן רזות והיא אכן רזה עד שדופה לדעתי,חזה נופל. במקצת,כנראה יש לה נינים גם 170 שקל לוקחת-במקום לשלם לי 50 ,הכי מבוגרת שזיינתי עד היום,הכי מבוגרת שראיתי בתחום וראיתי,לא עשתה לי ככ כלום חוץ מפריקת מטען של כמה חודשים.
בחיים לא הייתי מתאר ,שבאיזור יוקרתי-(וילות,)שאישה כזו תעבוד. לא נראה לי שאחזור נמשיך למסעות אחרים.
נ.ב..לסוטים בלבד!!אך ורק לחובבי הזאנר.
מי שרוצה תיאור מדויק-שיסתכל בסירטונים בפוסט שפירסמו החברים משהו בסיגנון.

רוזה פואבלו אספניול

57
ערב אחד שיעמום מטורף,מרפרף פה בעמודים טלפון זריז לרוזה היא פנוייה ואני טס לבקר את שרה אימנו שנמצאת בשכונת פואבלו אספניול...
מדובר בחלק הטוב של השכונה (כמו החלק הטוב שבבננה) האיזור של הוילות.
רוזה מקבלת בוילה דו מישפחתית הכניסה מצד ימין עולים כמה מדרגות וקולטים שהסבו את הוילה לבניין דירות,מלא דלתות
מפוזרות בין הקומות.
נכנסתי לחדר של רוזה נקי חדש מריח טוב... אבל קלסטרופובי,כמו ללכת לזיין בצוללת עם חלונות ענקיים-כי יש לה כאלה בחדר.
כנראה בוילה המקורית זה היה חדר שמש,עכשיו זה חדר סקס!
שילמתי 200 וסרבתי לקבל עודף... גם ככה זה זול,אז אולי 30 שקל יתנו לה מוטיבציה... על שולה זקן זה עבד!!!
רוזה רזה צנומה כחושה עם תלתלים אפורים כמו של הזמרת סוזן בוייל (לפני המהפך).חזה בינוני נפול... טוב היא כבר בת 60.
אני מתפשט וגם היא, גוף נחמד לגיל שלה היא יכולה להיות MODEL לגיל השלישי.
יש לה שיער ערווה לא ארוך אבל יש למי שאוהב.
היא התחילה בעיסוי חלש והמשיכה בעיסוי חלש... עיסוי חלש זה הצד החזק שבה.
אחרי 10 דקות נמאס לי מהליטופידה הזאת הסתובבתי אליה תפסתי אותה במותנים הצרות והן היו צרות כמו של רקדנית בלרינה.
השכבתי אותה על המיטה הרמתי לה את הרגליים ובחנתי את הכוס שלה מכל הכיוונים עם הלשון.
יש לה אחלה כוס עם דגדגן בולט ובעזרת האצבע גם ראיתי שהוא צר.
הלכתי למכנסים הלבשתי חליפה,רוזה נשארה שוכבת על המיטה עם רגלים פסוקות שבין שערות הערווה עומד לו דגדגן ורוד.
תפסתי אותה במותניה והיא ממש קלה ופשוט שיפדתי אותה הזין,הכוס שלה צר באופן מדהים ואין פה קשר לגיל ולמראה.
השיפודים החזקים גרמו לי לרוקן די מהר את כל הזרעונים לתוך הכובע.
זה הזוי אבל זה אחד הזיונים המהירים והטובים שהיו לי בחיים.
עשיתי מקלחת טובה קיבלתי מגבת נקייה התלבשתי נתתי נשיקה על הלחי ואמרתי יפה שלום!!!

לסיכום-

בת 60 לפחות
נראת בסדר גמור בהתאם לגיל
כוס מאוד צר, שעיר נורמל עם דגדגן בולט.
דירה חדשה אבל מאוד קטנה.
יש חנייה ברחוב.

האם אחזור? יש בה הרבה דברים שטרם בדקתי אז כנראה שכן.

שב"ש

וכמובן מי שרוצה להזכר בתלתלים של סוזן בוייל... אז בבקשה!

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”