כ נא למחוק - דף 6 - סקס אדיר

נא למחוק

52
זכותה של שרון לבקש איזה מחיר שהיא מעוניינת. וזה בחירה שלנו אם ללכת או לא. תחשבו על זה שאם היא נשארת באותו מחיר אז לא חסרים לה לקוחות קבועים.
העיקר שהיא והם נהנים אחד מהשני.
זה הרי מה שחשוב.
מי שלא זה מתאים לו, כמו מלך הנשים, זה בסדר גמור שלא יילך. יש לנו פרטיות פה אחרות אשר בגילאים שונים ומספקות שירות אחר במחיר אחר. יש מבחר לא קטן לכל מי שרוצה באמת מישהי שהוא יוכל להתחבר אליה מבחינת מחיר/שירות/יופי.

נא למחוק

54
[QUOTE=rd06]
תוסיק ????!!!
אחרי כ"כ הרבה שנים את עוד לא מבינה את ההומור שלי ?????????
מה אני צריך תמונה של הפנים שלך ??? לדעתי פגשתי אותך איזו פעם קריצה , אולי פעמיים ...
צחקתי על כמות התמונות והסרטים שהעלית ...זה היה ציני לגמרי !
בתור אחד שזוכר את הדיווח הראשון שלך ועלייך ואיך בהתחלה פרסמת עם תמונות דומות אך לא אמתיות ...
כל התהליך בדרך ... ואיך היום אי אפשר לעצור אותך , אני מבסוט !
תמיד אמרתי שאת אחת מנותנות השירות הטובות שיש לנו !

* אגב לכל מי שהיה אצל שרון ולא נהנה - יש מחנה משותף אחד בולט - חוסר תאום ציפיות !
בנוגע לחיוכים ...אלי תמיד חייכת ! ובכנות אני לא חושב שאם אגיע אלייך תדעי לקשר ביני לבין הניק בפורום ...
כך שזה כנראה לא אישי .

[/QUOTE]

לחלק גדול מאלה שלא נהנו אצל שרון יש לו מכנה משותף אחד שרות גרוע של שרון שלווה לפעמים גם בחוסר נכונות לקבל את הביקורת.
אין לזה שום קשר לתאום ציפיות אלה אם כן מישהו לוקח את סיפורי הלבלר ברצינות.

נא למחוק

55
[QUOTE=אחים שלו גברים]
[QUOTE=rd06]
תוסיק ????!!!
אחרי כ"כ הרבה שנים את עוד לא מבינה את ההומור שלי ?????????
מה אני צריך תמונה של הפנים שלך ??? לדעתי פגשתי אותך איזו פעם קריצה , אולי פעמיים ...
צחקתי על כמות התמונות והסרטים שהעלית ...זה היה ציני לגמרי !
בתור אחד שזוכר את הדיווח הראשון שלך ועלייך ואיך בהתחלה פרסמת עם תמונות דומות אך לא אמתיות ...
כל התהליך בדרך ... ואיך היום אי אפשר לעצור אותך , אני מבסוט !
תמיד אמרתי שאת אחת מנותנות השירות הטובות שיש לנו !

* אגב לכל מי שהיה אצל שרון ולא נהנה - יש מחנה משותף אחד בולט - חוסר תאום ציפיות !
בנוגע לחיוכים ...אלי תמיד חייכת ! ובכנות אני לא חושב שאם אגיע אלייך תדעי לקשר ביני לבין הניק בפורום ...
כך שזה כנראה לא אישי .

[/QUOTE]

לחלק גדול מאלה שלא נהנו אצל שרון יש לו מכנה משותף אחד שרות גרוע של שרון שלווה לפעמים גם בחוסר נכונות לקבל את הביקורת.
אין לזה שום קשר לתאום ציפיות אלה אם כן מישהו לוקח את סיפורי הלבלר ברצינות.
[/QUOTE]

