כ הודעה חשובה מאת הסוכנות מאוקראינה באהבה - דף 2 - סקס אדיר

הודעה חשובה מאת הסוכנות מאוקראינה באהבה

13

הלו......
אתם מאמינים באמת שהם מתייחסים? לא בטוח שהם בכלל קוראים.....
ובכלל, אולי כדאי לשנות את שם הפורום ל"סקס אדיר - פורום הסקס והחינוך....."
לפעמים שוכחים ש"זונות" זה לא רק המקצוע של חלק מהבנות אלא גם יחוס של כאלו ואחרים....

שבת שלום לכולם

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

14
[QUOTE=מאוקראינה באהבה] ...החלטנו להגיב ולהסביר לכם את הסיבה לתופעה ....[/QUOTE]כפי שכבר הבנתם, אתם נמצאים כאן באתר משתמשים, ובשל ניגוד האינטרסים הטבעי בין משתמשים לבין ספקים, אתם בעצם נמצאים בלוע האריה. אל תצפו לאהדה - אלא אם אתם ספקים אשר השכילו להתחבב על לקוחותיהם. יש ספקים כאלו - אבל אתם לא ביניהם, כפי שכבר הבנתם מהתגובות הנזעמות של חלק מהחברים כאן.

אני לא רוצה להוסיף את הבעיטות שלי לאלו אשר כבר קיבלתם, בניגוד למנהג המקובל של ההצטרפות אוטומטית לבועטים. ממרום שנות ניסיוני בקבלת שרותי מין בכלל ושל שרותי ליווי מהסוג אשר אתם מספקים בפרט, ארצה - במקום זאת - לתת לכם מספר עצות אשר אולי יעזרו, אם לא להתחבב, אזי לפחות שלא לעורר תגובה כזו נזעמת. אולי לטווח הקרוב זה ייתן לי פחות סיפוק מהבעיטות, אך לטווח הרחוק יש סיכוי שיועיל, ולשני הצדדים.

זה מתחיל ונגמר במילה "שרות", והרעיון בעצם פשוט: תנו לנו להבין שאתם עושים את מה שצריך בשביל לספק שרות ראוי לכסף שלנו, ואני לא אגע כאן בסוגיה של כמה כסף.

כאן אולי תתפתו להגיד: רגע, אבל לא אנחנו נותנים את השרות, אלא הבנות. אם התפתתם, אזי נכשלתם על ההתחלה; תלחצו ריסט ותתחילו מחדש בבניית תרבות השרות - אתם, הפקידה, הנהג והבנות.

הנה הצעה פשטנית אשר יכולה לתת לכם כיוון:
1. תבהירו היטב ותזכירו תקופתית לבנות, לפקידה ולנהג שמי שמביא את הכסף אלו הלקוחות, ומגיע להם שרות ראוי: אם הלקוחות יהיו מרצים, כולם יהיו מרצים. אם הלקוחות לא יהיו מרוצים, העסק יתדרדר ואך עלול לקרוס
2. לאכיפת תרבות ארגון על הבנות תבנו מנגנון אשר יגבה את האמירות במעשים. הוא לא אמור להיות שלילי - דוגמא פשטנית יכולה להיות תגמול בצורת בונוס לבנות אשר מקבלות חוות דעת טובה על השרות מהלקוחות. כך הבנות יבינו שאתם מתכוונים ברצינות
3. נקודת המגע העיקרית עם הלקוח היא הפקידה - ודאו שמבינה שמצפים ממנה תודעת שרות גם כן - גישה, טון דיבור, סבלנות
4. תבנו מנגנון משוב מהלקוחות: תנחו את הפקידה לדבר עם כל לקוח בתום הזמן, למשל מהטלפון של הבחורה, שהפקידה תשאל אותו איך היה השרות, ותהיה פתוחה לשמוע תלונות.
5. תודעת שרות אומרת בין היתר שלא צריך להירתע מביקורת, אלא דווקא לעודד אותה - בחכמה כמובן
6. אם יש תלונות, אזי שהפקידה תגיב בסגנון "כל יתר הלקוחות אומרים שהבחורה בסדר אז מה הסיפור שלך", אלא יותר בסגנון "תודה על ששיתפת אותנו, כי חשוב לנו שתהיה מרוצה. לכן אני מעניקה לך הנחה של ככה וככה בשלושת הביקורים הבאים ואנחנו נשוחח עם הבחורה בעניין". אם מרגישה שהלקוח עדיין לא מרוצה, שהיא תיזום תקשורת בין הלקוח למנהל, לא שהלקוח ידרוש זאת
7. ההנהלה תשוחחו תקופתית עם הפקידה על כל תלונות, ובכך תראו לה שאכפת לכם
8. כחלק ממשוב הלקוחות שהפקידה תבקש מהלקוח בעת ביצוע ההזמנה אישור שמנהל יתקשר אליו אחרי השרות, ותשאל גם מתי נוח ללקוח
9. ושהמנהל אכן ייזום שיחות ללקוחות אשר הסכימו, הן לשאלותיו כמנהל, הן להצלבת מידע עם מה שהפקידה מספרת, והן לקבלת דעת על תפקוד הפקידה. ושהפקידה תדע שמתקיימות כאלו שיחות מנהל
10. איחורים הם רעה חולה, כי לא רק הזמן שלכם ושל הבחורה יקר, אלא גם של הלקוח, והוא משלם גם על המלון. לכן, תילחמו באיחורים. למשל, תחשבו על מנגנון פיצוי של כך וכך אחוזי הנחה לפעם הבאה לפי מידת האיחור וכולל פיצוי לדמי המלונית לאיחור מוגזם (למשל יותר משעה).
11. ניהלו מעקב כתוב, למשל של בנות / חוות דעת, של איחורים לכל מפגש / נהג / בחורה / פקידה (אם יש יותר מאחד), לביקורים אשר לא זכן למשוב. השתמשו ברישום הזה על מנת לגלות נקודות תורפה והגדירו מטרות (מספריות) לחודש הבא - הכל בחכמה כמובן
12. תבקשו אישור מהלקוחות לסמס חדשות, למשל צ'יופרים קטנים, הודעה על בנות חדשות
13. שימו לב, הפרטיות חשובה לכולנו הלקוחות, מי יותר ומי פחות. אל תיזמו שום תקשורת ללקוח מבלי לבקש ולקבל אישור מראש; בקשות אישור כאלו גם יאותתו ללקוח שהפרטיות שלו חשובה לכם.

