מישל מפרסמת כנותנת עיסוי אבל עיסוי לא היה שם...
נתחיל בשלילי - מישל קשה מאוד, מאוד מאוד להשגה. לא עונה בטלפון וכשהיא עונה נדיר שניתן לתאם אתה לעוד חצי שעה-שעה. היא לא כל-כך מובנת בטלפון וזה בשל קשיי שפה ובעיה פונטית בדיבור (עכשיו כשאני חושב על זה - אולי היה לה זין בפה כשהיא דברה איתי ? טוב, ככה לפחות זה נשמע)
מקבלת בדירה פרטית ברח' ירושלים בבת-ים (דירה פרטית, לא התיקתוקיה הידועה)
מיקום מעט בעיתי היות ויש סביב חנויות, למטה משרדים והרחוב בנקודה זאת לא דיסקרטי, בפעמיים שהיתי היה למטה איזה מתווך שהסתכל עלי כאילו אני אחראי למיסוד הזנות ברחוב שלו...

מכאן הכל חיובי (לפחות עבורי)
הדירה נקיה, אמבטיה נחמדה, חדר הטיפולים כולל מיטת עיסוי, מזרן על הרצפה מוזיקת שנטי ברקע
מישל (רוסיה, איך לא) כבת 40 אבל עם גוף מצויין (לאוהבי הרזות בלבד), רגליים ארוכות ודקות שיצאו מזוג מכנסונים קצרצר שארזו תחת מזמין קטן אבל רך (עם קעקוע נחמד), חזה שבשיא גדולתו היה מדהים היום קצת נפול אבל עדיין קיים. פנים לא משהוא אבל עוברים מסך חרמנות.
מישל שואלת מה אתה רוצה ומקבלת את התשובה המתוחכמת השנונה המפתיעה והארוכה - סקס

מתפשטים, מישל חושנית, רוקדת על הזיין כמו "חתולה על גג פח לוהט"

מציצה חשופה משולבת בעבודת יד טובה עד מצויינת

זיון אגרסיבי על מיטת העיסויים, על המזרן ובעמידה. בדוגי (שווה במיוחד) ובשלל תנוחות.
גמירה טובה כשהיא מוצצת ושולפת אותו ברגע האמת וממשיכה בעבודת יד על החזה והצאוור שלה תוך שהיא מתפתלת (סקסית כבר אמרתי ?)

קבלתי מגבת נקיה מערמת המגבות המקופלות, מקלחת טובה (ונקיה), כוס מים ולדרך
סה"כ חוויה טובה וכפית שהחזירה אותי אחרי שבוע לסיבוב נוסף.
האתנן השפוי בסך 250 זוז עבר בסוף התהליך שזה גם משהוא שנותן הרגשה סבבה (זה שזה בסוף ולא מראש) הייתי בדירה סה"כ 40 דק' בלי שום איתות מצידה שצריך לסיים
לא שאלתי על סיבוב שני כי ממלא אני מאוד מתקשה להגיע לשם - אז למה בכח ?
שאלתי על אנאלי בסיום המפגש הראשון והיא לא התנגדה. באמצע המפגש השני בקשתי לעבור לאנאלי והיא סימנה בנימוס שלא
(יכול להיות שבזיון השני הייתי אגרסיבי מידי בשבילה)
לסיכום :
אני נהנתי, ואם תהיה זמינה אשמח לפקוד שוב את מישל
מי שבכ"ז מתקשה למצוא יכול לפנות אלי בפרטי ויקבל את הטל
תהנו