אדון אשל"ג - הסברתי לך עוד בפרטי - שיש דרך התנהלות פה בפורום ! יש לך כמעט 4000 הודעות ולדעתי כולן מרוחות
לאורך השנים על פני עמודי הדיונים של שרון - כל מי שהעז לדווח פה משהו טוב עליה נכנסת בו !
הודעה לפניך - אישרתי , בשעה 0100 בלילה שבין שישי לשבת הודעה של משתמש חדש שקטל את שרון !!
אתה יודע מה ? אני לא אוהב את לאבל ורושרו - הרי לפני שהעלית אותם כתבתי לך בפרטי שאני לא אוהב אותם !
לדעתי הם יחצ"נים או איזה סוג של בדיחת פורום ! אך מהצד השני לא ראיתי ממך כלום במשך שנים ???
דרגה של שני כוכבים שקיבלת עוד בתקופת האדמין בעל 8 הזהויות ...
אני לא הייתי אחראי על הדרגות - הרבה אדמינים התחלפו פה ... לא קיבלתי את כל הדרגות מאותו אדמין .
בזמן שאתה היית עסוק באובססיביות בשרון אני הכנסתי לפורום הזה למעלה מ750 גילויים !!!!! לא דיווחים/תגובות -
גילויים - בנות חדשות ומדהימות שאף אחד לא הכיר לפני !! והרבה נהנו מהן בזכותי !
לאורך השנים החל ב 2007 ועד היום - תמיד היה מישהו שזיהה אותי ! חברים וותיקים , בנות שהייתי
קבוע אצלן , ההנהלות לאורך השנים - ואני מבטיח לך ששום דבר בגוון קולי או בצורתי לא השתנה !!
אז אל תדבר אתי על אמינות !!!!!!!!!!כועס לאור ההתקפה שלך עליי בפרטי - השעתי אותך מפעילות באתר.
יש גבול לכל תעלול . את דעתי לגביך העברתי באופן פרטי לאדמין !
השעתי את פעילותך כדי להימנע מהמשך התקפתך ובכדי לתת לך זמן צינון למחשבה שקטה ,
איפשרתי לך את התגובה האחרונה שלך שלא תגיד שסתמתי לך את הפה -
....למעלה מ8 שנים אני חבר פה עוד מעט 9 - בחיים לא קיבלתי הודעות פרטיות אגרסיביות ותוקפניות ברמה הזו !!
מבחינתי ,האישית כחבר פורום ,עד הודעת התנצלות פומבית שלך -אני לא מתכוון בכלל להתיחס אליך כחבר לגיטימי
בפורום הזה !
* גם לי יש גבולות ! אתה חצית אותם ! תרגע קצת תחזור לעצמך ! תכבד את חוקי הפורום
אני אישית אשמח להחזיר אותך - לכן גם לא ביטלתי את חברותך !
אם לא אציב קווים אדומים - לא אוכל לעזור לאדמין או אפילו לדווח בצורה נורמלית !
אם מישהו חושב לנסות אותי מתוך נק' הנחה שבשל היותי עוזר אדמין ובשל העובדה שאני חדש בתפקידי - אני מבטיח לו שהוא ייתקל בחומה אטומה ואפס סובלנות לעבירות על חוקי הפורום !
כולם יקבלו ממני כבוד ראוי ,(ברור שגם לי יש חברים טובים יותר פה אותם רתמתי למהלך למען הפורום )
אבל נכנסתי לתפקיד כדי לעזור מתוך היכרות בפרטי הפרטים של הפורום - ולאחר שקיבלתי את כל הכלים והגיבוי
ממנהלי הפורום !
מראש הבהרתי בכל דרך שלא ארתע - ואעשה את תפקידי על הצד הטוב ביותר !!
אני מתנצל שזה היה צריך ליפול דווקא בפוסט הזה . אבל לפעמים אין ברירה . אפשר להגיד הכל השאלה היא איך
תמיד דאגנו לכבד האחד את השני !

נא למחוק

57
שלום לך rd06

הנני מודה לך בשמי ואולי אף בשם רובו הגדול של חברי הפורום על תגובתך לאש"ג

זה שנים שהייתי קורא ומדפדף בפורום
אבל פשוט לא יכולתי לקרוא כל כך הרבה שנאה לשרון

זכותו להביע דיעה אבל באמת זה היה מוגזם

הרבה מחברי היו איתה ונהנו מאוד מאוד

עד היום לא הבנתי מה הוא רוצה משרון

לא מרוצה שלום ודי

אבל כל כך הרבה לחרוש זה באמת מוגזם

מודה לך שוב על תשובתך שכתבת בגלוי לעין כל
ועל כניסתך לעזור לאדמין בהצלחה רבה

נא למחוק

58
אני דווקא מסכים עם חלק מההערות/טענות של אשל"ג

שרון היא אגוז קשה לפיצוח
אבל ברגע שאתה יודע איפה ללחוץ, ללטף או לגעת.....
הכל משתנה

קוראים לזה כימיה

מי שרוצה את שרון במיטבה צריך לתת לפני שהוא מקבל
אצלי זה פשוט - עשרים דקות שאני יורד לה
אח"כ השמים הם הגבול
אולי אני נוסע בסקודה

אבל אני בטוח דופק את אוקטביה

נא למחוק

60
ניל.מ אם אתה כל כך שמח ומביע תמיכה תבדוק את הדברים הבאים:
1. כמה הודעות כתבתי בפוסט של שרון בשנתיים האחרונות ותחסיר מהן הודעות שתומכות בזכותה לגבות את המחירים אותם גבתה.
2. תסביר לקהל הקדוש מדוע הזמנת אותי היום להשתתף איתך באורגיה עם שרון ולזיין אותה בכל החורים ולראות את תגובתה?

אני מתנצל שזה מתנהל בפוסט של שרון אבל לא אני התחלתי לנהל תכתובת אישית כאן וכפי שכתבתי לסגן מנהל הפורום אנני מעוניין לחזור למצב שהיה.

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”