נכון, גם לנו כלקוחות יש חובות, אבל איך הגדרתי בהתחלה: אתם באתר משתמשים, אז אנחנו אומרים את דברינו. אבל לכל מקל יש 2 קצות: אם תתחייבו לתודעת השרות, למשל על ידי כך שתכתבו על כל המחויבויות שלכם באתר החברה, תעמדו בה, ותעודדו שיביאו לתשומת לבכם כל חריגה ותתיחסו אליה ואלינו, הלקוחו, בהגינות, אזי תהיה לכם גם הזכות המוסרית לדרוש נורמות התנהגות נאותה גם מאתנו .

16
הצעה שלי אם כבר הנהג עולה שלא יעמוד בפתח הדלת כמו שומר
שיתרחק 10 מר מהדירה
וברגע שהכסף עבר שתתקשר אליו שיבוא לקחת
ככה שומרים על דיסקרטיות .
אצלי כל פעם שהזמנתי בעבר דרכם הבחורה הייתה לוקחת את התיק איתה להתקלח ,תעשו את זה כנוהל קבוע ולא יהיו לכם עקיצות .
רק למען השם ולמען שמוליק ... חחח תורידו את המחיר ל 500 שח למי שיזדהה כגולש הפורום סקס אדיר .
יש בנות אוקראניות מעולות שאפשר להזמין ב 400 שח או 450 שח האם ידעתם ?

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

17
פיתרון : להפסיק לשלוח עם הבחורה שומר.
לתת אמון בקלינט שהכסף ישולם בסוף המפגש. הבעייתי שלא ישלם בסוף לא יוכל לגנוב כסף כי הכסף אצלו ואז שהבחורה תגיד לקלינט שנגמר הזמן בוריס בדלת מחכה לכסף שלו. בטלפון תעשו סימן שבסיום המפגש שהבחורה אומרת בטלפון לנהג הכל נורמאלי. סימן שהלקוח לא שילם ושבוריס יכנס לפעולה . משרד שמאמין לקליינטים, הקליינטים ידעו להודות למשרד.

18
בעיה שלכם - תמצאו דרך לפתור אותה (ולא על חשבון הדיסקרטיות/אי נעימות של הלקוחות שלכם).
הפתרון שמצאתם - אידיוטי, חסר התחשבות ואפילו קצת מעליב (בטוח שהרבה נמנעים מלהזמין נכם בשך כך וטוב שכך).
אתם המשרד היחיד שזה קורה לו? זה לא קורה לשאר המשרדים? איך זה שהם לא נוהגים כך? תמוה...
מצאו פתרון אחר שלא בא על חשבון החוויה של הלקוח.
כמה פעמים דבר כזה יכול לקרות? בטוח שלא בתדירות גבוהה - במקרה הכי גרוע, ספגו את זה!
האמינו לי שאם תפסיקו עם הנוהג ההזוי והאווילי הזה, הרבה יותר אנשים יזמינו מכם. ותרוויחו הרבה יותר (גם אם פעם בכמה חודשים יקרה כזה דבר ותאלצו לספוג את זה).
ואל תגידו לי שזה קורה בתדירות יותר גבוהה מזה - כי אני לא קונה את זה.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

20
To the office:

I ordered from you twice but the second time I got a complain from one of my neighbours about this strange guy that was walking on the stairs the night before.

I was able to play I didn't know what they were talking about, but it was horrible.

We risk by paying for a service that might be bad, you can take the risk that once a month there is son of a bitch that try to rob one of the girls.

As many have pointed out:

this is have never been heard of, not in Israel and not in other countries.

שלח תגובה

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”