כ This is Valeria - דף 2 - סקס אדיר

This is Valeria

12
שלום חברים,
מצטרף לעמדתו של KMT, ולריה הנה קסם אמיתי המהלך במחוזותינו.
ולריה מתנהלת ומתנהגת כמו מאהבת אמיתית עם פינוק שאין בסרטים, בכל הצבעים...
מעניקה פינוקים מכל הלב וכל הנשמה כפי שרק תרצו והכל ללא חשבון לזמן (מה שמוכיח שאיננה מקצוענית).
שני החברים אשר דיווחו על הרפס טעו מכיוון שהמדובר בנשיכה קטנה שמישהו שהתלהב יתר על המידה,
בכל מקרה ולריה יכולה להציג אישור רפואי כי הנה בריאה לחלוטין וזאת מהבדיקות החודשיות שהנה עוברת
וכן מי שביקר אצלה יודע שקיימת חובת ענידת הקונדום וכי ולריה נקיה וריחנית מכל מ"מ מגופה הענוג.
ממליץ לבקר ולהתרשם מהאישה הסקסית והנעימה הזאת גב' ולריה.
TD

"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?

אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"

TD

This is Valeria

17
who ever wanted to know how it is to make love to "catwoman" from batman... go and see lovely valery.
awsome woman. so nice and fun. really enjoy the sex and the love making
and i've never seen someone cum so hard in my life...
thank u lovely valery! amazing person

מי שתמיד רצה לדעת איך זה לעשות אהבה עם אשת החתול מבאטמן... שייפגש עם ולריה :)
אישה נהדרת, כייפית, קלילה ומצחיקה. free spirit אמיתית.
ומאוד נהנית מסקס. הגמירה שלה הייתה הכי חזקה שראיתי בחיים שלי. מדהים.
היה פשוט כיף גם לשבת ולדבר. אישיות נהדרת!
תודה ולריה על הכל, בטוח שאבוא לבקר שוב...

This is Valeria

18

טוב ביקרתי את הגברת ביום חול בשמונה בערב...
לא אידאלי לקבוע פעם ראשונה עם בחורה בסוף יום כשכבר אין לה עצבים וחשק לאף אחד.. וממש טעיתי!
מדברת אנגלית ובכלל בחורה אינטליגנטית שמוציאה שם רע לכל הפולניות הקרות!!!
פתחה את הדלת וישר התחרמנה עליי עם הנשיקות וחיבוקים בקטע מטורף...
עזרה לי להתפשט ומשם נכנסנו לאקסטזה של ירידות מטורפות והדדיות שכוללות גרון עמוק ריפרופי לשון ליקוי ביצים ומסביב לתחת... האצבעות והלשון שלי קיבלו גישה מלאה לאן שרק רצו... פשוט טירוף... עשינו מספר ראשון בבוקרת הפוכה, מסיונרית ודוגי לסיום ולאחר מכן נשכבה לידי ודיברנו כמעט 20 דקות על כל הנושאים בעולם כמו בת זוג/מאהבת!!!!
לקראת המספר השני התחלנו בנשיקות צרפתיות בזמן שהיא שואבת לי את הלשון ומשם המשכנו ל69 בכיף אדיר.... הלבישה קונדום ונכנסה מתחתי בצורה מוזרה  כשפתאום אני קולט שזה סוג של דוגי מטורף שנתן לי גישה מלאה למשחק עם התחת שלה בזמן שהיא ממוללת לי את הביצים בצורה מדהימה הגמירה לא איחרה לבוא והיא ממשיכה לזוז ונהנית מכל רגע... היא הסתובבה ונשכבה עליי והתחילה לנשק אותי כאילו רק עכשיו התחלנו...
ניקתה אותי ועזרה לי להתלבש... חיבקה ונישקה אותי כאילו לא רצתה שאלך... הזוי אני כבר בדלת אחרי שנפרדתי ממנה והיא עדיין ממשיכה בשלה!
סך הכול הייתי שעה ועשרים עם מאהבת מטורפת ונהניתי מכל רגע , היא מומלצת ומבחינתי היא עברה למקום ראשון .
ממוקמת בשפרינצק,  בת 33, גוף סבבה, חזה קטן אבל נשמה גדולה :-) יצאתי עם תחושה שדפקו אותי והגיע שישלמו לי 400 ש"ח כי זה נראה כאילו היא נהנתה יותר!!!! :-)
לכו תזדיינו .....

תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”