כ ליה מבת ים :) - דף 5 - סקס אדיר

ליה מבת ים :)

41
שלום לכל החברים ניסיתי לשתף אתכם בדיווח על גברת ליה בדף השרשור שהיה עליה אבל משום מה ההודעה ממתינה כבר יומיים לאישור מנ*הל הפורום בכל מקרה רוצה לספר לךכם שביקרתי גם אני אצל ליה המקסימה .בחורה נאה סקסית יודעת לעשות נעים משרה אוירה מגניבה ואפילו אשת שיחה שיש כאלה שכן יעניין אותם בגדול מאוד נהנתי שווה כל שקל בודי מפנק ומחרמן ממליץ למרות שכבר הומלץ בעבר . חיוך גדולחיוך גדול
מלך ליום אחד

42
היי חברים לטירוף
בעקבות ההמלצות פה גם אני ביקרתי את ליה. אכן מאוד נחמדה, ישראלית, צעירה יחסית(27 - 30 לדעתי) מיקום דיסקרטי יחסית.
מורידה הכל כבר על ההתחלה(אצלי נשארה גם בלי תחתונים) עיסוי מקצועי היא לא יודעת....אל תבנו על לצאת משם עם שריר משוחרר(חוץ מהשריר החשוב :-)) לי היא עשתה בודי רק מקדימה....בזמן ההרפיה לא נתנה לי לנשק לה את הפיטמות כי אמרה שהן מלאות בחלב...לא זרמה לנשיקות, לא נתנה לגעת כ"כ בשום מקום אחר....הכל כמובן זכותה...ואולי זה תלוי בכימיה(למרות שנראה שהיתה) זה הרגיש המון "לא" וזה קצת ביאס. בוא נגיד שאם זה היה עיסוי מקצועי ובסוף היתה זורמת להרפייה הייתי מבין שזה כבר אקסטרא לעיסוי שלה ולא הייתי מבקש אפילו....אבל העיסוי הוא גם ככה בעירום מלא באוירת בודי עם אפס עיסוי מקצועי...שוב, זכותה להגיד מה שתרצה ואני כמובן מכבד. אותי אישית זה קצת ביאס ברמה שכנראה לא אחזור. לא הרגשתי זרימה מהצד שלה. בכל מקרה, בחורה נחמדה...לדעתי יש לה נסיון במקום אחר ועכשיו עברה לעבוד לבד.
בהצלחה למי שהולך. תמסרו ד"ש :-)

46
כליכלי, מה זאת אומרת בודי רק מקדימה?
אתה היית על הגב והיא נשכבה עליך פנים מול פנים? זה יותר מאחרות שעושות סתם ריפרופים וקצת נשכבות עליך מאחור לכמה שניות ובזה נגמר הבודי.

47
"לא טוב היות האדם לבדו אעשה לו עזר כנגדו" מה אומר, אחרי המלצות של חברי לפורום תיאמתי עם העלמה, עונה בווטסאפ שזה יתרון במקום שכל השכונה תדע את מי באת לבקר,
ואהבת לרעך כמוך

אשמח לעזור לכל חבר ללא הבדלי דת גזע או מין

פימיניסטיות, תעשו לי טובה, אל תהרסו לנשים שמעונינות לעבוד ב"מקצוע"

48
מפנה לבת ים אזור בן גוריון, התבלבלתי בין הרחובות וכיוונה אותי בטלפון בסבלנות עד שמצאתי את הדרך, אדיבה, שירותית, על אף שהיא ישראלית, נדירה באופי המדהים שלה, לעניננו... ממתין לה בכניסה עם שוקולד, חיבוק חם והיא מכניסה אותי אליה הביתה , קצת ליטופים על הגב, הייתה עם תחתונים, העדפתי שלא תוריד קיבלתי הרגשה שהיא לא בענין של להוריד, התהפכתי כשהזין זקור לתפארת מדינת ישראל, עברה לבודי, ואז הדובדבן שבקצפת.... הזיון שדיים הכי מדהים שהיה לי בחיים. זמן מלא, נפרדנו בחיבוק והבטחתי לשוב, לסיכום.. שירות 10 תמורה למחיר 10 זמן 10 תיאום 9 דיסקרטיות 9 טלפון יסופק לגברים שיודעים לכבד אישה ללא הבדלי גזע דת ומין ומעמד בישיבה . בבקשה להתנהג איתה בכבוד שלא תהרס לנו
ואהבת לרעך כמוך

אשמח לעזור לכל חבר ללא הבדלי דת גזע או מין

פימיניסטיות, תעשו לי טובה, אל תהרסו לנשים שמעונינות לעבוד ב"מקצוע"

49
טוב, תודות לחברי לפורום, זכיתי גם אני לבקר את ליה המקסימה. מה אומר, אין לי אלה להצטרף לכל הדברים הטובים שנאמרו על הגברת הכל כך מפנקת הזו. כל כך משתדלת, כל כך מנסה לעשות טוב. מומלצת בחום.
המחבק

חזור אל “ריכוז הודעות ספאמר”